Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    23. Rujan 2017. 12:17

Ja stalno ispitujem muza hoce li mu se gadit, da zene znaju i povracat i kakat prilikom poroda i tko zna sto sve ne, ali on nikad nije ni rekao niti pokazao na bilo koji nacin da mu to ista smeta. Samo govori da sam na njegova, da cu roditi naseg sina i da mu je to najljepse na svijetu, da ce mi on pomagati da rodim jer ce me tjesiti i ljubiti i drzati za ruku. Ni on ni ja ne mozemo zamisliti da idem roditi bez njega, kaze da jedva ceka da prereze pupcanu vrpcu i da ljubimo i mazimo sina. Mislim da je svjestan sto ga sve ceka i stvarno mislim da mu nece smetati niti da cu mu se zgaditi, naprotiv. 😊❤️ 

• sretna
    23. Rujan 2017. 12:20

Sanjchi, svi soping centri rade cijeli dan, bez brige 😊
    Dzenny, kod mene se zgaravica javlja na sve. Cak i na prazan zeludac 😂 tako da mi nema pomoci, a donat mi nikad nije pomagao, samo rennie.

• sretna
    23. Rujan 2017. 12:23

Muz na porodu pa ne gleda on u pipi!! Ni ja to ne zelim gledat 😂 moj ide samnom na porod,makar je priznao da mu je sa L bilo stresno, ali zbog moje boli ne zbog neceg drugog, ali ne bi me ostavio samu.
    A sta se sexa tice, to se bojao jer sam ja nakon poroda i upaljenog sava rekla da se vise nikad necemo sexat 🤣 trebalo je i meni koji mjesec  da se odlucim za opet a i da se dobijem od umora jer je mali oduvijek nespavac,pa i sada sa svoje 3.5 godine

mc_mouse
    23. Rujan 2017. 12:46

I_me ne zezam ja vas fotkom 😁 Samo unosim malo smijeha 😂😂
    Sanjchi ajme AHaha jesi ludaaaaa 😂😂😂 da, da, radi west cijeli i nedjeljom 😍 I toliko se radujem tvom shoppingu bas kao da ja idem, jedva cekam da nam staviš slike sve na hrpu sta ste uzeli 😂
    Yel jel tebi ono "jaje" prošlo?? Sorry ako sam zamjenila s nekim....
    Dobrodošao mali Šimune 👏🎉🎊

mc_mouse
    23. Rujan 2017. 12:50

Dena tako bi trebao svaki muž reagirati ❤️... i svaka im čast na takvoj reakciji koja je prije očito bila nenormalna kad spomeneš starijim ljudima da je otac bio na porodu i sl. Kako si ti? Kako Viktor?
    Sretna kažeš muzu bilo stresno, stresno nama, a Di nece njemu 😂😂😂 ja se nadam da se moj nece srušiti 😂

23. Rujan 2017. 12:51

Sanjchi, nije svekar bio na porodu 😁
    Mamica se boji za sineka da ne dozivi traumu, lol 🤣
    Dragi se cudno osjeca i otisai leci, i veli sveki : 'joj tak mi ga je zal, najradije bi prenesla kutnu da ga mogu promatrat dok kuham'
    (💩💩💩😝)

Od seke frend je slikao izgon bebe, znaci krupni plan rasirene noge i sve 'dolje' i od srece poslao ljudima na wap sliku 😂😂😂

23. Rujan 2017. 12:53

Normalno mi je da muz bude uz svoju zenu i dijete tijekom poroda, po meni tu nema diskusije.
    A dolje necu ni ja gledat. 😝

23. Rujan 2017. 12:57

mc_mouse, tnx na pitanju, jaje je sinoc puklo i puno je lakse; mjenjam gaze i dezinficiram

mc_mouse
    23. Rujan 2017. 12:58

Yel, slikao je i slao ljudima? Ajme da je moj to bi mu bilo zadnje u životu 😂 Majko mila 😂😂😂
    Eeeee super 😁 Držim fige da sto prije prođe i da se ne zakomplicira vise 😘

• sretna
    23. Rujan 2017. 13:12

Ok,uzas! Koga takve slike zanimaju?? Cak ni ja ne zelim takve slike gledat. Nikad nisam googlala i gledala slike ili video s poroda, ne zanima me uopce kako to izgleda 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.