Hedgehog- samo da te utješim,ako si bila danas na onom krevetu ljevo kad udes dvije cure su bile na CTG-u i obadvijema je bio los CTG čak je i sestra komentirala da je možda do aparata da nekaj ne valja!! Jer ja dok sam bila unutra isto su ih slale da se prošetaju!!
Jer ima novosti,kaj veli doktor sad?
Da da samo mi je danas radio CTG i tlak i to je to,u petak će me moj dok pogledat vaginalno oa ćemo vidjet kakva je situacija 😎
Ej curke. Hvala svima na podršci. Sad sam došla doma. Kao očito imam mirniju bebu. I u čet imam kontrolu.
Hope - da bila sam na tom krevetu i morala si držat sama jako stisnutu one slušalice... Ali bio mi je "sužen" i kasnije. Ne znam, čitam kao da to beba spava, ali ja sam tijekom ctgea osjetila pokrete, a i između 2 ctg pojela sam cijelu čokoladu, pola L kole i još svašta. :(
Hedgehog vjerujem da si zabrinuta al probaj se smirit,kao sto cure kažu mislim da je ipak najvažnije da bebu osjećaš,oni tebe nebi poslali doma da nekaj nije Okej!! Ne brini (znam da je lako rec a teze Napravit)-al samo zelim da se smiriš!! A uostalom i beba spava možda,možda jednostavno nije bebin dan dan pa nije najaktivnija,svako ima bolji i lošiji dan!! Glavno da je sve Okej!! Jesu te gledali na ultrazvuk? Koji doktor ti je bio?
Al kažem bas je ona plava sestra komentirala sa je možda problem do aparata,jer dvijema curama je danas bas loše očitalo sve,i isto su morale držat!! Znaci za mojih 20 min kaj sam bila nutra tri cure si došle i dvije su poslali van na šetnju,kavu i prošetati!! Jedna je čak morala čučnjeve Radit!
A i možda ti je kasnije bilo tak i od straha jer su te splasili i nisi se mogla opustit i zato ti je i drugi put bilo tak!! Ugl sve ti je u granicama normale inace nebi bila doma nego bi vrištala u boxu “čokolada sa lješnjacima” 🤗 drži se bit će sve okej
Hvala hope i svima. nemam pojma koji mi je sad bio na 2.ctg sam je nešto potpisao na nalazu i poslali su me doma. Ne vidim pročitati. Joj baš sam se danas naživcirala i sve.
Danas je sestra objašnjavala da ak je los CTG da se odmah šalje na carski iste sekunde!! Tako da probaj se smirit,nije bio los CTG nego samo beba nije bila ful aktivna u tom trenu
E da yel…zaboravih ti napisati da me Stasenko jos poslala jucer na vadenje krvi znaci kompletnu krvnu sliku i testove senzibilizacije jer taj nalaz nikad nisam napravila😂 znaci krvnu grupu sam vadila 2010. 😂 za ove testove senzibilizacije me nitko nije pitao do jucer pa je rekla zlu netrebalo da kod njih idmah obavim i to i kks😂 piskit nisam trebala...ali to nisam ni u prijasnjim trudnocama kod njih.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji