Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2017. 17:06

Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro...Ctg odlican

Barkleys
    24. Listopad 2017. 17:09

mamisita27

Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro…Ctg odlican

Super za pregled. Ma riješit ćeš se i gljivica. One su česte u trudnoći, pogotovo ako si i neki antibiotik uzimala... 

Sretna - odlična fotka! 

Hope
    24. Listopad 2017. 17:22

Hedgehog meni na svakom nalazu do sad piše umjerena količina plodne vode,i apsolutno mi nitko nikad nije spomenuo da je to nekaj loše tako da mislim da si se zabrinula bez razloga,možda si i u žurbi nekaj krivo shvatila.. ne ne paničariti 🙈 sve bu super,bez brige

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 17:22
    [OBRISANO] 24. Listopad 2017. 17:24
    Hope
    24. Listopad 2017. 17:24

Yel i mene zna probost točno u sredini dole nisko,i ja tulavac uopce Nemrem procijenit kaj me to probode 😏 al tak me nekad zna probost da se Nemrem uspravit i traje par sekundi i onda pusti,i nakon toga često mi dođe da odem piškit pa sad ne znam koji vrag 😅

Hope
    24. Listopad 2017. 17:26

Mamasita27 mene doslovno cijelu trudnoću prate gljivice i ja sam već luda,na svakom pregledu dobijem turu vaginaleta i pucam već po šavovima,iskreno ja vise ni Nemrem stavit vaginalete jer mi trbuh smeta!! E a dali se smiju stavljat vaginalete ako se počnemo otvarat a da to ni ne znamo,ako netko zna?!?

luce <3
    24. Listopad 2017. 17:51

Sretna super ti je slika 😍😍

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 18:05

Sretna ljepa ti je beba,sta braco kaze?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 18:16

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI