Dzenny i nas to uskoro sve ceka… ajme i mi smo pri vrhu liste. To ce brzo doci! Citam ova iskustva i svako drugacije…
Cure koje ste imale carski, koliko je cca dugacak rez?
Ne znam tocno u cm. Ali ja ti preko reza imam kao nesto tipa ulozak . Tj sterilna gaza koja je zaljepljena.. veliko kao cca vir ulozak..
I ja isto i ne zanima me vidot ga.
zao mi samo sto ga ni doktori ne vire a svaki dan vizita
kazu bolje ne otvarat...da zaraste
inace vjv ima veze velicina reza i s bebom kolika je
sa mnom na intezivnoj lezala je zena cija je beba imala 2700....nije sigurno iste velicine rez kao cimerici cija je beba skoro 4ipol kg.
moj je neki srednji vjerojatno
žena-majka-carica:)
Treca sreca, ma ceeekaaaj!?? OPET su se derali na tebe da sta places???
Dzenny, i kod nas bilo 9D do termina pa eto iznenadjenja hihhihigi
Mene npr ne zanima koliko savova imam dolje niti kako to izgleda
Danas mi je muz dosao balonima u bolnicu
I me dok sam čitala kako si počela plakat kad si čula bebu skoro i ja suzu pustila, joooj
a za slike beba... nemam riječi, koje su to već formirane male osobice sa vlastitim crtama lica i svime, pravi mali ljudi
Treca sreca, kako se tusiras? Mislim mocis taj ulozak preko rane ili se dolje operes tusem a gore podaperes.. ne znam sto ocekivat sutra? I da,kako krvarennje? Kad ti je pocelo i dal je obilno? Znam da si bila napisala neki dan..ja imam jos uvijek isti ulozak od 14h, a operacija bila u 8h. Imam par kapi na njemu.
Pupy Stella je bas medena! 😍😍
A za deranje, ok jasno mi je da trosi energiju ali bas da ti nedaju ni da malo stenjes mi nije prirodno, pa stenjemo i kad nas nesto manje boli a kamoli porod! Al ok, treba njih slusati u svakom slucaju jer ce nam tako biti lakse. Ja se bojim da cu plakat 😂😭
Ne znam tocno u cm. Ali ja ti preko reza imam kao nesto tipa ulozak . Tj sterilna gaza koja je zaljepljena.. veliko kao cca vir ulozak..
I ja isto i ne zanima me vidot ga.
zao mi samo sto ga ni doktori ne vire a svaki dan vizita
kazu bolje ne otvarat…da zaraste
inace vjv ima veze velicina reza i s bebom kolika je
sa mnom na intezivnoj lezala je zena cija je beba imala 2700….nije sigurno iste velicine rez kao cimerici cija je beba skoro 4ipol kg.
moj je neki srednji vjerojatno
Nama su rekli tu u DE da se reze oko 10cm da beba ima dojam kao da je rodjena kroz pipi, da ne bude prevelik. Ne znam tko je par stranica unazad napisao 20cm, to mi se cini fuuuul puno.
Dobila sam danas neke papire koje trebam potpisati u slucaju hitnog CR, pa si razmisljam o tome... imam onak na desnoj strani nize pupka tatoo koja ide dole prema pubicnoj kosti, nadam se da, ako ne daj Boze dodje do CR da mi nece prerezati tatoo i to lose zasiti 🤔
Ideeeš koje slatke bebiceee!
Marijana, iza 5cm je prekrasno? A kaj nije da ti ne preporučuju dok nisi npr. 3cm otvorena tako da kao "drži" do kraja? Kaj moram pogoditi ta 2cm lufta da bi dobila epiduralnu?! Okej... Sad se već brinem
Baloni za prinovu...kao u filmovima😍preslatko.
Moj ce bit dobro ak se sjeti buket donit 😞nema mota za te stvari to je uzasss.
ali ajd svaki dan mi nosi u bolnicu sta narucim od hrane i potrepstina, bez pogovora ide u nabavku tih mojih zelja&potrepstina po cijelom gradu pa ajd...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji