Sanjchi, svaka cast da jos mozes raditi po kuci, ja sam odavno sve svoje pospremila, opeglala i sredila i vise uopce nisam tak pokretna. Sve me boli i steze (a tj.manje sam trudna od tebe). Komoda je super btw.
Ja sutra imam pregled pa cemo vidjet kako stvari stoje. Bas me sve zateze. I bole me noge jer je cijela tezina na njima. Ma uzas! Hahahah ko starica sam
Yel, jelt i preblizu tv kindacu? Mi smo svoj za prvu ruku maknuli u 2.sobu da ne zraci dok je beban jos malen. Znam da sve zraci, l barem psiholoski.
Barbs, tebi je cijela family, takvi su i moji, vec vidim da ce mi do Bozica bit puna kuca hahahaha al necu se sekirat, kak bude bit ce...Bitno da se zna ponasanje i higijena, ostalo laganini.... Barbs, ti i ja smo kupile isti krevetic Nino u Magic babyju, ja sam zasad zadovoljna kako izgleda a vidit cemo kakav ce bit kad princ dode. Jesi ti zadovoljna? I stvarno je full slican ovom od bbrletic ;))
Ne znam tko je jos sta pisao, uhvatila me opet amnezija a idem se okupat i spavat :D

Sanjchi svaka cast sto ti je do akcije 😄
Ja sve radim, nis mi nije tesko, ali seks mi je zadnji na pameti 😂 uopce nemam volje za tim niti se osjecam sexy s tim trbuhom. Znam i da kad rodim jedno vrijeme mi neve biti do toga.sto od umora sto od vlastitog fizickog izgleda 😂

Mom, super fotkica!
Ladice na komodi su bas velike, i dosta ce stat unutra cini mi se..dobro da se nisam porodila dok sam ju slozila😂😂😂
Bbrletoc, svida mi se krevetic! 😍
Super za dobre preglede😄
I Mom, profilna preslatka..velika busaaa😍😍
Ja se evo sad najela kestena i idem pod tus, taman ce masina oprat, stavila sam vel 56 prat…
Hvala curke 😍

Bbrletic, ja zivim sa svekicima, to su njihove zivotinje.
I ja ih volim, pomazim i brinem, al nisam opsjednuta s njima kao da su mi djeca.
Ma znam Yel oni su bas pretjerali

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji