Jesenske bebe 2017

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka

Broj poruka: 1079

Prijavi adminu

Barbs mi smo nažalost bili tjedan u rodilištu jer je micica dobila žuticu pa sam sve to morala tamo proc. Nisam se ni ja sitila kompota ali pila sam sok od šljiva kupovni i jogurte ali svejedno nije ni sa tim bas lako jer sam dobila puuuuno hemica s obzirom da ja onaj nagon za tiskanje nisan osjećala nego mi je babica govorila šta da radim a nije mi bas odman pošlo za rukom i eto ti cile čete hemica. A imala sam još 20+ šavova pa.... Happy times! 😂
    Još malo pa ćemo i mi tako ko ti lovit minute za predah. A nama s vise kikića će bit bas minute za predah 🙈🙈

barbs

Broj poruka: 7932

Prijavi adminu

Mamuka, nit ja nisam dobro stiskala ahahahahhahaha Ali hemiće nisam dobila... SREĆOM!  A bomeeee će vam biti veselooo... Nama s jednom kikićem je veselo, a kamoli vama sa +2 

• Mrvica

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

sanjchi255

Ana sretno sutra! Bas lijepo da znas da ces ustra upoznat svog bebaca…❤
    Meni doktor u viziti pomaknuo termin😒 kao ne 24. neg 28. i sad vise naznam sta ce..poludit cu. Sinoc nam je dosla nova cura u sobu i danas je otisla u radaonu. I cimi je otisla za njom…ostala sam sama u sobi😭😭 umrijet cu od dosade….

Ajme Sanjchi, bas mi je zao.. 😯 ali sta ces, jednostavno.. tako mora biti.. mozda nije za usporedbu, jer ipak cekas bebicu.. ali ja sam tako bila hospotalizirana jednom prilikom zbog operacoje loma koja je trebala biti drugi dan, odgadali su (radi svoje organizacije) 13 dana! Znaci, lezala sam i cekala...promijenilo se nekoliko cimerica.imala 2 puta slom di sam plakala . Tako da otprilike znam kako ti je. (Iako, ponavljam, ti cekas najvece blago u zivotu) - zato ces sve izdrzati 😊 jos malo strpljenja 😚

zelimobebu2701

Broj poruka: 379

Prijavi adminu

Ana Sretno sutra, držimo vam figee!!! I velike i male hihi!!! 😊😊😘😘

zelimobebu2701

Broj poruka: 379

Prijavi adminu

Belle čestitam!!! Uživajte jedno u drugome 😊😊😊

Barkleys

Broj poruka: 1723

Prijavi adminu

Hermići - joj, ja bi vama sad nešto opisala, a da mi vi "iskusne" kažete jel to hermić? Ha? 
    Općenito, cijelu trudnoću imam problem s kakanjem. Trudim se kakati svaki dan, ali nekad baš ne mogu pa ne želim tiskati. Nemojte mi samo davati savjete o prehrani, već mi izlazi na uši.    Kompot  jedem svaki dan. Ali svaki dan.    Pretvorit ću se u jedan veliki kompot.    Ja kad kakam, okej, u većini slučaja prođe bezbolno, ali tu i tamo se moram naprezati. I onda primjetim da se jel tamo di kakam napravi malo brdašce, ko da malo nabubri. Ne boli me, niti iritira niti smeta na bilo koji način. Ali i za pola sata splasne! I brdašca više nema! Je li to hemeroid? Za sad nisam mazala ničim još, eventualno sam par puta nakon tuširanja namazala melomom. Ne znam zašto s njim, bio pri ruci.  Koju vi kremu koristite?

• Barbi13

Broj poruka: 1863

Prijavi adminu

Cure,dobar dan nikako se javit malo kucu sredila robe oprala i rucak skuhala,a joj sanjchi jos nista al ono za ctg da se smrznes bitno da je sve ok.Ana sretno sutra brzo ces ti to jer se otvaras pomalo😘Yel je li ti bolje?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13

Broj poruka: 1863

Prijavi adminu

To mora jako boljet,bome Yel i tebi se blizi termin malo sam si kave skuhala moja bebulina spava e kad bi ja mogla sad zaspat al ne mogu😪a i ovo mi je mali odmor

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Hope

Broj poruka: 332

Prijavi adminu

Cure ocu se ja sad zacoprat kad kažem da nemam Hemice,Tj bar mislim da ih nemam!! U cijeloj trudnoci idem svaki dan normalno na wc i ništa me ne boli ili peče! Da imam to bi skuzila jelda? 
    Ccc puj puj puj (da se ne zacopram) 😅😂🙈

mc_mouse

Broj poruka: 1180

Prijavi adminu

Ljudiiii 😂😂 Ethereal je dobio nove uzorke za bambusove tetre 😂 Znaci... odlijepila sam 😂 Ima i mali princ 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.