Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2017. 21:36

Sanjchi, svaka cast da jos mozes raditi po kuci, ja sam odavno sve svoje pospremila, opeglala i sredila i vise uopce nisam tak pokretna. Sve me boli i steze (a tj.manje sam trudna od tebe). Komoda je super btw.
    Ja sutra imam pregled pa cemo vidjet kako stvari stoje. Bas me sve zateze. I bole me noge jer je cijela tezina na njima. Ma uzas! Hahahah ko starica sam
    Yel, jelt i preblizu tv kindacu? Mi smo svoj za prvu ruku maknuli u 2.sobu da ne zraci dok je beban jos malen. Znam da sve zraci, l barem psiholoski.
    Barbs, tebi je cijela family, takvi su i moji, vec vidim da ce mi do Bozica bit puna kuca hahahaha al necu se sekirat, kak bude bit ce...Bitno da se zna ponasanje i higijena, ostalo laganini.... Barbs, ti i ja smo kupile isti krevetic Nino u Magic babyju, ja sam zasad zadovoljna kako izgleda a vidit cemo kakav ce bit kad princ dode. Jesi ti zadovoljna? I stvarno je full slican ovom od bbrletic ;)) 
    Ne znam tko je jos sta pisao, uhvatila me opet amnezija a idem se okupat i spavat :D 

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 21:43

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 21:49

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 21:55

• sretna
    09. Listopad 2017. 22:14

Sanjchi svaka cast sto ti je do akcije 😄
    Ja sve radim, nis mi nije tesko, ali seks mi je zadnji na pameti 😂 uopce nemam volje za tim niti se osjecam sexy s tim trbuhom. Znam i da kad rodim jedno vrijeme mi neve biti do toga.sto od umora sto od vlastitog fizickog izgleda  😂

09. Listopad 2017. 22:15

Yel

Mom, super fotkica!

sanjchi255

Ladice na komodi su bas velike, i dosta ce stat unutra cini mi se..dobro da se nisam porodila dok sam ju slozila😂😂😂
    Bbrletoc, svida mi se krevetic! 😍
    Super za dobre preglede😄
    I Mom, profilna preslatka..velika busaaa😍😍
    Ja se evo sad najela kestena i idem pod tus, taman ce masina oprat, stavila sam vel 56 prat…

Hvala curke 😍 

[OBRISANO] 09. Listopad 2017. 22:26
    [OBRISANO] 09. Listopad 2017. 22:28
    [OBRISANO] 09. Listopad 2017. 22:32

• Barbi13
    09. Listopad 2017. 22:54

Yel

Bbrletic, ja zivim sa svekicima, to su njihove zivotinje.
    I ja ih volim, pomazim i brinem, al nisam opsjednuta s njima kao da su mi djeca.

Ma znam Yel oni su bas pretjerali 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI