Violeta - Slavoncima govoriti da ćeš sina nazvat Dulje. Hahahha to je nehumano
Violeta super za ime! Naravno da ces odabrati ono koje se vama svida, pusti sto ce selo reci. Svi imaju nekoga tko se zove kao netko tako da nema smisla povodit se za tim. Leon je bas lijepo ime! 😊
Malena kako se odmrzava majcino mlijeko? 😬
Zamrzava se na nacon da se u vrecici polegne u zamrzivac, cilj je da bude sto tanje rasporedjen volumen da se brze zamrzne. A odmrzava se na sobnoj temperaturi. Izvadis vrecicu i ostavis na sobnoj temp da se odmrzne, bude to vrlo brzo ako je pravilno zamrznuto. Zagrijavas ga u toploj kupki. Znaci staklenu bocicu s mlijekom stavis u posudu s toplom vodom. 😊
Ana, neki ginekolozi šalju kasnije, a neki ne. Ovisi kako koji koliko sam skužila. U biti sigurno šalju ako je RH-, ali neki šalju i na +. Jer se kao može dogoditi (jako rijetko) da je taj test pozitivan, iako je trudnica RH+. Možda bolje provjeriti. Ja ću baš svoju priupitat idući tjedan na pregledu.
Gdje ćeš to obavljati, to se ide u Petrovu 3 jel? Ili ćeš ti baš u bolnici?
Barbs - da, to imaš u Rijeci i u Zagrebu, te +2. Još sam u šoku od 5 mašina. Muž i ja tjednom peremo dvije. Jednu šarenu i 1 bijelog. :)
Malena - samo da ponovim, znači izdojiš se, smrzneš, podgriješ i daš bebi u bočicu?
Nije bed ako kombiniraš cicu i bočicu? Ili?
E i koliko mlijeko može biti smrznuti?
Barbs, a sta cu,moram ispeglat 😄
Sad sam stavila orati ostatak robice i kad to ispeglam gotovo je sa bebinim stvarima. Ustvari nije 😢 sad sam se sjetila da imam hrpu slinceka za orat i postrljinu za krevetic. Ajme nikad kraja..
Mi se za ime jos nismo odlucili,a dobro, do maticnog budemo 😂
Ana2711 ja sam vec 2 puta hodala na urinokulturu i oba puta sam nosila od kuce, a do laboratorija imam pola sata voznje.Problem je u tome sto se moras prije umiti nek se pomokris, a neznam gdje to mozes u laboratoriju, a drugo sto je problem da treba izdrzati da ne mokris 6 sati prije davanja uzorka i onda jos dok ne stignes u lab, ja nisam to mogla jer ne izdrzim.No uglavnom taj izotak mozes nositi od kuce, to ne brini, tako mi je i sestra rekla od moje dr.
Malena sad si me zbunila, taman sam odlucila da pricekam da vidim kako ce biti sa nosenjem, a onda si napisala da bolje ne cekati 🤔
S prvim djetetom sam i ja cekala da vidim hoce li se htjeti nositi...naravno da je htio. Prvih 2-3 mj je lezao malo u krevetu malo na kaucu, nisam ga trebala nositi. No negdje nakon 3 mj ideeees. Skuzio da mu je ljepse na rukama, imao je i grcice do tad. Odveli smo ga u trgovinu da isprobamo kako ce to izgledati u klokanici, no ne daj Boze, kao da smo ga u vatru stavili. I nikako nije htio. Najbolje s tim poceti dok jos ne kuze.
Ana2711 ja sam vec 2 puta hodala na urinokulturu i oba puta sam nosila od kuce, a do laboratorija imam pola sata voznje.Problem je u tome sto se moras prije umiti nek se pomokris, a neznam gdje to mozes u laboratoriju, a drugo sto je problem da treba izdrzati da ne mokris 6 sati prije davanja uzorka i onda jos dok ne stignes u lab, ja nisam to mogla jer ne izdrzim.No uglavnom taj izotak mozes nositi od kuce, to ne brini, tako mi je i sestra rekla od moje dr.
*uzorak
Hedgehog, ajmeee, ja znam na dan okrenut po 3 masine skoro svaki dan 😂
Pa koliko je vas doma? A dobro ja zbog mirovanja nisam ni izlazila baš. Pa sam po cijele dane bila u piđami :)
A bebine sve stvari sam prala kod mame jer ona ima lijepo dvorište i moglo se posušiti na suncu itd. Sad kad bebica dođe, češće ćemo okretati mašinu. A mi smo u stanu bez balkona pa sušimo u kupaonici ili po radijatorima...
Sortiraj odgovore
Najstariji