Da se pohvalim sta sam jucer napravila za naseg kuma
Gorki keksi od kakaa, rafaelo kuglice i smokve u biloj cokoladi s bajamima
Svaka cast a mogu mislit kako.je fino njam njam
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic…spavanje na trbuhu😍😍
Luce, pa ti si bila vrijedna! Svaka cast! Izgleda za prste polizat😍😍😍a
A kad se probudim na ledjima
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi super kuonja a zeko je pravi hehe...
Cepici eferaglan sam i ja kupila, zasto te? Zato sto na 1kg djeteta ide 10mg cepica a ovi su 80mg a Leon ima 4129kg i taman je to pola cepica. A manji su i bolji za tako male bebe i svi preporucuju te cepice.
Jucer mi je bila patronazna, pregledala bebaca i prvi put smo mu mjerili temperaturu u anus da mi pokaze, meni je to koma ali eto mora se.
Bbrletic glupaca od tete u ljekarni. Samo ti kupi cepice i sudocrem obavezno, ja nisam pa mi je jucer tata isao kupit i odma doneo, jer se mali malo osuo po guzi i evo sudocrem vec pomaze. Mislim ako ti moze netko odma uskocit pri nabavci nije hica, ali ja volim pripremit se, pa zato savjetujem bolje da se kupi.
I sprej za nos isto. Mi koristimo aqua maris sprej.
I da pupmicu na izvlacenje na usisavac si uzmite. Mi cemo danas malom izvuci, cekam da muz dode s posla..nekako me strah sama 🤤
A vlazne maramice..u 19 dana 4 paketa je otislo, upravo 5 paket koristimo.
Mamisita čepiće se stavlja bebi u guzu bas kao i za odrasle.
Ja stvarno to ne volim i prije sam za sirup jer njega špricom dajem kad je neki koji joj se ne svidja i onda je nekako lakše.
Nama je pedijatar preporučio ibuprofen jer je lupocet bio stvarno odvratan za pit u nije bilo šanse da ga proguta. Koliko god se mi trudili ona je to pljuvala i na kraju ne znaš jel šta popila li je sve pljunula. Mi smo na ibuprofenu od početka praktički, od 2. cijepljenja.
Sretna prvi put čujem da se smi misat. I doktor je reka da uzimamo jedno ili drugo. Al evo sa ibuprofenom stvarno temp kod nas spada pa nismo imali ni potrebe za nekim kemijanjem.
Cure kad ste otvarale porodiljni nakon komplikacija šta ste predavale? Piše opet onaj prosijek plaća al već sam pridala prije misec dana pa ne znan čemu opet...
Luce ovo izgleda bas super. 😋
Ajme apetit mi je ko u slona, za slatkim naravno. Kad rodim neću ništa svoje moć obuc 😥
Cure koje ste rodile sad koliko ste dobile i koliko vam je otišlo nakon poroda odman?
Ja se ne nadam mrsanju uz dojenje jer nisam ni sa micicom ni grama izgubila u 7 miseci dojenja. Naravno da sam jela sve i koliko sam tila, nisam se nešto pazila. Možda da sam izbjegavala slatko bi i smrsala al dok sam dojila, pogotovo u početku sam imala stalno želju za slatkim i nisam se bas opirala 😂
Luce divno izgleda 😘😘
Mamasita nama su rekli da je rok prijave djeteta 30 dana, ali muz je nakon 10 dana isao sve rijesiti
Galu bas sam mislila na tebe! Nisi se javila par dana i reko sigurno je rodila 😉 Kod mene isto kao kod tebe, nema naznaka. Sutra idem kod gin i konacno ce me gledati i vaginalno da vidi jesam li se sto otvorila. Bas me zanima kakvo je stanje i koliki je malisa sad. 😊 Kako ti je zub, jel pomogao antibiotik?
Mene je jutros bolio donji dio trbuha kao menstruacija, cak je malo islo i na leda. Vec sam se ponadala da krece, al proslo je sa minutu 😑
Sanjchi svasta si kupila! Bas mi je drago da ste sve rijesili na vrijeme 😊 Jos farbanje i mozes saviti gnijezdo za Luciju 😍
Luce prefino! Jela bi sad te smokve 😋 Inace obozavam smokve, najvise one velike zelene! Mmmm
Yel javi kako je proslo i sretno! Sve ce biti ok 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji