Bravo curke za nalaze!
Ajme koliko ima tog mlijeka! Ja sam u potpunosti izgubljena, dakle da rezimiram sve. Najviše se hvali nan i novalac. Nan sensitive i novalac noćni! Oke, ma da, glupo mi je kupiti neki koji neće htjeti...
A ma ne brinem se za posteljicu, nego mi to inače nitko nije spominjao pa sam znatiželjnim. :)
Ima li koja osjećaj jačeg umora i pospanosti sad pred kraj trudnoće?
Ja sam sva neka pospana i umorna zadnjih tjedan dana, koliko god odmarala. Budim se po noći više puta jer idem na wc ili se okrećem u krevetu, ali zaspem opet začas. A preko dana ko da nisam spavala...
Imam osjećaj da s vraćam na prvo tromjesečje

Marijana znaci ovaj Milasan je kao najbolji? Mislim da ga kod nas niti nema. Ja ko prava Imocanka najviše virujen Nijemcima i da ga ima tu kod nas definitivno bi ga kupila 😂
Yel a na čemu bi vi tribali spavat dok ne dodje madrac??? Ti trudna možda da spavaš na madracu na napuhavanje?? Djizzsss ljudi i glava!!!
Ja stvarno iman živaca za te svekice, i mogu odsutit na puno toga, al ovo tvoje.... svaka ti čast. Ja bi ispalila na ove pase već davnih dana. A sad još ovo...
I jos jedna stvar. Ide zima, ovaj dnevni nema apsolutno nikakvu izolaciju i kad temperatura padne i udare kiše ne znam kako ćete to zagrijat, a vlaga će biti užasna. Ovo definitivno nije prostor u kojem beba smi boravit. Sorry Yel ali ako ovako dočekate bebu moraš bit spremna na to da će se beba jako brzo razbolit. Velika vlaga je jako loša za dišne puteve a bebama pogotovo.
I tribas bit jako takticna jer kako bi oni to odradjivali ovo neće bit gotovo za godinu dana.
Ne znam sta da ti kažem. Drži se. A ako ovako ostane do poroda možda da ipak razmisliš o tatinoj ponudi jer ovo je koma. Sorry al ovo ti kažem u najboljoj namjeri.
Da, vraćamo se na selo. Stan mi je super i imamo puno mista, ali nemam svoj mir. Ne možemo ostat u St jer tu nemam nikoga da mi uskoči kad mi nešto zatriba a muž ionako radi tamo. Da mi je nešto stani pani i njemu triba 1 sat da dodje tako da....😐

Ima li koja osjećaj jačeg umora i pospanosti sad pred kraj trudnoće?
Ja sam sva neka pospana i umorna zadnjih tjedan dana, koliko god odmarala. Budim se po noći više puta jer idem na wc ili se okrećem u krevetu, ali zaspem opet začas. A preko dana ko da nisam spavala…
Imam osjećaj da s vraćam na prvo tromjesečje
Ja.. zadnja 2 tjedna spavala sam samo 4-5sati dnevno.
Popodne najgore.. oci mi se sklapaju, kao odem leci i nista.. nema sanse da bi zaspala..
A navecer sam isla spavat oko ponoci, 1x piskit, 1x zedna i budila se sa muzem u 5h kad bi on isao radit..

Marijana u Swe imaju samo Nan, Semper i Hipp, nije bas velika ponuda jer tu oni su izludjeni s dojenjem. Mislim sve je to ok ali ponekad ako nema mlijeka nema druge alternative. Meni je do sad i s prvim i drugim sinom ponestalo mlijeka negdje oko 3 ,mj starosti tako da sam od onda uvijek koristila Nan. Tako planiram i sad kupiti da imam doma spremno. Prosli put su me poslali doma iz rodilista 26 h poslije poroda i jos uvijek mi nije mlijeko doslo tako da mi je rekla sestra ako pocne plakati da mu dam oko 15 ml Nan-a i tako sam i napravila i onda je mlijeko doslo mozda dan kasnije.

Mamuka sretno sa seljenjem, mi smo kupili kucu lani u 5 mj i jos uvijek imam traume od seljenja, jooj koje su to brige, jos pogotovo ti trudna ali dobro tamo vam je stan vec gotov znaci preseliti stvari samo treba, ali opet tu ima posla.

Yel dobro ti Mamuka kaze, pa ovo je ludo ako misle tako ostaviti golu ciglu, a beba vam dolazi uskoro. Kako se kaze kad se slozne ruke sloze sve se moze. Da imaju interes mogli su to srediti, pa nije to tak strasno puno posla. Mi smo se lani uselili u kucu u kojoj je zivio prije starac od 86 god i bio je totalni kaos, svaka prostorija se trebala renovirati. Tako da nesto smo platili da nam radnici naprave, a nesto smo sami jer jednostavno cekati uvijek idealne prilike je vremenski dugo, a puno toga se moze kad covjek hoce sam.
Kad budes pred porod i ako vidis da je situacija ista razmisli ti o tatinoj ponudi, beba treba doci u suhi i topli dom, a jos to sto pises o psima mene bi iskreno bilo strah da imam dijete u kuci gdje su gazde psi.

Sanjchi hahahha ja se nisam usudila jer u uputama piše kao da se to ne radi... Ali i mene jako zanima! Budem i ja :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji