Cure sretno sutra na pregledu...Yel je li sve ok?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ajme kak me probada dole skroz,nisko,u rodnici!! Takva bol 😱😱 pogotovo pri nekom nezgodnom pokretu!! 😶😶
Hope, nisam pohvatala, kako je prošao tvoj pregled danas? Šta su rekli za kilažu?
Eto Boze šta je ovo danas!? Yel možda vodenjak puka, Hope tebe boli... pa jesmo rekli da nema priko reda?? Cure molim vas čekajte da ja to obavim pa onda vi 😂😉😉
Kleaiva eto onda znaš kako mi je. 🙈😅
Yel se ne javlja. Sigurno je nešto bilo.
Hope daj nas izvještavaj kakvo je stanje.
Kako to kod nas inače bude večeras bi mogle Yel i Hope svoje bebice dobiti 🤗
Ooo pa tu se nesto i događa 😊 sretno curke?
Pregled plodne vode je meni bio jako neugodan, i krvarila sam poslije 😕 u biti svi pregledi pred kraj trudnoce su mi bili katastrofa iskreno, rekla sam kad rodim ne zelim vise vidjeti doktore a opet nesto moras! Pregled kod pedijatra, cijepljenje, uzv kukova, ja na ginekoloski, pa ja uzv ubog posteljice katastrofa!
Zna li netko od cura kojima ovo nije prva beba kad se moze raditi papa test poslije poroda, odmah ili dok se uspostavi ciklus??
ohooooo curkeeee Da li se to nesto spreeemaaa? 😍😍😍😍
Hedgehog, kakvo js stanje kod tebe???? da ne idem sama citati sve zaostatke...
Aurora, blago ti se za kg... Ja imam vise obroka dnevno... a tamanim slatko kooooo luda.. i pricala sam s frendicom... i ona je tamanila od jutra do sutra svasta i isto tako nije sve skinula a proslo je preko god dana od poroda
ohooooo curkeeeeDa li se to nesto spreeemaaa? 😍😍😍😍
Hedgehog, kakvo js stanje kod tebe???? da ne idem sama citati sve zaostatke…
Aurora, blago ti se za kg…Ja imam vise obroka dnevno… a tamanim slatko kooooo luda.. i pricala sam s frendicom… i ona je tamanila od jutra do sutra svasta i isto tako nije sve skinula a proslo je preko god dana od poroda
2 ctg mi je bio sužen ali su me pustili doma i kontrola u četvrtak. :(
Cure sad sam išla u wc kad sam se probudila i kad sam se pobrisala vidla sam na wc papiru roskasto (nije sluzavo ni ništa pa mislim da nije sluzni čep) u strahu sam 😱
Idem se spremit pa idem na hitnu u petrovu za svaki slučaj,a bebu sad momentalno ne osjetim valjda pajki dečko!! Nadam se da će me ritnut uskoro mali po buši da mi se javi pa da me umiri malo!!
Dobro jutro curke....Hope sretno😘Yel je li bolje
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hope sritno! Vjerojatno se nešto pokrenulo. Ne brini, beba je dobro samo još spava. 😊
Javi nam se uskoro s vijestima! Sritno 🤗
Yel najbolje da vi s njima o tome vise nit ne pričate. OK rekli su šta misle i doviđenja. Očito ljudi imaju neki problem u glavi al vi živite svoj život i to je to.
Razumin da je roditelju teško kad se odvaja od diteta al svako vrime nosi nešto sa sobom a za njihove sinove je definitivno vrime odvajanja došlo i s tim se triba pomirit i pustit ih da žive svoj život. Sve drugo nije bas normalno.
Aurora ja sam na ginekološki išla 6 tjedana nakon poroda. A kako sam bila super srice i stvari sam dobila 3 tjedna nakon poroda (ništa od onog dok dojis nećeš dobit stvari😝) i to sam odradila prije gin pregleda. Meni je na tom pregledu odmah radjen i papa test. Mislim da to nema veze s tim jesu ti se ciklusi vratili jer neke žene dok god doje ne dobiju stvari. A neke čak i kad prestanu još misecima nakon ne dobiju pa bi ispalo da one jako dugo neće moć to napravit šta mislin da nije slučaj.
Papa sluzi da se vidi jel ima kakvih bakterija, upala i slično a za to nije potrebno da imas stvari.
To je koliko ja znam.😉
Sortiraj odgovore
Najstariji