Hedgehog super ulov!
Barbs, bila prekjucer..i idem opet u cetvrtak (za tjedan dana) mislim da je to od pregleda. Bio je malo grublji. Al to mozda i kosti bole i sve...😥
Violeta...Toprak i Duje😝😁 mogu si zamislit reakcije😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo ja danas radila krvnu sliku u urin. Krvna srećom super, ali u urinu povišeni leukociti
Oni su 6, ne znam jel to puno? Dozvoljeno je 1-2. Zadnji put kad sam radila urin je bilo sve ok. Mislim da i one trakice kod doktora to mogu pokazati a do sada nisu
Znači vjerojatno neka infekcija ili upala... Moram napraviti urinokulturu sutra pa ćemo vidjeti što se događa. Nisam imala baš nikakve simptome.
Vi koje ste radile urinokulturu, jeste imale kakve bakterije ili? Razmišljam da li će mi dati antibiotik ako se dokažu i koliko je to štetno za bebu. Ne bi baš htjela piti ako ne moram...
Onaj test senzibilizacije...ja bas pitala ginica prekjucer na pregledu pa mi je rekao da nema potrebe opet me slat...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hedgehog, ajmeee, ja znam na dan okrenut po 3 masine skoro svaki dan 😂
Pa koliko je vas doma? A dobro ja zbog mirovanja nisam ni izlazila baš. Pa sam po cijele dane bila u piđami :)
A bebine sve stvari sam prala kod mame jer ona ima lijepo dvorište i moglo se posušiti na suncu itd. Sad kad bebica dođe, češće ćemo okretati mašinu. A mi smo u stanu bez balkona pa sušimo u kupaonici ili po radijatorima…
Troje nas je. Mm, L i ja. Mm od treninga roba pa od posla pa od doma, a kolko mali zamaze bolje da ne pricam 😂 evo sad ima nesto manje robe jer sam ja doma od nedavno, ali dok sam radila ili dok sam trenirala...
Ana2711 ja sam vec 2 puta hodala na urinokulturu i oba puta sam nosila od kuce, a do laboratorija imam pola sata voznje.Problem je u tome sto se moras prije umiti nek se pomokris, a neznam gdje to mozes u laboratoriju, a drugo sto je problem da treba izdrzati da ne mokris 6 sati prije davanja uzorka i onda jos dok ne stignes u lab, ja nisam to mogla jer ne izdrzim.No uglavnom taj izotak mozes nositi od kuce, to ne brini, tako mi je i sestra rekla od moje dr.
Dolores, jesi ti imala neku bakteriju ako se dobro sjećam?
Kako si to rješavala?
6 sati??? Ja neću toliko izdržati . Našla sam na netu da je potrebno barem 4 sata pa sam se otprilike toga držala, mislim da je bilo čak oko 5h...
Zaboravila sam napomenuti da sam jučer pred večer imala jače menstrualne bolove
eto nas dvije smo tu negdi terminuše...i meni isto jučer predvečer......i jutros. Pa sam onda oko 11 h legla i spavala do maloprije, jer je muž rekao da danas ne žurim rađat!
Sinoć je jadan čak otkazao nogomet (inače igra i kad "sjekire padaju" i kad dodje krepan s cjelodnevnog poslovnog puta...baš uvijek....a sad ga je strah otići na drugi kraj grada ako mene uhvati - tako da je već dvaput u tjedan dana otkazao dečkima) ali posao danas treba odradit...od tog ipak živimo.
Malena - hvala ti na pojašnjenju....ja nisam imala viška mlijeka, nego taman, Toma je volio puno cicat i on bi to "na eks" (i dandanas je takav - daj mu čašu bilo čega od 2dcl on će to naget bez udaha i progutat najednom...a David istu toliku čašu pijucka bar pol minute do 5min )
Ali valjda ću joj naći primjenu, kad sam već dala 500tinjak kn za nj
Ana2711 - test senzibilizacije ti je Rh test....ono kad gledaju jel su ti se u krvi stvorila antittijela na bebine eritrocite...
Violeta - najbitnije je što se vama sviđa, govorkanja će prestat prije il kasnije a vaš sin će to ime nositi cijeli život. Zato neka bude kako je VAMA najljepše.
Hedge - predivno mi je ime Lena <3 predivno....
plahtice za kindač - jesu to one donje na gumicu za dim120*60cm? meni bi isto tog još trebalo....jesi otvorila pakovanje, jel se "vidi kroz njih" ili su normalne debljine....živcira me kad stave nisku cijenu a onda i materijal prepolove (debljinu jelte)
da znam poslat muža..
žena-majka-carica:)
Barbs kod nas je bas vruceee...ja u majici na bretele. Isla u bascu po malo mrkvice i prokuhala sam. A moj muski pesek zabranila sam mu da ide sa mnom u bascu pa je sjeo i tako cvilio jadno ajmee nisam vec dugo cula da tako cvili. Vec mjesecima ga ucim na NE i kad pokazem prst da ne smije nikuda, i nekako je naucio. Dok s zenskom nemamo problema, ona je stara i poslusna, jucer isli u setnju s muskim i dodemo i kao aj sad nju na povodac, cim smo joj stavili ona se bacila na leda i kao ukopana nikuda haha..ona nije naucena na povodac i ne voli to.
Hedgehog, ajmeee, ja znam na dan okrenut po 3 masine skoro svaki dan 😂
Pa koliko je vas doma?
nas je četvero, ali razlika je imaš ti ti u kućanstvu 4 odrasle (ženske npr studentice) osobe ili imaš djecu...i to mušku koja zamažu koliko jedna djevojka pa puta 4.
U nas ispod jedne mašine dnevno nikad. Standard je 1-2 dnevno...svaki dan u godini
ali imamo mašinu onu poveću (8kg kapacitet) a da imam manju (5-6kg) ko šta dosta ljudi ima, vrtilo bi se tu i više.
Sad kad nas bude petero, vidit ćemo...jer bebina se vrti posebno. Ali kontam da je to u početku 1-2 tjedno extra.
Hedge, baš si me nasmijala sa slikom "ispred zgrade na koferu"
meni je "kofer" u autu, ali lako mi za njega....najveća mi prpa da mužu ne zašteka mobitel kad mene uhvate trudovi. Pa da me svekar (oni su isto u kvartu) mora vozit rađat....mirnija sam s mužem. Uostalom želim da on bude sa mnom na prijemu i kad budu bacali kocku hoće me na CR ili vaginalno, opet se malo bolje i odgovornije ponašaju kad je pratnja (u obliku supruga pogotovo) s rodiljom....inače, onak tko te šiša....samo si jedna na traci..
Treca sreca sad tek vidim da se tebi opako priblizio termin...samo odmaraj, svima nam je tesko sad na zadnje, ja najvise muku mucim sa saginjanjem i brzo se umaram 😫 Nista ne radi danas da prode dan kdo muza kako si planirao a sutra onda ako malena hoce vanka neka ide hehe 😊
Ja sam sutra 39tt okruglo ne mogu vjerovat
inače, vagala sam se jutros i imam 67kg
sve gore i gore
izgubila sam skoro 3kg (bila sam došla do 69.5 pred koji tjedan i onda krenula padat od sekirancije)
užas :(
Nadam se da ne utječe na bebu, nego samo na moje tijelo
Sortiraj odgovore
Najstariji