Violeta zasto ti ne bi smjela van?? Svasta...
Sretna lijepo je ime! 😊 A kako se zove prvi decko, stalno pises L pa sam sad znatizeljna 😃
Ja sam vec nakostriješena od svih priča o bakama
I svekrvama pa mislim da cu na zadnje noge čim dođe i do najmanjeg incidenta 😂😂😂😂😂😂
Slabo mi je od tih baka i svekrva ne mozes ni mira imat a tek kad me pocnu po trbuhu dragat i pipat meni zlo
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I onda maleni zezo od 18h, sikio pa hoce pavat pa se budi za 5min pa sikit, i bio mu je kum u posjetu, pa nikako nije zaspo i evo sad je tek normalno zaspo. Uh umorila sam se.
Super outfit! Ja bi mu tako nesto za.krstenje obukla. Jezim.se onih satenskih odjelca
Ahaaa hvala Sanjchi, nisam znala! 😊 A di je tata veceras? Pustite si vas dvije neki film i uzivajte!🍿 😊 Meni se vec par dana jedu palacinke, muz mi je obecao da ce ih sutra peci (odlicne radi!) jedva cekam! 😋🥞
Mc mouse isto i kod mene! 😂 Sva sreca pa se muz i ja slazemo oko toga i ne zelimo nikakve upade i nametanja. Ok, dodi, vidi bebu al onda nas pusti na miru. Ako ih budemo trebali lako cemo se javiti.
a tek kad me pocnu po trbuhu dragat i pipat meni zlo
Mene nije nitko od mojih osim seke starije i necakinja..nit maceha nit svekrva…sogi je jednom stavila ruku jer se mala micala pa je htjela osjetit al prestala je kad je stavila…samo dragi..dvije frendice i od dragog jedan kolega za kojeg sam vec bila pisala da mi bude neugodno kad krene😂 mislila sam da ce svi htjet pomazit ga al nista…slabo..i bolje😀
Je li vi osjecate pritisak dolje glavicom cijeli dan sam na wc samo wc papir kupujem
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pelinkovac - hahahahah
Ja sam se pri porodu napila plodne vode, bilo sve okej na kraju. Ali znam da se moj tata (Zagorac) poslije hvalio "kako je dijete na njega"
Meni to dodirivanje ne smeta, tak i tak se ne susrecem s tim puno. Jedino sam ono ostala u soku kad se jedna susjeda sa sela, umjesto da me pozdravi/zagrli prilikom dolaska u HR, sagnula i zagrlila i pocela ljubiti trbuh. A ja si mislim: Booooze kaj pa ti je zeno draga... 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji