Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Listopad 2017. 12:01

Maca, slazem se sa Sanjchi, svi mi planiramo jedno pa se to sve okrene ;) 
    Sanjchi, ja nemrem preuzet popis jer mi lap u kvaru a ne znam kak cu s moba :/
    Ja mislim da ces ti direkt u rodiliste....:D Neka, bolje da se sama tak ocistis! I odlicno za vrtice, ja se sve bojala kolko to traje, al to su kratko valjda samo te igraonice za klince do 3 god

22. Listopad 2017. 12:03

Ja se osjecam blagoslovljeno radi trudnocd iako mi sad na kraju isto dosta toga tesko i svakako, al kad vidim koliko ima parova koji se bore s neplodnoscu i slicno, zbilja je covjek sretan da nema takvih problema. Jako puno njih je okrenuto samo karijeri, onda dok se sjete da bi djecu vec dodu godine pa je isto teze...:/

22. Listopad 2017. 12:05

Ja mislim da ce Luce ko svicarski sat, tocno na termin hehehehe. Jel te trema hvata?

maca1510
    22. Listopad 2017. 12:10

mamisita27

Ja se osjecam blagoslovljeno radi trudnocd iako mi sad na kraju isto dosta toga tesko i svakako, al kad vidim koliko ima parova koji se bore s neplodnoscu i slicno, zbilja je covjek sretan da nema takvih problema. Jako puno njih je okrenuto samo karijeri, onda dok se sjete da bi djecu vec dodu godine pa je isto teze…:/

Zbog toga mi je i grozno sta ovo uopce govorim. Znam koliko njih se bori za dobit dijete, mi smo bas planirali i iz prve uspjelo. Stvarno sam bila prestretna i sad sam daleko od toga, ali samo kazem kako sam mislila da cu se ono blazeno osjecat kako kazu a meni je bas obratno. I zao mi je zbog toga al samo kazem kako je 😞 
    Taman na tlc gledam kako je zena nakon 8 god pokusavanja uspjela ostat trudna pa mi dode da sama sebe plesnem kako uopce ovo mogu govorit.
    Nadam se da ovo govore hormoni iz mene 😂

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    22. Listopad 2017. 12:32

Ja sam sa fazom radjanja zavrsila,meni pomalo klimaks kuca na vrata😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

22. Listopad 2017. 12:35

Cure, ja sam na pocetku trudnoce imala dosta tezak period, imala sam jaku hiperemzu tj. Povracala sam sve zivo. Al to je brzo proslo i zaboravilo. I mislimda je sve dosta deukcije i teze, i normalno je Maca da kazes svoje misljenje. Mislim glupo je da svi govorimo kak je to divnook, lebdis na oblaku kak da ne. Ja sam nocas misla da cu na psihinatriju zavrsit kolko puta sam isla piskit. Al sve to ide u svrhu stvaranja i donosenja novog zivota i mislim da smo svi toga svjesni. Biti majka je velika zrtva i nije glamurozno al se isplati. I na kraju kad covjek dode u godine i okrene se, mislim da bude najsretniji kad vidi svoju djecu koju je stvorio i odgojio, sve ostalo pada u 2.plan. nece se ni posao ni karijera brinuti o tebi pod stare dane...
    Ja se Sanjchi isto malo jezim carskog samo iz razloga jer je duzi i tezi oporavak, al probaj se fokusirat da razmisljas o normalnom porodu jer ovako stalno stavlja fokus: " Valjda necu na carski, valjda ce sve bit ok." I time samo privlacis to podsvjesno. Probaj zamisljat samo kako ce biti vaginalan i normalan porod i kako ce doci predivna i zdrava curica, dio tebe.

• Mamuka
    22. Listopad 2017. 13:52

Evo nas jutros. 37+3 i +10-11kg (teško je zaključiti koliko kad vaga svaki dan ima drugi broj)😢
    Mc_mouse je imala preslatkog Paška na stomaku a kod mene bi stala cila družina 🤣
    Čini mi se da se i moj stomak lagano spusta kad ovako pogledam (navečer jer još niže) al osjećam nogice skroz uz rebra pa vise ne znam jel to zato sto je velik il zato šta se ipak nije spustio.

• sretna
    22. Listopad 2017. 14:02

Mamuka

Evo nas jutros. 37+3 i +10-11kg (teško je zaključiti koliko kad vaga svaki dan ima drugi broj)😢
    Mc_mouse je imala preslatkog Paška na stomaku a kod mene bi stala cila družina 🤣
    Čini mi se da se i moj stomak lagano spusta kad ovako pogledam (navečer jer još niže) al osjećam nogice skroz uz rebra pa vise ne znam jel to zato sto je velik il zato šta se ipak nije spustio.

Mamuka, predibro izgledas!

Ja sam na kraju isla rodit sa +9.5 kg

• Mamuka
    22. Listopad 2017. 14:09

Cure evo ne mogu rec da znam kako vam je jer stvarno nisam imala takvih problema, hvala Bogu, ali šta je bilo bilo je i iz svega ste izvukle neku pouku a i snagu za dalje. Sad imate priliku da vi svoju obitelj učinite sretnom i ispravite sve ono sto ste morale proći.
    Želim vam puno srice i da vam vaše obitelji izbrišu sve loše sto ste prošle ♥️
    Maca ne moraš se osjećat loše zbog toga sto govoriš jer je to čisto normalno. Nije da žališ jer imat ćeš bebicu koju ste želili ali to ne znaci da sve vezano za to mora bit bajka. Uopće ne vidim smisla u tome šta se forsira to da je trudnoća neko savršeno idilično stanje. OK nekom stvarno bude ali ne svima. I triba prihvatit da je to tako, nekome super nekome manje super.
    Meni je 1T stvarno bila OK. Jesam imala mučnine grozne do nekog 5 miseca i mislila sam da vise nikad neću moć nešto pojest a da mi od tog neće bit odvratna muka ali prošlo je i poslije je bilo dobro. Sad mi je u 2T već druga priča. Imala sam opet mučnine ali i malo dite koje ne dopusta da nešto odmaraš i radila sam duže nego u 1T i dosta me sve izmorilo. Uz to su se javile još te neke tegobe koje nisam prije imala i nije mi bas nešto zabavno tj puno mi je teze nego 1 put. Uvik sam tila imat 3 dice, muž isto i čak imamo imena za svih 3 i prije nego šta se i micica rodila ali evo sad vise nisam sigurna da ću bit trudna i 3. put. Ne mori me briga ni oko prostora ni oko financija ni ista od toga ali iskreno ne znam hoću li imat snage za to 3. A sigurno ne mislim imat dite ako za njega nemam živaca i strpljenja. Ne želim bit živčana mama koja pukne na svaku glupost i koja nema vrimena za svako dite ponaosob.
    Možda i mene sad malo pere panika i nervoza jer micica ima tek 2,5 god i još je jako ovisna o nama a dolazi drugo koje će isto zahtijevat puno vrimena i pažnje pa ne znam hoću imat snage za sve. Ali eto tako se trenutno osjećam i stvarno ne osjećam se za to krivom jer to je moj život i o njemu odlučujem ja. Dobro i muž malo isto 😝🤣

• Mamuka
    22. Listopad 2017. 14:13

Sanjchi da na slici izgleda malo vise nego ovako kad se gledam u ogledalu. Valjda kako okrenem mob i podignem ruku. Al bas je razlika jutro i večer vidljiva. Kako se umaram tako i stomak ide dolje.
    Ajmeee nisam samo u stomaku i sisama, imam u bedra samo ovako se ne skuzi. Al dobro. Nadam se samo da nećemo čekati termin i da ćemo uskoro bit u 2 dijela 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.