Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    18. Travanj 2017. 17:57

Aurora, jel mozes opisati kakv je to osjecaj kad osjecas bebu? I kad si pocela osjecati? 

Kiki156
    18. Travanj 2017. 18:00

Mene buni od kad mi je onaj dok rekao da jos ne mogu osjecati BH kontrakcije, pa se pitam sto to osjecam onda? Mozda bebu?? Bas cu sad na uzv vidjeti, iako u tom polozaju s nogama u zraku ne osjecam te pokrete. 

Sophie
    18. Travanj 2017. 18:03

Kiki, nemam nikakve bolove i nisam se ništa žalila.. čudno mi. Makar ok ima logike to s umirenjem maternice obzirom da koristim i utrogestan i da sam u MPO vodama, ali vjerujem da ima neke potrebe da bi mi privatni dr to vec rekao. Tu i tamo popiti jedan normabel u trudnoći je ok al bas tri dnevno.. ma zvat cu pitat

Kiki156
    18. Travanj 2017. 18:10

Sophie da, mozda je najbolje da nazoves, iako je mozda to uobicajeno za MPO, ne znam.. Ja isto koristim utrogestan pa ne moram normabel, samo magnezij uz to. 

Lemon
    18. Travanj 2017. 19:10

Evo mene sa pregleda, tak sam bila ljuta jer mi je na poslu bilo grozno, ali cim sam vidjela bebicu sad mi je za sve drugo svejedno  😊 rekao mi je da se ne bunim sto nemam nikakvih simptoma, a ja sva uplašena jer mi nije ništa, sad me smirio. Sve se lijepo razvija i zadovoljan je. Pitala sam ga za testove tipa harmony a kaže da je to jako skupo, da bolje da prvo napravimo kombinirani koji je kod njega 700 kn i da je 97% točan, tako da kroz 2 tjedna idem to napraviti a onda cemo i drugi pregled dogovoriti.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

barbs
    18. Travanj 2017. 21:07

Aurora, čestitam na curici!
    Lemon, ni ja nemam neke extra simptome tako da se ne moraš brinuti  Bitno da je s bebom sve u redu! 
    Cure, to je sve što sam ja cca uspjela pohvatati. Raspisale ste se bome od jutros! 

Tejuska♡
    18. Travanj 2017. 22:10

Kiki da prenosi se nazalost zrakom koliko sam citala ali nemoze se prenjet sa covjeka na covjeka kao nije virusno
    Osjecanje bebe je jedan diiivan osjecaj osim kad me udari dole pa mi dode da zaplacem 😂 haha ali kao leptirici na pocetku bas kao da se meskolji kako svi i opisuju
    Lemon drago mi je da je sve super proslo ♡

Laku noc curke

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    18. Travanj 2017. 23:38

Lemon

Evo mene sa pregleda, tak sam bila ljuta jer mi je na poslu bilo grozno, ali cim sam vidjela bebicu sad mi je za sve drugo svejedno 😊 rekao mi je da se ne bunim sto nemam nikakvih simptoma, a ja sva uplašena jer mi nije ništa, sad me smirio. Sve se lijepo razvija i zadovoljan je. Pitala sam ga za testove tipa harmony a kaže da je to jako skupo, da bolje da prvo napravimo kombinirani koji je kod njega 700 kn i da je 97% točan, tako da kroz 2 tjedna idem to napraviti a onda cemo i drugi pregled dogovoriti.

700kn,???? To radis kod privatnika ili? Ja sam u bolnici i nisam nista platila.

Lemon
    19. Travanj 2017. 07:18

Da kod njega cu privatno to napraviti, jer je guzva u bolnici, pa ću ga jos pitati jel ima šta od pregleda koje on u ambulanti ne može napraviti da se za drugo znam unaprijed upisati u bolnici, dobar mi je doktor pa kad sam već kod njega sigurna sam da ce mi sve lijepo reći pa makar 700kn dala

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• M@lena
    19. Travanj 2017. 07:53

Jutro trudnice! Kako ste mi danas? Mi smo dobro. Jako smo aktivni ovih dana. Jedva cekam sutra da se konacno vidimo... zelim vam ugodan dan! 😚😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.