Sanjchi, VRIJEME JE DA LUCIJA IZAĐEEEEEE!!!!!!!!!!! Kako je Senoritakova pričala da je čula iz boxa? DOĐI MAAAAMICIIIIII!!!
Barbs slazem se sa ovim dijelom za Yel. Mi sad zivimo sa njegovim tatom i ja sam mali milijon puta rekla da jedva cekam da se maknemo jer razlicite generacije jednostavno ne mogu zivjeti skupa pa makar bili to i vlastiti roditelji. On je vec bio poceo gledati gdje cemo u podstanare ali sam ja to stopirala i rekla da sam izdrzala do sad i da cu izdrzati jos malo jer je meni osobno placanje podstanarstva bacanje novaca i ovo ljeto sam nasla kucicu i sad sredjujem papire za kredit tako da ako Bog da to ce proci i onda cemo to sto bi dali u podstanarima davati za nesto nase. I ako da nije bilo druge solucije isli bi i u podstanare jer nema tih novaca koji moje i njegove zivce moze platiti. A mogu ti reci da kada moj svekar ode negdje na tjedan dva,moj d je totalno drugacija i mirnija osoba...milina...
Ej Sanjchy,kazu da seks pomaze,jesi probala odvuci dragog u wc?
😂😂😂😂😂
Nije dragi vise za to…kaze strah ga je…😔
Kao mog... mog je vec mjesec dana strah ali vec kujem plan da ga zaskocim kad dodje vrijeme...
Nije mi uccitalo sve...Kad ti dodje u posjeti ti ga zovi u wc da ti pomogne nemam pojma,nesto i zaskoci ga...neka se jadan proba obraniti ako moze...
Giovi, i mi cekamo papire za nadogradnji da napravimo veci stan... Samo uvijek neki problemi sa zakonom... svasta mjenjaju.. ali zato cu se strpiti.. pogotovo dok je Diego mali..
Giovi, za sada nam je tih 30 kvadrata dovoljno... s time da imamo samo jedni spavacu pa za 2-3g to nam nece biti dovoljno... I nadam se da do onda cemo vec imati nas stan... inace, njemu su djed i baka obecali stab
Barbs,to je standard kod nas,ali cekanje se na kraju isplati...imas svoje,vece,mir i bas te briga...pa i mrvice nase cekamo 9mj. Da bi onda uzivali sa njima cijeli zivot...tako i za stan,kucu...ma za sve...covjek se strpi i onda na kraju uziva...
Aaaaaaaaa, morala sam na komp jer šteka forum s moba..
Ugl, oni su mu taj stan obećali... ali zar moramo čekati (ružno za reći!) da netko umre da imamo svoje? Ne... Srećom, imamo gdje biti dok ne sredimo sve papire i krenemo s nadogradnjom, ali da sam primorena živjeti s njima... Pa ne znam baš... Zato sam i rekla da bih rađe otišla u podstanare nego s njegovima živjeti... Da se razumije, niti s mojima ne bih voljela, a moj tata je uvijek govorio da ni on nije za to koliko god da voliš nekoga, ali ljepše je kad svatko ima svoju slobodnu... Eto, mi živimo u obiteljskoj kući i iako smo odvojeni ne prođe ni pišljiv dan da nam netko iz njegove obitelji ne dođe puniti jaja
Sanjchy pa to je jos bolje,manja je guzva u wc-ima...
Svaki put kad komentiram ode mi na novu stranicu pa ne vidim odmah sta ste u medjuvremenu iskomentirale...
Barbs, i 30kvadrata kad je samo vase je super za pocetak,lako vi pomalo rijesite papire i nadogradite... nama cijeli stan ima 50kvadrata,od toga je jedna soba nasa gdje cemo biti nas troje a ovo ostalo je zajednicko gdje nemas svoj mir ni nista,ali zato znam da nije trajno pa me uopce ne zamara. Ali moram priznati da u pocetku je i to jako...
Sortiraj odgovore
Najstariji