Mame gdje ste uzimale one jastucice za bebe. Ja moram sad narucit. To je ono kad ti obecaju dat ce donjet ce zavlace pa nista od toga nakraju. A ja da nekoga molim i ganjam da mi da nema sanse. Ako si obecao onda donesi. Uh kak me to sve zivcira.
Uglavnom gdje ima povoljni i da su cvrsti.

Mame gdje ste uzimale one jastucice za bebe. Ja moram sad narucit. To je ono kad ti obecaju dat ce donjet ce zavlace pa nista od toga nakraju. A ja da nekoga molim i ganjam da mi da nema sanse. Ako si obecao onda donesi. Uh kak me to sve zivcira.
Uglavnom gdje ima povoljni i da su cvrsti.
Mali andjeo ima jastuke.. moderne ali i one klasicne koji su po meni bolji. Potrazi ih na facebooku ili netu.. ima njihovih proizvoda u pojedinim ducanima.. (ja vidjela jastuke u ktc-u).
Mom, i ja mrzim moljakat! Uff
Mislis za bocno spavanje?
Ja sam kupils u nekom znj malom duckasu.
Bilo ih je nedavno u plodinama, ima i bubamari, ikei, mislim magic baby ili preko njuskala znaju prodavat i nove.
Ma onaj za drzanje/nosenje.

Jastuk sam ja narucila sa fb stranice Tetra pelene za djecu (tak nes)…ima ih u KTC-u, po djecjim ducanima tipa bubamara itd.
Yel..ufff….opet veselo😤😤 i kako na kraju to zavrsilo?
Kakvi su ti kod njih. Gledala sam i na slikama mi izgledaju nekak tanki. Kao da nisu cvrsti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji