Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    19. Listopad 2017. 07:59

Jer to ocito nitko drugi nece, a pogotovo ne tvoj muz. 
    Moze on biti jak na rijecima ali djela su mu slaba, a tata nije onaj koji napravi dijete nego onaj koji ga odgoji. 
    Zelim ti srecu u zivotu, tebi i bebici zdrav i vesel zivot i oprpsti sto sam se obratila, ali citajuci sve ovo imala sam potrebu! 
    Svim ostalim mamama i trudnicama zelim sve naj naj! Lp

barbs
    19. Listopad 2017. 08:11

Yel, cure su ti sve napisale!!! Razmisli o svemu... Nemoj da prodje 10g i da budes nezadovoljna sa svojim zivito!! 

barbs
    19. Listopad 2017. 08:13

Bbrletic, suuupeeeer!!!!!  A tus kod kuce nakon bolnice??? Neprocijenjivooo 

barbs
    19. Listopad 2017. 08:21

KleaIva, izdrzi jos malo!  A za tvoju susjedu..
     aaajmeeee... to su stvaaaaarnooo teske odluke.. Mi imamo frendove koji su isto morali pobaciti sa 5 i pol mj jer doktori na vrijeme nisu zkuzili da gubi plodnu vodu  Znaci, groooznoooo..
     Ne Dao Bog nikome
    Yel, super je prosao pregled s Diegom. Hvala na pitanju  Imam 4600g i dug je 58cm.. rodio se sa 3590g a dug 53cm. Super napreduje. I dobili smo D3 kapi na recept. Malo je dramio, ali to kod njega nije nista cudno... Voli on onako filmski dramiti haha a i pedijatrica ga je skuzila + i sama je rekla da se vidi da je umoran, sto je bila istina jer je spavao pol h to jutro... 

barbs
    19. Listopad 2017. 08:37

Yel

Barbs, ajde super sto Diego napreduje 👍🏻
    Brzo malci pocnu kuzit i ‘manipulirat’, pametniji su nego sto mislimo 😁😘

OOO DAAAAA... to smo ooodmaaaaah skuzili muz i ja 

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 08:37

Yel mislim da ti mi svi samo želimo skrenut pažnju na to da od tih svekija ne očekuješ ništa jer na sve sto zatražiš/zamoliš dobiješ lip odgovor a radi se po starom.
    Muž... iskreno mi izgleda ko pasivni promatrač jer je tako valjda navikao i jer mu je tako lakse. Al sad triba dobit bebu i ima tebe pa valjda bi vi tribali imat neku prednost pred roditeljima tj valjda su vaše potrebe važnije od tog da mamu držiš za suknju do penzije?
    Po meni se i on i ti trebate trudit tom ditetu stvorit dom najbolji sto možete. Ti se trudiš stvarno iz petnih žila, to nitko porec ne može. A je li i on?
    I pls ne kupuj te fore da ti dramiš oko svega toga zbog hormona i trudnoće jer viruj mi puuuuuno toga tu nije “normalno” a ni prikladno za jednu trudnicu i uskoro bebu.
    Zato sto je netko navikao na nešto to ne znaci da je to u redu i prihvatljivo.
    Ne mislim da triba gonit neki inat i dignit ruke od veze, ali za vezu triba trud 2 ljude i kompromis da i jednom i drugom u toj vezi bude dobro i da se osjećaju voljenim i pazenim i cijenjenim. Oboje tu moraju biti aktivni igrači a ne jedan igrač a drugi promatrač.

• Mamuka
    19. Listopad 2017. 08:48

Barbs super je D napredovao. Samo nek tako nastavi i bit će veliki dečko. Morat ćete vi brzo u shopping po robicu 😊
    Inače znanstvenici kao kažu da se bebe do 3 mj ne mogu na nešto naviknuti pa tako ni na nošenje ni maženje i šta sve ne. Al evo ja iz real life iman drugačiji zaključak.
    To da placu kod doktora je sasvim normalno. Mislim da su stvarno rijetka Dica koja ne placu. A isto tako ako te uznemiri svaki bebin plac ćeš u roku pola god bit sluđen jer bebe su i naravno da placu, pa to im je “posao”. Placu i kad ih nešto boli i kad im je eto dosadno jer to je njihov način komunikacije. Bitno je naučiti razlikovati bzvz plac i onaj pravi i ne gubit živce svaki put kad beba place jer bome plakat će puno a tvoji živci će ti tribat još duuuuugo duuuugo.
    I eto meni su od svih ovih 2,5 god roditeljstva ipak najlakši bili ti prvi mjeseci jer sto su veći borbe su žešće a živci su tanji i triba ih zato čuvati jer duuuuuug je još put i puno borbi je pred nama. Bog nam bio na pomoći i da ostanemo u pameti! 😂

barbs
    19. Listopad 2017. 09:44

Mamuka, slažem se s tobom što si napisala vezano za plač bebe. Ne znam baš ako manipuliraju prije 3.mjeseca... ne znam što je onda ovo što radi Diego. Plače kad nije na rukama. Smiri se kad ga uzmeš  Ja sam se nekako na to navikla, odnosno, znam kad plače s razlogom a kad bez, a mužu je još sve to nepoznanica (logično: ja sam više s njime)...

Barkleys
    19. Listopad 2017. 10:05

Barbs - Woohooo, kg i 5 cm u mjesec dana. Ja malo pratim onu Rodinu grupu na FB, i koliko sam skužila to je odličan napredak. 
    Mamuka - ajme ovo si baš lijepo napisala, dug je još put, hahaha, joj. Mi buduće mame nismo ni svjesne. Možda i bolje? 

Imam par pitanja za mame koje su rodile već:
    Brijanje - okej, znam da uz klistir ide i brijanje radi reza, ali mene zanima u kakvom ste stanju došle, oprostite na izrazu ali jeste li bile ćelave ili ste imale ekipu dole? Ja sam odustala od nekog pretjeranog uređivanja, malo skratim i bikini zonu eventualno uredim. Nemam niti volje, niti živaca. Jesu vam dlačice poslije smetale prilikom krvarenja itd. 
    Prvi pregled kod ginekologa nakon poroda - kad to treba? Nakon koliko mjeseci? 
    Potkušulje iz H&M - jel netko ima one potkušulje kao za dojilje? Izgledaju mi fora, vidjela sam ih samo preko neta, ne uživo. Jel to korisno? Ako netko ima iskustva s njima da pliz podijeli :)

Oprostite na dugom postu, ali od pol 5 ne mogu spavati pa švrljam po netu, blejim i slično.... :D

• sretna
    19. Listopad 2017. 10:32

Hedgehog

Barbs - Woohooo, kg i 5 cm u mjesec dana. Ja malo pratim onu Rodinu grupu na FB, i koliko sam skužila to je odličan napredak.Mamuka - ajme ovo si baš lijepo napisala, dug je još put, hahaha, joj. Mi buduće mame nismo ni svjesne. Možda i bolje?Imam par pitanja za mame koje su rodile već:Brijanje - okej, znam da uz klistir ide i brijanje radi reza, ali mene zanima u kakvom ste stanju došle, oprostite na izrazu ali jeste li bile ćelave ili ste imale ekipu dole? Ja sam odustala od nekog pretjeranog uređivanja, malo skratim i bikini zonu eventualno uredim. Nemam niti volje, niti živaca. Jesu vam dlačice poslije smetale prilikom krvarenja itd.Prvi pregled kod ginekologa nakon poroda - kad to treba? Nakon koliko mjeseci?Potkušulje iz H&M - jel netko ima one potkušulje kao za dojilje? Izgledaju mi fora, vidjela sam ih samo preko neta, ne uživo. Jel to korisno? Ako netko ima iskustva s njima da pliz podijeli :)

Oprostite na dugom postu, ali od pol 5 ne mogu spavati pa švrljam po netu, blejim i slično…. :D

Ja sam dosla neobrijana kad su me istavili u bolnici jer su dlake bile skroz kratke i mislila sam da ce me oni obrijat kao zadnji put. Medutim, nisu me obrijali..
    Kid ginekoliga se ide nakon cca 6-8 tj nakon poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.