Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2017. 13:35

Sanjchi, 
    Deka bez krova je, ljepenka i smola gore, glazuru ce na proljece? Bit ce sranja s vodom

Barbs, ma nije kaos 😂😛, smirila sam se dosta u odnosu na prije, samo obzerviram i dam im savjet, kulturno, a poslije (zlocesta sam opet) kad bude sve curilo reci cu: 'ah da, pa rekla sam vam da ce do tog doc)

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 13:35

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 13:38

barbs
    22. Rujan 2017. 13:39

Sretna, posalji koji kolac u Pulu!! ALI SAMO POMALO s poslicima!! 
    Yel, ti svim dragome moras dati do znanja da cete uskoro postati roditelji i da bi bilo vrijeme da stane napokon na tvoju stranu tj da se zauzme za tebe!!! Tj  za VAS..
    Sanjchi, uuuuu, suuupeeeeeer paketic!!!  OBOZAVAMO PAKETICE!!! 
    Mamuka, SRETNOOOO sa seljakanjem!!! 

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 13:43

• GaLu
    22. Rujan 2017. 13:44

Mamuka tocno tako kao sto velis, dobro ih znas . Meni je bilo smijesno prije par godina kad sam tek ovdje dosla, od muzevog prijatelja zena Svedjanka kad me je vidla da malom radim Nan, tolko se tome cudila ko da je to neki novi izum ili nesto. Sigurno da je zdravije dojiti ali ne razumijem zbilja te opsesije s dojenjem ako npr mama nema mlijeka, ne moze se tu nista napraviti. Najgore mí je kad neke placu i dramatiziraju oko tog adaptiranig mlijeka ko da je to neki otrov. Svatko bi htio dojiti sigurna sam ali eto nazalost u nekim slucajevima to ne funkcionira iz nekih razloga.
    A sto se tice dojenja pred ostalima to je ovdje isto nesto sto mora biti, jednom mi bilo smijesno mi na nekoj veceri, 20 ljudi za stolom, a zena (isto Svedjanka) vadi sise van i hrani malog, zbilja nemam nista protiv ali eto i to mi je bio kulturoloski sok. Ja sam uvijek svoju djecu dojila pred muzem i znam da smo u 21. stoljecu ali ne volim vaditi sise pred drugima.

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 13:48

22. Rujan 2017. 13:48

Sanjchi, ma to je nekih max 15 m2.
    Takvi ljudi ne slusaju druge, uce na svojim greskama.
    Sto i je realno ok,ljudi uce dok su zivi. al ako se ne kuzis u radove koji k neces poslusat ako ti nije to struka
    Ma navuci cu ja tu ceradu i zamolit gore tetka koji je na katu iznad, to ce njima bit ko terasica, da stavimo te blokove i letve i barem ceradu.

Barbs, samo ti njih postroji, poslozi kako tebi pase i hranjenje i tempo, ovo drugo odj...
    I ja cu tako, ma ne zanima me vise sto sam u tudjoj kuci kad je moje dijete u pitanju.
    A njima nek kapa voda po glavi pa nek zaplesu i indijanski ples nasred sobe ako hoce
    Jos ce se i kutna i susilica unistit jbt, jedino da kazem 'e ekipa, razgovarah sa psima i lajuci su mi rekle da ce im se krzno namocit i prehladit ce se'
    Hm...🤔 Mozda bi i upalilo

Drzite se cure i sretno sa dojenjem i nametljivim starcima!

• Mamuka
    22. Rujan 2017. 13:50

Sanjchi možes prokuhati vodu i onda ostaviti to nekoliko minuta unutra. A čisto sumnjam da ćeš je bas koristiti svaki dan. Osim ako Lucija ne bude tila dojit pa ćeš se izdajat. Poslije koristenja je triba jako dobro oprati jer mlijeko se zadržava u malim ugibima  i ne bi bilo dobro da beba pije iz lose oprane izdajalice. Ne znam kako održavati ako se svaki danovi izdajas al sigurno treba bar 1 tjedno prokuhati.
    Ja sam koristila prigodno pa bi je prokuhavala prije svakog korištenja, a nakon korištenja potopila u vrucu vodu i bas dobro oprala.

[OBRISANO] 22. Rujan 2017. 13:52

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI