Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    18. Travanj 2017. 16:34

treca_sreca

Tea2803

treca_sreca

6 kadica??? Gora si nego ja s kolicima
    Ja sam kupila onaj umetak buddy nesto se zove. A to je u biti stalak za bebu….znaci ukoso je polozen pod nekih 30 stupnjeva i beba se u njem izvali, to ti je kao pridrzava. Moze u baby kadicu a poslije u obicnu kadu ici. Prakticki, kao da ti netko drzi bebu da ti imas ovje ruke slobodne da ju kupas. Super stvar….neke kadice imaju to ugradjeno u sebe ali ovo je bolje. Morat cu opet to nac jer sam dala nekom il prodala…ne znam ni sama vise.

Hahahahha ma bolest sta ces 😂😂😂
    Imali smo 3 kadice koje su bile ukosene same po sebi te su nam bile najbolje

Evo nasla sliku na webu ovog sto smo mi imali
    https://goo.gl/images/8o8Cw5
    Ti si vjerojatno takav dio imala ugradjen u kadicu?
    Mg klorid - sad sam bas nasla dobar tekst o raznim vrstama mg suplemenata i on se spominje za grceve u misicima da je najbolji oblik, da….
    Sophie - normabel ti propise ako procijeni da treba, pa ja ne bih na svoju ruku NE pila….meni je u prvoj T prepisao gin to

E tako da :D
    Nisam skuzila sta si napisala 😂
    U prosloj sam pila sumece i imala par puta grceve u ovoj pijem taj klorid i puno pije trudnoce kupljen u Bio trgovini i suprug pije samnom on nema vise bolova jakih u ledjima a meni pomaze u tr.dapace vecina ih preporuca

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Travanj 2017. 16:39

Aurora1611

Evo mene s pregleda kod priv. Sve super i najvjerojatnije cura 😁 Micala je nogicama i stavljala stalno palac u usta na sto sam se ja skoro rasplakala radio mi je i 3D/4D pa vam kasnije stavim i slikice

Supeeer bas mi je drago da je sve super ♡♡♡ Cekamo fotkicee 😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Travanj 2017. 16:43

Jeste cule za ovu misju groznicu  Sta sa Sljemena pobiru ljudi? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Sophie
    18. Travanj 2017. 16:57

Treca_sreca, naravno da ne bi na svoju ruku ništa radila al me ovaj dr nije ni pregledao pa onda uzimam sve s rezervom jer on valjda hoće biti oprezan zbog ivf postupka...
    Aurora, super vijesti! Uživaj 😊😊

violeta1
    18. Travanj 2017. 17:02

Treca sreca, pijem od solgara prenatal nutrients. Sadrzi kalcij, magnezij, cink, vitamini  C, B3, B6, B2, folna kiselina, i jos puno toga. Tablete su bas velike pa po pola moram piti. Idu 2 dnevno ali uzimam 1. Jer doktor mi je rekao da ne moram uzimati nista ali sam si ipak kupila.

treca_sreca
    18. Travanj 2017. 17:28

Solgar je jako kvalitetan, ja ako moram sumplenetirat nešto onda najradije njih biram....kroz zadnjih par godina njihove antioksidanse sam u par navrata pila, vitamine B i C, multivitamine VM75, multinutrient formulu (ona ima najveću tabletu, skoro se udavih progutat to....)
    Aurora super vijesti!
    Sophie ček bez pregleda ti je to prepisao?? Ti inače vodiš trudnoću privatno pa si kod njeg došla samo po papire ili? ne kužim..

žena-majka-carica:)

violeta1
    18. Travanj 2017. 17:44

Aurora, cestitam na curici i cekamo slikicu  😊

Sophie
    18. Travanj 2017. 17:48

Treca_sreca, ma da dosla po uputnice i recept za utrogestan i pita me sta pijem, reko folnu i magnezij.kaze on evo i normabela 😂 3kom dnevno
    Zvat cu privatnog pitat..

Kiki156
    18. Travanj 2017. 17:49

Tea da cula sam, zato izbjegavam takve izlete. Kako se prenosi? Nadam se da nije zrakom.. 
    Aurora divno, i mene bi rastopilo da vidim kako duda 😍 Ma svaki me pokret rastopi! ☺️ Jel ti vec velik trbuh? Osjecas bebu?
    Sophie ja sam cula da to zene piju u trudnoci, ali ne znam zasto. Obicno za neke grceve i slicno preporuce magnezij. No ako mislis da ti nije potrebno konzultiraj se dalje, ne znam zasto ti je to prepisao? Imas neke bolove ili nesto?

Aurora1611
    18. Travanj 2017. 17:54

A onak trbuh mi nije bas veliki ali se kuzi da sam trudna bebine pokrete osjetim cesto jer stalno skakuce i lupa nogicama hahah tak je bilo ili na ultrazvuku smijala sam se i zijevala je cak 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.