Brbs zar niste vi cure komentirale prije koji mjesec kako su nehigijenske pelene iz torta pelena jer ih navodno slazu kako ko stigne u bipi i dmu i da je bolje kupit zatvoren pack? Ne znam, samo pitam, tak mi ostalo u sjecanju nesto
Sanjchi, bas ce ti ostati lijepe uspomene iz rodilista!!! :) predobro!!!
E i ja se sjećam da je netko komentirao i totalno ima smisla. Em ih izvade iz pakovanja. Ne peru ruke. To sklapaju prljavim rukama. Ko zna koliko ih i padne na pod pri tome. Ajme 🙈 Koma.
Otkucaji i mome često znaju doletiti na 180 ali to je onda dok je aktivan, ne dok spava... nisu nikad komentirali te skokove u otkucajima.....
Yel divim ti se vezano za život u takvom okružju. Ludara prava. I dobro da imaš klokanicu. Ne spuštaj to dijete van sobe 🙈 Čovječe, kakvi likovi ☹️
Cure jel vama netko mjerio zdjelicu? I jel znate koje mjere bi bile "normalne"? Slabo nađem nešto o tome na internetu... 😐
Mc_mouse meni nisu mjerili al možda još budu,ne znam dal je to svuda praksa!! A kaj su ti rekli?
Jutro cure ima li sta novog?Vidim da je sanjchi jos u komadu a mi smo na cici danas idemo prijavit malu,a bome vise nije fora a sta misli Luce?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ne stignem vas bas citat.. prebrze ste!!! Procitam zadnjih 2 3 stranice svaki 5 dan 😥😂
Sanjchi-hoce li to vise? 😂😂😂
Cure sretno na pregledima tko ima.. sad ste sve vec na finishu 😆
Ja sam pisala za torta pelene! To radnice tamo zapakiraju. Nije mi bas higijensko to. Bolje zatvoreni pack. Vjerujem da 1 od 5 opere ruke i pripazi pri motanju.
Iako su mi slatke te torte, fora izgledaju. Da ih hocu poklonit nekome i da sam imalo kreativna 😂 kupila bi pelene i razne stvarcice i napravila ju sama
Jutro cure!
Sanjchi u St npr puštaju da preneseš 10 dana ako je sve u redu, znaci posteljica, plodna voda i beba ne pokazuju nikakve znakove da moraju van. Tek nakon 10 dana ideš na drip/gel i ostala čudesa pa ako od tog ništa ne pomaze CR. Al ti po tom imas još cili tjedan dana. Nemoj se nervirat jer neće ti pomoć. Čekaj vizitu pa pitaj koja je praksa a dogovori neko druženje tu jer tko zna kad će ta mala, možda i danas a možda i sutra.. njoj je lipo i ne briga je 😊
Za mjerenje zdjelice sam čula al to kod nas rade tek kad vide da je beba stvarno velika a mama i nije toliko, npr beba 4+kg pa da vide jel mama to može izgurat. Al u nekim normalnim situacijama ne znam da to rade. Meni nisu niti nekom koga ja poznam.
Sinoć su me prvi put ledja zaoblila al ono gadna oštra bol nisko i srica brzo je prošlo i nije se ponovilo. Otecena sam sva. Sanjchi čini mi se da ću postat ko i ti. Noge tako oteknute i jutros da papuče samo na pola obujem 😂😂
I me, valjda bude uskoro😅
Kako nam je Ema?
Sanjchi jesu neki trudici ali nepravilni je li bila vizita
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro..ja sam budna vec od 5,tu je ko u vojsci😄sad je bio dr u viziti i rekao da ce me poroditi u pon ili utorak,ako ne krene prije samo🙈🙈ocito me ceka inducirani porod,to je koma zar ne?drip i ostalo
Sortiraj odgovore
Najstariji