Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    22. Rujan 2017. 19:31

Ma od straha i svih komplikacija nismo nista kupovali od odjece... jedino je muz neki dan kupio rozu kombinaciju za izlazak iz bolnice. Ostalo je sve(krevetic, kolica, posteljina, ogradica, jastucic, tetre) sivo bijelo...tako da je neutralno..a odjecu ce kad rodim sve otici kupiti...tako da nece biti stete ako bude mali decko..
    A znam da moram pomalo...ali dojadila mi je bolnica, vec sam 3 mj tu...i cimerica i svaki jebeni dan isti...samo nek se pokrene nesto da se porodim...

• Mamuka
    22. Rujan 2017. 19:54

Senoritakova ja sam mislila da si ti rodila. Samo.sam cekala da nam napises kad. 😂
    A kako nije siguran majko draga?? Nakon 4 miseca više nisu sigurni.... o moj Bože.
    Ma mislim nebitno samo nek je živo i zdravo al ono.... Malo mi je to glupo cut sada. I bome bit će to bas lipa bebica, ni malo sićušna.😊
    Predugo si ležala i mišići su oslabili. Hodaj koliko možeš al nemoj se preforsirati jer ako te cope trudovi sa upaljenim mišićima bit će to još teže. 
    Tu si još stvarno kratko jer u terminu si i može poc svaki tren. Virujen da ti je užas dosadila bolnica al najgori je prošlo. Još samo malo 😉

• sretna
    22. Rujan 2017. 20:13

Senoritakova, vama je bas veselo 😄kako ce se zvati ako bude deckic?

• sretna
    22. Rujan 2017. 20:15

Odlucili smo se za ime, napokon, Patrik 😁

Senoritakova
    22. Rujan 2017. 20:19

Ma znam da je najgore iza mene, ali takvi smo mi ljudi cim prode opasnost odma se zalimo..hah
    Ma meni je dok u 20.tj rekla da je curica, ali nije potvrdila u trudnicku knjizicu.. ja kasnije nisam ni pitala jer mi je bitno da sve bude ok..
    Jucer sam bas pitala i kaze nije suguran da je curica.. a nista cekat cemo porod..
    Ako bude dečko zvat ce se Andro

• sretna
    22. Rujan 2017. 20:29

Daaaa, nekako sam oduvijek zaljubljena u to ime i kolko god mi je Adam prekrasno stalno me vuklo na.Patrik. a i uz prezime nam bolje pase

violeta1
    22. Rujan 2017. 20:33

Cure moram vam pisat moj dan danas, poslije citam sve kad malo odmorim sto ste pisale.
    Znaci baka od muza 2 puta mi je bila danas, nisam joj dala da ude, onak bila si jucer vidjeti malog i danas opet 2 puta dolazi, baba 88 godina, tko zna kakve bakterije i viruse ima, neka seta. Zatim svekar i svekrva berbali i dosli radnici poslije 6 ljudi je bilo i ja se obucem i izadem van malo da pricam s ljudima i udahnem zraka, i svekrva na mene cim sam otvorila van, kaze ona meni: Nemoj ti van, idi unutra, ti ne smijes van. I ja ko iz topa: Zasto ne bi smjela van, jel nije bolje da malo udahnem zraka kao da idem ne znam gdje. A njoj oci ispale, svi su ostali paf. Pa mislim jbt bila sam 6min vani cisto da malo vidim ljude i udahnem zraka a ona na mene. Trs! Muz je poludio. 

• sretna
    22. Rujan 2017. 20:38

violeta1

Cure moram vam pisat moj dan danas, poslije citam sve kad malo odmorim sto ste pisale.
    Znaci baka od muza 2 puta mi je bila danas, nisam joj dala da ude, onak bila si jucer vidjeti malog i danas opet 2 puta dolazi, baba 88 godina, tko zna kakve bakterije i viruse ima, neka seta. Zatim svekar i svekrva berbali i dosli radnici poslije 6 ljudi je bilo i ja se obucem i izadem van malo da pricam s ljudima i udahnem zraka, i svekrva na mene cim sam otvorila van, kaze ona meni: Nemoj ti van, idi unutra, ti ne smijes van. I ja ko iz topa: Zasto ne bi smjela van, jel nije bolje da malo udahnem zraka kao da idem ne znam gdje. A njoj oci ispale, svi su ostali paf. Pa mislim jbt bila sam 6min vani cisto da malo vidim ljude i udahnem zraka a ona na mene. Trs! Muz je poludio.

Svasta. Najbolje da budes zatvorena u kuci 24h sljedecih par mjeseci

• Barbi13
    22. Rujan 2017. 21:00

violeta1

Trebali bi bit sretni da si se oporavila a najbolje da te stave pod stakleno zvono a svasta 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    22. Rujan 2017. 21:16

I onda maleni zezo od 18h, sikio pa hoce pavat pa se budi za 5min pa sikit, i bio mu je kum u posjetu, pa nikako nije zaspo i evo sad je tek normalno zaspo. Uh umorila sam se.

A ovo je dobio od kuma 😊😊
    A ovo je dobio od kuma 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.