Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    24. Listopad 2017. 13:29

Aha, to sam i ja radila pa su mi nasli nesto, prvo sam imala ureaplasmu pa onda neku nezz kak se zove! Nista sto sumamed nije uspio izlijeciti 😊😊

24. Listopad 2017. 13:35

Aurora, preslatke su slapice
    Sanjchi, internet je doslovno spas. I meni sad kad sjedim i cekam pregled nemam pojma kaj bi sa sobom trenutacno da nemrem tipkat. Ja ne znam kak su ljudi prije hahhaha

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 13:44

Hvala 😊 zena ih radi za 12 kn samo tak da sam odmah dvoje uzela i kapicu jednu 

Barkleys
    24. Listopad 2017. 14:12

Ja sam išla danas na UZV kod privatnika, jer sam zadnji radila u 9.mjesecu, a u TA su me do sad samo vaginalno pregledavali, s tim da pretpostavljam da će me na sljedećem poslat na ctg.
    Ugl, za svoj mir sam išla kod privatnika... da vidim kilažu, jel sve okej i slično. E sad, on je rekao da nije ništa strašno, ali da imam umjerenu količinu plodne vode. Kao malo manje nego što bi trebala imati... Ali da ništa to nije za zbrinjavanje...i da se to događa pred kraj trudnoće... Jel netko bio u sličnoj situaciji? 

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 14:27

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    24. Listopad 2017. 14:45

Aurora1611

Hvala 😊 zena ih radi za 12 kn samo tak da sam odmah dvoje uzela i kapicu jednu

Ima za deckice? Otkud si narucila??

barbs
    24. Listopad 2017. 14:47

Aurora, btw PRESLATKE SUU 
    Sanjchi, aaaaaaaaa, niSTA JOOOS??
    Hedgehog, da je nesto opasno bi te poslaki na promatranje u bolnicu 

barbs
    24. Listopad 2017. 14:48

Mamuka, torba nije spremna? Tebi se ne zuri haha 
    Mamisita, ne stignem citati... kako je prosao pregled?

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 14:50

Sanjchi jos ste u komadu i ti ces prenjet😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    24. Listopad 2017. 14:50

Barbs zena se zove gordana goga na facebooku radi ih sama i ima puno boja

jako su mekane i prianjaju uz nogicu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI