Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Listopad 2017. 14:50

Hedgehog

mamisita27

Potpisujem Hedgehog iako stvarno mislim da covjek sta god ocekuje ispadne drukcije. Ja se samo nadam da nece biti neke imtervencije u smislu da cu morati na hitni carski iz nekog razloga. Ali, ako i to moram, prezivjet cu. Vise me strah tog oporavka, sivanja, boli dojenja itd…. Al sve se to prezivi…Ja mislim da ja jos nisam do kraja svjesna sta me ceka

Hahahahahahha da. Ajde žene koje već imaju porod iza sebe, ali mi prvorotkinje mi nemamo pojma XD XD XD… možda i bolje

BOLJE 

barbs
    24. Listopad 2017. 14:52

Sto nam je s Yel? 

barbs
    24. Listopad 2017. 14:53

hvala Aurora  preslatke su

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 15:10

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    24. Listopad 2017. 15:18

Mamuka

I da, još torbu nisam spremila za rodilište.🙈
    Sretna mislim da smo 2 “najneodgovornije” tu, 😂

I meni se tako cini 😂 ja sam svoju spremila kad mi je ginekolog rekao da sam otvorena 4 cm 🤣

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 15:23

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 15:30
    Aurora1611
    24. Listopad 2017. 15:32

Sanjchi kakve ti tretmane imas 😂😂 

barbs
    24. Listopad 2017. 15:33

Joooj, I me, mi u Puli smo stvarno imali super MENU u bolnici i ja sam se od svega najelaaaa  Samo je Diego sisao sve iz mene, pa mi je bilo još potrebno, ali imala sam puuuuuuuuuuunooooooo čokolade s boka, pa ajde ahahaha   Drago mi je što nisam jedina budna u to vrijeme..
    Sanjchi, bit će ti veselo hahaha  Samo da ti Lucija noć spava kako treba, pa lako izdvojiš tih 5 min za sebe jer kako neke imaju problema sa noćnim spavanjem, bome im ni po danu nije veselo. 

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 15:53

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI