Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 20. Listopad 2017. 10:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 20. Listopad 2017. 10:21
    zelimobebu2701
    20. Listopad 2017. 10:30

Giovi

Jutro curke…evo uhvatila i ja malo vremena da tipkam dok pijem kavicu… cestitam jos jednom svim mamicama i njihovim bebicama…
    Na ne znam kojoj stranici je netko pitao za narucen baby phone tj kameru preko neta i evo meni neki dan dosle obadvije koje sam narucila. Na jednu se spojis telefonom preko wifija a druga ima sama ekran koji nosis sa sobom. To sam preko ebaya narucila i zajedno su mi oko 500kn dosle.
    Sanjchi255 ja jos nisam nista ispeglala,uvalila sam svu robicu mami da ju opere i probere jer zena odgojila troje djece pa se kuzi a kako sam dobijala sa svih strana trebalo je odvojiti zimsko,ljetno,malo,veliko itd. I rekla mi je da peglam samo bodice,pelene i sl- tj stvari koje idu direktno na kozu,jer kao zimske bebe se oblace slojevito pa nema smisla sve peglati.
    Negoooo,imam pitanje…jeste li primjetili na bradavicama crne tockice-kao pristice?

Ja sam pitala. Mi smo htjeli taj di se spojis na mob... Sad smo naručili već treći pa se nadam da ćemo imati više sreće 😊

• Barbi13
    20. Listopad 2017. 11:03

mamisita27

Jutro curke. Sanjchi, sretno na pregledu. Bbrletic, kako si ti? Kako je princeza?

Sad je bila patronazna i zadovoljna je beba papa i spava al me oprala da moram vise lezat a ne ko pticica letit po stanu😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    20. Listopad 2017. 11:12

zelimobebu2701

Giovi

Jutro curke…evo uhvatila i ja malo vremena da tipkam dok pijem kavicu… cestitam jos jednom svim mamicama i njihovim bebicama…
    Na ne znam kojoj stranici je netko pitao za narucen baby phone tj kameru preko neta i evo meni neki dan dosle obadvije koje sam narucila. Na jednu se spojis telefonom preko wifija a druga ima sama ekran koji nosis sa sobom. To sam preko ebaya narucila i zajedno su mi oko 500kn dosle.
    Sanjchi255 ja jos nisam nista ispeglala,uvalila sam svu robicu mami da ju opere i probere jer zena odgojila troje djece pa se kuzi a kako sam dobijala sa svih strana trebalo je odvojiti zimsko,ljetno,malo,veliko itd. I rekla mi je da peglam samo bodice,pelene i sl- tj stvari koje idu direktno na kozu,jer kao zimske bebe se oblace slojevito pa nema smisla sve peglati.
    Negoooo,imam pitanje…jeste li primjetili na bradavicama crne tockice-kao pristice?

Ja sam pitala. Mi smo htjeli taj di se spojis na mob… Sad smo naručili već treći pa se nadam da ćemo imati više sreće 😊

Zelimobebu..kako si?ima kakve naznake da ce uskoro krenuti?ti si sad 40+2?ja samo cekam da javis da si rodila..hehe😍😍

[OBRISANO] 20. Listopad 2017. 11:19

Barkleys
    20. Listopad 2017. 12:19

sanjchi255

Evo poslozila sam sve lijepo, jos ce se to u komodi "samo speglat"😅 56 sam sve peglala, cak i stramplice😁 a ovo sad sam mislila ali ruke me bole, prsti trnu, kao da nisu moji…oprano je, slozeno je i bit ce to dobro!
    Hedgehog, nezmam kad si prala i sto ai prala, ali mislim da nema potrebe opet prat? Ja sam oprala samo 56 i 62, drugo stignem pomalo…

Sa onim Arielom tekućim za bebe... Iz DM onaj popust... Nisam koristila omekšivač, jer su nam rekli na tečaju da prvih mjesec dana izbjegavamo i one omekšivače za bebe... Vidjet ću. Bitno da je 56 spremno. A ako će biti TOLIKO veća beba u startu imat ću puno više problema nego jesam speglala ili ne :D :D
    A i da, drago mi je da si rodila i da je bilo bezbolno. Hahahha hahaha. Grozno su te priče. Kako se od jedne rečenice tipa "imam danas pregled" dođe do "rodila na carski" :D :D :D

[OBRISANO] 20. Listopad 2017. 12:25

barbs
    20. Listopad 2017. 12:29

CIAO, CURKEEEE!!! 
    Sad vas je malo teško popratiti. Dugo nisam čitala novosti kod vas. Nadam se da ste mi sve dobro. 
    Hope, vidjela sam sliku!  ZGODNAAA 

Hope
    20. Listopad 2017. 12:34

Jutro/podne cure!!! Evo ja sam u spremanju od jutra,kao da nas živi 10 u kući a ne dvoje,Uf 😅
    Meni je sve za bebija spremno,oprano,speglano i složeno u komodicu i ormar!! Al realno možda nisam trebala ni peglat jer nije ni bilo jako zgužvano,pogotovo jer čim operem se osuši u sušilici al dobro Ajde bar za početak!! Samo kaj sam ja prala za dječijim praskom (tekućim) i stavljala sam i omekšivač al onaj za bebe,i sad si mislim da nisam trebala stavljat omekšivač kad čitam toliko o tome da nije preporuciljvo 😶
    Danas mi je plan još svu našu robu koja se ne nosi potrpat u vreće i donjet negdje jer nis mi ne stane vise u ormar i samo me živcira!! U 5 idem na pedikuru,kad si jadna Nemrem ni nokte na nogama odrezat al bar znam da će mi lijepo i izmasirati stopala pa me veseli,i nakon toga idem sa muzicem u dućan po mjesečni špeceraj tako da sam danas bizi bizi,volim kad mi je dan ispunjen!!
    Sanjchi znaci veliš rodila si 😂😂 piece of cake a? Joj selo priča svašta nekad ne treba ni povod!! Ahhh svugdje ima takvih kaj vole tak malo proširit po selu svašta,😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI