Yel...bit ce sve ok. Bolje da provjere u trudnickoj i da si pod nadzorom. Ako se sjetis sutra poslikaj raspored rada dr. u trudnickoj ambulanti po danima kad budem isla da znam koji cu dan tj. da si odaberem najboljeg/ najbolju😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamuka, a kakvi su to cepici, kakos e to stavlja? Sry, al nisam upucena u to.
Evo, mene uhvatilo nesto veceras i sve sam popeglala i spremila torbu, ruksak i maku torbu muzu sa stvarima za malog za izlazak...
Zna li netko mora li se mali iznjeti iz rodolista u AS il ga mogu u jastuku, da ne moramo odvezivat pa ponovno zavezivat AS za dva koraka...
Sad sam nekako mirnija kad je sve spremno pa kad dode - dode....
Sanjchi, zeko je presladak... mi smo isto kupilo talu neku malu igrackicu u Ikei, ko neki medic...
Yel sad sam procitala sto si napisala, zelim ti srecu sutra, sigurna sam da ce sve biti u redu.
Mamasita moze bebu iz rodilista iznit u as-u
Ja isto koliko znam da se brufen i paracetamol ne smi kombinirat... Znam da me jednom teta u ljekarni upozorila na to kad sam kupovala zalihu ljekova, pa sam kupila i jedno i drugo pa je rekla da se ne smi a virujem da za bebe je pogotovo lose...
Sanjchi odlican shopping
Mi idemo sutra na pregled i u shopping, nadam se da ce mi ginekolog dat zeleno svjetlo za pir u subotu
Jutro, klokanice! Luce, ja sam pripremila jastuk a autosjedalicu bi stavili u auto pa bi tatko dosao s autpom ispred odmah i da ga do dole iznesemo u jastuku i odmah stavimo u AS , jel se to smije?
Jaooo, ja ne mogu spavati. Imam lazne trudnove koji bole uzaaaasnooo. Ko najjaci menstrualni al dugo traje jedan nije bas da je u intervalima. Al tako jakkkooo boliiii da ne mogu opisati. Mali me lupa, mogu uhvatiti stopalo i rucicu kolko udara. Nadam se da ce ovo brzo proc jer cu i ja pocet udarat glavom o zid.
Jutro cure, javim se.
Mamisita, koliko znam beba mora izaci u AS osim u varazdinskom rodilistu.
(Nek netko ispravi ako sam u krivu, nasma su i na tecaju tako rekli)
Ja nemam iskustva s djecom/bebama i lijekovima li ovako laicki, zdravorazumski: ne mijesam ni sebi ljekove samo tako kad me boli, a kamoli da bi bebi... Otisla bi doktoru i drzala se toga sta on kaze iz upotrebu zdrave logike....
Luce, kako se ti osjecas? Hoces li izdrzati pir? Torbu si pripremila za svaki slucaj ili?
Yel, sretno danas i javi kako je proslo...
Mame koje su rodile: Koliko je rok za prijavu bebe u Maticni ured, MUP i HZZO? Negdje pise 15 dana, a drugdje 30 od rodenja djeteta.
A onda ce izaci u AS hihih.... Yel, kako se ti danas osjecas?
Ja se evo otusirala i malo su popustile ove lazne kontrakcije
Sortiraj odgovore
Najstariji