Kiki, ja nisam trebala vikati za EPI!!! Meni su je sami dali!
Mc Mouse, inače sam čula da bi trebali cicati min pola sata svaku cicu... Nadam se i ja da neću dobiti te kvrge... Krenula sam se masirati. Sestrična mi je rekla da se masiram toplom vodom. Baš ću probati.
Sanjchi, AJME KOJE NOGE!!!
Poslala mi se sama poruka!!!
Sanjchi, ajme koje noge!!! Stvarno jesi nateklaaaaa!!! Da li jedeš jabuke? da li stavljaš noge u lavor s vodom i soli???? To pomaže! Meni je jako pomoglo nakon djevojačke!
Violeta, ja sam dobila oko 14-15kg.... Znači, imala sam 78-79kg... Vagala sam se malo prije i znači, ne na tašte i gola... i imam 72kg... Nekih 8kg sam u plusu. Trbuha skoro pa i nemam. Samo mi je on ostao. Mislim, prisutan je, ali to je normalno. Splasnut će...
A mene muči KAKANJE - opet jučer nisam išla na wc... I to igra ulogu što se oticanja tiče... tj. što sam naduta..
I me, ahaaaa, nisam znala da prije cicanja se moraš izmasirati! Hvala na savjetu. Meni to nitko nije rekao. Dobila jesam upute da se moram masirati, ali ne kada... niti kako bome. Dok sam se izdajala mi je muževa rođakinja cice masirala... A jesu ti rekli da kad cice nabubre smanjih tekućinu, a kad su mekše da slobodno piješ?? To je meni rekla ta rođakinja....
Uuuu, idem pročitati dalje... Diega sam nahranila. Sebe isto. haha Bili smo u bolnici na vađenje krvi iz petice i super je to podnio. Plakao jest, ali ne toliko glasno k'o i ostale bebe i zaspao je odmah, čim smo ga stavili u jaje... Ali je bio ljut!
Čekam da mi sveki pošalje ručak dolje!
Pred sat vremena sam samo juhu pojela.... A bome sam joj danas rekla, tj. jučer: hoćete nam oprati svu ovu robu?! HAHAHAHA I žena pere!
A uskoro dolaze i moji roditelji. Oni će mi donijeti večeru.
Mc Mouse, ONA SLIKAAAAAA!!!!!!!!!! Samo se ti smij' uskoro ćeš biti u istoj kaši kao i mi, pa će ti biti AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUČ!!!!!!!!!
Ja šeširiće za cice nisam ni krenula koristiti. Mužu sam ih rekla neka ih sterilizira i donese u bolnici, ali su mi sestre rekle da su mi bradavice super i svi mi govore da baš lijepo uhvati cicu...
Žgaravicu nisam ni imala, ali eto, naš Diego ni nema toliko kose!!!
Sanjchi, gdje nam je lista tko treba roditi i tko je rodio!?! ili sam ju negdje izgubila??
Gdje nam je TRECA SRECA???
Muškarci i porod - dok sam bila još u predrađaoni i rađaoni je rekao: OVO SVAKI MUŠKARAC TREBA PROĆI!!!! I jako je divan. Stvarno mi u svemu pomaže po stanu i viče: ŠTA NE ODMARAŠ?! KOLIKO SAM TI PUTA REKAO?! Jadan... on je smršavio 3kg od prošlog vaganja! Nije ni njemu bilo lako bome!
I rekao je da sam mu više puta stisnula ruku!!!
Kiki, moj muž je mislio da će teže sve to podnijeti... Na kraju je gledao i kako glavica izlazila i posteljicu je promatrao i budala je još vikao: MOGU IZVAGATI?! (meni, kad nikoga nije bilo u boxu!
) BUDALA AHAHAHAHAH
Sretna, moj muž je rekao da mu je NAJGORE bilo gledati kako me režu.... tj. nije ni gledao ali taj zvuk .... rekao je da je osjetio moju bol! A što se seksa tiče... aajmeee... o tome ni ne razmišljam... hahahahahaha JOŠ NE!!!
Yel, kakvo jaje?? Nisam pohvatala nažalost... kako sam i napisala, sve manje vremena imam...
SLIKANJE - Moj dragi me slikao kako ležim na krevetu u predrađaoni
On sretan, a moja faca zgrčena. BUDALA hahahahahha
nA STR 2333 SAM...
Ajmeee, ne pamtim kad sam zadnji put pohvatala skoro sve!
Sanjchii, AHAHAHAHH, a jesi luda!!! HAHAHAHAHHA A da ti ne bi ranije rodila?? Znam da pred porod žene opako oteknu... Ma iskreno? UZET ĆU SVE ŠTO MI PRIPADA!!!
Kad su već svi kadri dolaziti dolje koliko god žele, ima da mi i kuhaju!
I peru robu! HAHAHAHAHH
Sanjchi, ahaaa, ja mislila da ih ne voliš... Ali probaj! Čula sam da jako funkcijonira... Da što više jabuka dnevno pojedeš to će ti pomoći da izbaciš višak vode...
Marijana hvala puno na linku😘
Kile ja sam se prvi put vagala nakon 2tj kad sam dosla doma, laksa tocbo 10kg. Ostalo mi jos 5, trbuscic imam jos mali, imala sam ga i prije, al razlika je sto je onako sve mlohavo i trbuh mi je pun malih crvenih tockica, one ko znamenke.
Barbs meni su u bolnoci rekli max 20min po cici.
Zaboravila tko je pitao Viktor je dobro, jedino sto ga muce jaki grcevi, pa smo budni po cijele noci, a ja sam neispavana i umorna i na mshe placem skupa sa njim. Al to sve ide u rok roditeljstva.
url=https://lilypie.com]
Dena, vidiš, meni su rekli u bolnici minimalno 30 min na jednoj cici, min 30 min na drugoj... Inače mi cica oko 20-30 min! A danas cica svaka 2 sata, 2 i pol!
Dena, btw... znamo da nije lako.... Ja sam jučer isto skoro plakala s malim jer nisam kužila zašto je nervozan i plače... i onda sam mu rekla: Što želiš?! Presvukla sam te, dala sam ti za jesti, obukla te u pidžamu... šta da još radim?!
Probaj se što više odmarati... Jer to bebe osjete... To je meni muževa rođakinja rekla i danas je sve drugačije... ja sam naspavana... Diego je smiren... Sad ću se baciti na kauč nakon ručka i odmarati... I naređivati svima šta da rade! HAHAH
Bebushka, ma svašta se oni nagledaju, pa te to ne mora brinuti. Igrom slučaja, ja sam se obrijala dan prije poroda! Kao da sam imala predosjećaj.. Rekla sam si da se idem obrijati za svaki slučaj. Ostale su mi još noge za obrijati... Srećom pa više nije toliko vruće, pa se nose duže hlače HAHAHAHAh
Sortiraj odgovore
Najstariji