Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    03. Listopad 2017. 21:58

Sanjchi ja nisam ništa kupovala za rezervu ali kad smo išli na prvu kontrolu i cijepilo je rekli su paracetamol al sirup. Al taj paracetamol je ružan užasno i micica ga nije tila pit pa smo kupili ibustarov brufen koji nam je super skida temp a ima i okus jagode pa ga dica vole.
    Čepiće još nikad nismo probali. Sirup mi je draži jer pojma nemam kako bi joj to uspila stavit.

mc_mouse
    03. Listopad 2017. 22:12

Sanjchi a koja je cijena tih tri para carapica bez popusta :) i jel jesu mucaste :)

Ja sam uzela neofen Baby čepiće još planiram nešto na bazi paracetamola, ako se ne varam jer neofen je ibuprofen, pa kad znaju zaglibiti sa temperaturom onda je najbolja kombinacija tog dvoje s određenim vremenskim razmakom...

• sretna
    03. Listopad 2017. 22:49

mc_mouse

Sanjchia koja je cijena tih tri para carapica bez popusta :) i jel jesu mucaste :)

Ja sam uzela neofen Baby čepiće još planiram nešto na bazi paracetamola, ako se ne varam jer neofen je ibuprofen, pa kad znaju zaglibiti sa temperaturom onda je najbolja kombinacija tog dvoje s određenim vremenskim razmakom…

Tako je, neofen je ibuprofen. Inace se uvijek preporucuje pocet s paracetamolom pa ako ne ide dolje temp tek.onda ibuprofen. Kod visokih temp se moze i jedno i drugo kombinirat a razmak izmedu njih mora biti 2h. To su bas visoke temp koje se tesko spustaju

• Mamuka
    03. Listopad 2017. 22:52

Ako beba ima temperaturu ne smije se kombinirati paracetamol i ibuprofen. Ili jedno ili drugo a zajedno ne.
    Imam 3 prijateljice koje su magistre farmacije i to su njihove upute. Nisam previše raspitivala razlog samo su mi rekle da zajedno ne smiju ići. Ako jedno ne pomaze nakon par sati može se dat drugo ali onda s tim i nastaviti.

• GaLu
    03. Listopad 2017. 22:58

Cure evo i mene, koliko vidim nije bilo poroda u zadnjih par dana. Cekamo kad je sljedeci, ja jedva cekam. Setam svaki dan ko manijak ali nista, apsolutno nikakvih znakova. Vise znakova sam imala s 35 tjedana nego sad. 

• sretna
    03. Listopad 2017. 23:03

Mamuka

Ako beba ima temperaturu ne smije se kombinirati paracetamol i ibuprofen. Ili jedno ili drugo a zajedno ne.
    Imam 3 prijateljice koje su magistre farmacije i to su njihove upute. Nisam previše raspitivala razlog samo su mi rekle da zajedno ne smiju ići. Ako jedno ne pomaze nakon par sati može se dat drugo ali onda s tim i nastaviti.

Nije istina. Moze se kombinirati bas ovako kako sam napisala. Svaki pedijatar ce ti to reci. Jer ima situacija da temo ne.pada a razmak izmedu lupoceta mora biti 4 h kao injzmedu ibuprifena. Zato se kombiniraju u razmaku 2 h.

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 23:12

Ma ako nis ne pomaze malo kapule na taban i obuc carapicu i ode temperatura najprirodnije

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    03. Listopad 2017. 23:15

bbrletic13

Ma ako nis ne pomaze malo kapule na taban i obuc carapicu i ode temperatura najprirodnije

Bas i ne ako je preko 40 kako je kod nas bio slucaj.

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 23:41

sretna

bbrletic13

Bas i ne ako je preko 40 kako je kod nas bio slucaj.

Sta nije skinulo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    03. Listopad 2017. 23:50

Curke ibuprofen se ne koristi u djece mlade od 2 god zbog mogucnosti nastanka Reyevog sindroma. Opasno je!
    Uvihek i bas uvijek se koristi paracetamol...osum ako lijecnik pod nadzorom daje nesto drugo.
    Efferalgan cepici su super za bebe jer su tanji i manji gramazom id lupoceta...nor lupocet ispocetka trebate prepoloviti ako beba ima temp jer je jedan 120 mg, a efferalgan ni ne treba...i lakse ih se stavlja.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.