Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro...Ctg odlican

Evo mene s pregleda, sve ok osim sta je ono zeleno ipak gljivice bilo pa moram vaginalete plus kremicu 7 dana mazat do iduceg pregleda. Al zatvorena sam i ne moze utjecat ne bebu pa je ok. Bit ce to sve dobro…Ctg odlican
Super za pregled. Ma riješit ćeš se i gljivica. One su česte u trudnoći, pogotovo ako si i neki antibiotik uzimala...
Sretna - odlična fotka!
Hedgehog meni na svakom nalazu do sad piše umjerena količina plodne vode,i apsolutno mi nitko nikad nije spomenuo da je to nekaj loše tako da mislim da si se zabrinula bez razloga,možda si i u žurbi nekaj krivo shvatila.. ne ne paničariti 🙈 sve bu super,bez brige

Yel i mene zna probost točno u sredini dole nisko,i ja tulavac uopce Nemrem procijenit kaj me to probode 😏 al tak me nekad zna probost da se Nemrem uspravit i traje par sekundi i onda pusti,i nakon toga često mi dođe da odem piškit pa sad ne znam koji vrag 😅

Mamasita27 mene doslovno cijelu trudnoću prate gljivice i ja sam već luda,na svakom pregledu dobijem turu vaginaleta i pucam već po šavovima,iskreno ja vise ni Nemrem stavit vaginalete jer mi trbuh smeta!! E a dali se smiju stavljat vaginalete ako se počnemo otvarat a da to ni ne znamo,ako netko zna?!?

Sretna ljepa ti je beba,sta braco kaze?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji