Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 00:27
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 00:32
    luce <3
    12. Listopad 2017. 00:34

Mamuka bio me to neko vec pita, ne znam zasto vec radim ctg trudnoca je uredna, mozda jedino iz opreza jer sam prije ove trudnoce imala spontani a u ovoj trudnoci sam imala hematom u 17tt...

[OBRISANO] 12. Listopad 2017. 00:37
    Suncokretica
    12. Listopad 2017. 06:49

Jutro! 
    Evo da vas pozdravim, mene su tek jučer popodne oko 3 smjestili na odjel rodilja, do tada sam bila ispred boxova i na drugom odjelu jer nije bilo mjesta. Napokon sam malo odspavala jer noć prije nisam oka sklopila.
    Lea nažalost nije kraj mene nego u toplom krevetiću na intenzivnoj jer je drže pod nadzorom zbog manje gramaze, al inače je sve super s njom, zdravo dijete koje se treba udebljati 
    Idem ju vidjeti par puta dnevno, jučer sam bila 3 puta al užasno mi fali kraj mene da ju mazim i da krenemo s dojenjem. Jučer je plakala kad sam došla i odmah se smirila kad sam ju pomazila i pričala joj. Inače kažu da je dobra i da spava lijepo. A taj početni period je jako važan i meni i njoj, al tako je kako je, nek je tamo pod nadzorom pa ćemo to nadoknaditi s vremenom... 
    Sobe u Petrovoj su super, netko je pitao za šivanje. Daju neku lokalnu anesteziju kao kod zubara al na nekim dijelovima mi baš i nije pomogla i bolilo je. Ovisi o broju šavova i osjetljivosti tkiva...
    Ja dosta krvarim poslije poroda pa su chicco ulošci došli super! Vir mi ne bi izdržao.
    Eto javim se na forumu mame.
    Pozdrav 

[OBRISANO] 12. Listopad 2017. 06:49
    [OBRISANO] 12. Listopad 2017. 06:55
    maca1510
    12. Listopad 2017. 07:19

Yel

Suncokretice, bas mi je drago sto si se javila 😇
    Najbitnije da ste vas dvije dobro 🐥
    (Trazila sam chico po dmu i ljekarnama, nema, kupila sam lola lady velike roze i vir 80…)
    Veliki pozdrav mamici :))

Jutro
    Evo i ja ranoranioc samo sta ja spavam po 8/9 sati u komadu i jos popodne obavezno bae 2 sata. Ja sam rekla da sam pola trudnoce prespavala, ali inace sam veeeeeelika spavalica. Chicco uloske dam ja kupila u Bubamari. Kad mi je prodavacica dala mislila sam majke mi da me zeza kad sam vidila kolike su. Pakovanje ko pampers pelene 🙈

url=https://daisypath.com]

• sretna
    12. Listopad 2017. 07:29

luce <3

Mamuka bio me to neko vec pita, ne znam zasto vec radim ctg trudnoca je uredna, mozda jedino iz opreza jer sam prije ove trudnoce imala spontani a u ovoj trudnoci sam imala hematom u 17tt…

Kod mog ginekologa je normalno da se ctg krene radit od 34-35 tjedna bez obzira na urednu trudnocu i svaki put je i obavezno uzv. Bas je detaljan i to mi je super jer sam onda mirnija da je s bebom sve uredu.

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 07:39

Dobro jutro cure...nocas me probudila bol u trbuhu ali je brzo prestalo skuhala si kavicu joj da mi se ko maca naspavat😴ali nista od toga par sati i to je to

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI