Pitaj dr na sljedecem pregledu, za svaki sl.
Evo kopiram poruku koju mi je poslala moja dr koja mi je u 5 tt propisala folacin pa sam ju pitala jel mogu piti odmah elevit, jer sam ga vec kupila: "Doza folne kiseline je 10 mg kod npr zena trudnica s epilepsijom, a 5 mg u redovnoj trudnoci ", a u elevitu ima samo 800 mikrograma, dakle niti 1 mg, a 5 mg je preporuka za trudnice. Zbog toga sam pila folacin dok mi ona nije rekla da prijedjem na elevit. Evo... znam da je i meni taj upitnik visio nad glavom. 😊
Fala, dobro kazes,bolje se savjetovat. Ja ta kljukanja vitaminima nisam shvatila bas nesto ozbiljno.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ajme upravo san citala ode na forumu svoju pricu s prvog poroda(loša ideja)..odma mi muka..zaboravila sam vec neke detalje. uff..Sva srica tek san frisko trudna,imam se kad pripremit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
6 kadica??? Gora si nego ja s kolicima
Ja sam kupila onaj umetak buddy nesto se zove. A to je u biti stalak za bebu….znaci ukoso je polozen pod nekih 30 stupnjeva i beba se u njem izvali, to ti je kao pridrzava. Moze u baby kadicu a poslije u obicnu kadu ici. Prakticki, kao da ti netko drzi bebu da ti imas ovje ruke slobodne da ju kupas. Super stvar….neke kadice imaju to ugradjeno u sebe ali ovo je bolje. Morat cu opet to nac jer sam dala nekom il prodala…ne znam ni sama vise.
Hahahahha ma bolest sta ces 😂😂😂
Imali smo 3 kadice koje su bile ukosene same po sebi te su nam bile najbolje
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure! 😊
Mene su danas probudili grcevi u listovima… 😓😕😔
Koja bol, mislim da sam skocila jedno metar od kreveta..
Uhh to je bas grozno bol samo takva par puta sam imala u.prosloj trudnoci nadam se da se nece u ovoj ponoviti
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Aleksandra koliko dijete imas? Ja sam kontala da cekas strucno pa da si tek s faksa….a ti vec mama:)
Magnezij - ja ne pijem jos ali mislim pocet jer su me grcevi zezali u obje T. Sumece ne volim….sta vi ostale pijete na tu temu?
Ja pijem cisti Magnezijev klorid Nigari 99%magnezija ima i samo deci se pije sa 2,5grama tog magn.u listicima
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozzz žene i Sretan Uskrs
Nama je termin promijenio pa je sada 4.12. A sljedeći pregled 29.4.
Danas sam bila kod soc.g. Za uputnice za kompl.krvnu sliku, urinokulturu i jos neke stvari al sam zaboravila..🤦🏼♀️
Uglavnom dao mi je da pijem 3x1 normabel dnevno, ja ga do sad nisam pila i kažem ja njemu da mislim da je to puno na sta on kaže da mogu i manje al je kao dobro da se pije u ovoj fazi radi umirenja maternice
Inače idem i kod priv.gin. Al tek 29.! Kakva su vaša iskustva te dal pijete il ste ga pile? Inače, trenutno sam 7+3tt
6 kadica??? Gora si nego ja s kolicima
Ja sam kupila onaj umetak buddy nesto se zove. A to je u biti stalak za bebu….znaci ukoso je polozen pod nekih 30 stupnjeva i beba se u njem izvali, to ti je kao pridrzava. Moze u baby kadicu a poslije u obicnu kadu ici. Prakticki, kao da ti netko drzi bebu da ti imas ovje ruke slobodne da ju kupas. Super stvar….neke kadice imaju to ugradjeno u sebe ali ovo je bolje. Morat cu opet to nac jer sam dala nekom il prodala…ne znam ni sama vise.
Hahahahha ma bolest sta ces 😂😂😂
Imali smo 3 kadice koje su bile ukosene same po sebi te su nam bile najbolje
Evo nasla sliku na webu ovog sto smo mi imali
https://goo.gl/images/8o8Cw5
Ti si vjerojatno takav dio imala ugradjen u kadicu?
Mg klorid - sad sam bas nasla dobar tekst o raznim vrstama mg suplemenata i on se spominje za grceve u misicima da je najbolji oblik, da....
Sophie - normabel ti propise ako procijeni da treba, pa ja ne bih na svoju ruku NE pila....meni je u prvoj T prepisao gin to
žena-majka-carica:)
Evo mene s pregleda kod priv. Sve super i najvjerojatnije cura 😁 Micala je nogicama i stavljala stalno palac u usta na sto sam se ja skoro rasplakala radio mi je i 3D/4D pa vam kasnije stavim i slikice
Sortiraj odgovore
Najstariji