Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    18. Travanj 2017. 10:57

.. 

treca_sreca

Aleksandra moguce da nije od anemije nego samo tlak. Ja cijeli zivot imam kvalitetnu krv i okej zeljezo mada sam porculanske puti i ne bi covjek rekao kad me vidi. Pa svejedno sam gubila svijest svako malo u trudnoci, posebice prvoj….sad ne jer se pazim. Znam da sam niskotlakas oduvijek i kad je tlak ispod 1010 tad mi je pametnije ne ic nigdje. Kad je povrh 1020 vani tlak, tek onda se osjecam ziva.
    Aurora- pa kad te zadnji put pogledala na uzv? U kojem tjednu? (Socijalci neku ni ne gledaju svaki put. Obvezno je 3 ili 4 puta tokom T)

ma prvi put kad sam samo došla, koza..šta da kažem.. ugl naručila se ja privatno danas na 4D yeeeyy odmah mi je lakše u pola 2 danas sam već naručena što je zbilja super tak da javim kako je prošlo i stavim slikicu ultrazvuka :) 

mc_mouse
    18. Travanj 2017. 11:04

Aurora, ajd super, jedva čekam slikice

wanttobemom
    18. Travanj 2017. 11:12

Bruncili

Nemojte misliti da sam vas zaboravila…ne citam redovno kao prije, al sad ko da mi je nesto reklo da se spojim…kad ono 2 lose vijesti i masa prekrasnih… ja sam dns isla zatboriti bolovanje i moram podijeliti biser svog ginekoloha s vama…nije privatnik mogao to cuti, pogotovo rec mi broj otkucaja jer se to ne vidi na uzv. To je sve samo da ti naplati. Reko izvolite sliku i ne nije mi naplatio jer smo prijatelji… samo je usutio. Hm kiretaza…iskreno, ja sam prosla super. Upozorili su me da ce mi mozda teebati brufen…nista nisam popila. Krvarenje minimalno, jucer na pregledu sve u savrsenom redu. Privatnik me narucio u 8.mj na sve briseve, dok ovaj primarni zeli odmah i nakon prve menge… smijeh me lovi kako svak prica svoju pricu al nek im bude. Curke znam da vam je zbrka u glavi, poslozite si to sto prije da sto prije mozete opet u akciju! Ako imate pitanjaca kako sam prosla do u detalj, mogu vam poslat mail…
    Puse svima

Drage moje evo da vam se i ja javim. Zadnjih par dana sam malo bila odsutna. Bila sam u bolnici oni su potvrdili što je doktor rekao i sutra sam naručena za kiretažu. Malo sam se pribrala i s obzirom da mi je ovo drugi spontani nakon svega idemo na sve detaljne preglede da vidimo koji je razlog zasto nam se ovo dogada.

Bruncili kako ti se mogu javiti. Ima li ovdje kakav private msg ili tako nesto.

Svima vama želim puno pozitivnih vibrica, puno lijepih slikica sa ultrazvuka i srece sa vasim bebicama kad stignu.

Ljubim Vas sve
    Sigurno cu vas posjetiti jos koji put

Belle84
    18. Travanj 2017. 11:16

Curke, evo mene s pregleda, radila anomaly scan i Harmony. Nuhalni je ok hvala Bogu kao i sve drugo. Uglavnom, doktorica kaze da je 90% sigurna da je decko ali znat cemo za tjedan dana kad dodje rezultat Harmonya. :-)

I_me
    18. Travanj 2017. 11:20

Jutro cure! 😊
    Mene su danas probudili grcevi u listovima... 😓😕😔
    Koja bol, mislim da sam skocila jedno metar od kreveta..

Aurora1611
    18. Travanj 2017. 11:47

Curke, samo naprijed nema odustajanja, želim vam svu sreću da uskoro opet bude plusić :* može mi koja reći koji je postupak promjene ginekologa?

mc_mouse
    18. Travanj 2017. 11:49

Aurora1611

Curke, samo naprijed nema odustajanja, želim vam svu sreću da uskoro opet bude plusić :* može mi koja reći koji je postupak promjene ginekologa?

Samo odeš kod novog ginekologa, oni popune zahtjev ti se potpišeš i to je to :)
    Tako sam i ja ;) Ne moraš niti ići niti zvati svog prijašnjeg ginekologa.

Kiki156
    18. Travanj 2017. 11:51

Wanttobemom sretno sa svime i drzi se, nadam se da cete sto prije otkriti i rijesiti sto je problem i da ces cim prije ponovno ostati trudna i roditi zdravu i lijepu bebicu. Od srca ti to zelim! 🙏🏻 Javi nam se kad god budes htjela. 
    Belle odlicno, drago mi ne da je sve dobro proslo! Taj anomaly je ono ultrazvucno mjerenje bebe? 
    Cure koje danas idu na preglede, sretno! ❤ 

Aurora1611
    18. Travanj 2017. 11:53

mc_mouse

Aurora1611

Samo odeš kod novog ginekologa, oni popune zahtjev ti se potpišeš i to je to :)
    Tako sam i ja ;) Ne moraš niti ići niti zvati svog prijašnjeg ginekologa.

ehh super jer bi mi malo bilo neugodno da moram kod stare gin hahah

Kiki156
    18. Travanj 2017. 11:55

Ime, mojoj frendici je to bilo u trudnoci, nek te mizic malo masira. 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.