Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    14. Rujan 2017. 13:26

Hedgehog

Ana2711

Hedgehog

Barbs - daa, odgajatelj. Btw 5 mašina u jednom danu?!

Malena - ajme, hvala ti na ovom podrobnijem opisu dojenja, nama će navodno danas patronažna sestra na tečaju baš pričati i tome. Jedva čekam.

Ana radiš urinokulturu baš u Petrovoj? Ili nosiš u neki dom zdravlja? Ja sam nosila u dom zdravlja. Kupila sam posudicu u ljekarni. Ove upute mi je dala moja ginekologica:

Da,moram bas u petrovoj to obaviti..imam D1 uputnicu kod njih i sad sam dobila internicu uputnicu za njihov laboratorij za urinokulturu..al nezz dal smijem donjeti uzorak od doma,moram ih nazvati ako ih uspijem dobiti😊😊

Pa ako se radi o prvoj mokraće, pretpostavljam da nosiš od doma. Ja ću sljedeću morat raditi u Petrovoj. Pa pliz javi kakva je procedura :)

Budem,naravno😊😊

barbs
    14. Rujan 2017. 13:29

Bebushka, i ja izbjegavam govoriti odabrano ime jer njegova obitelj nam se petljala  oko pira, pa se ne bih čudila da krenu i oko imena  Iskra je predivno ime! 

violeta1
    14. Rujan 2017. 13:29

Ni mi nikome nismo rekli ime, osim patronaznoj sestri 😊 
    I da malo mi smeta sto drugi non stop ispituju kako ce se zvat, doslovno samo radi toga mi posalju poruku. Ja im kazem da ne znamo ili da cemo to na putu u bolnicu odlucit, a nekima kazem da ce se zvat Duje ili Toprak. 😂 A oni me onak gledaju s cudom 🤣🤣
    A mislim si sto trazite to i dobijete.

luce <3
    14. Rujan 2017. 13:30

Toprak 😂😂😂😂😂😂😂

Barkleys
    14. Rujan 2017. 13:31

Ja sam mužu rekla da bi išla do plodina da vidim plahte jer su na akciji. A on me odmah ujutro vozio. Ponekad mislim da taj čovjek više voli šoping od bilo koje žene. 
    Ugl, današnji ulov:

violeta1

Iako Duje je meni lijepo ime, samo sto smo mi u Slavoniji pa ljudi cudno reagiraju na to

barbs

Poslala mi se poruka sama!!! 
    Sanjchi, kad ideš na pregled? 
    Suncokretice, ni mene nisu opet slali na test. Samo na početku i sve je bilo u redu. Također sam 0+ 

violeta1

luce <3

Toprak 😂😂😂😂😂😂😂

Turska serija 😂😂😂

violeta1
    14. Rujan 2017. 13:33

Hedgehog super za ulov 😊😉

barbs
    14. Rujan 2017. 13:34

Super ulov, Hedgehog, i super što te muž vozio  Mi imamo u blizini Plodine, ali on će čistiti stan, pa mi se ne da još tlačiti ga da me zovi... a možda se odvezem sama 
    Violeta, booomeeeeee i mene svi živi ispituju... i njega i mene... i to još ljudi koje nisam mjesecima, ako ne i godinama vidjela  K'o da je njima toliko bitno kako će se zvati...  
    Kod nas mijenja vrijeme  A ja sve živo stavila sušiti. Nadam se da će kiša pričekati iako za danas nisu najavili kišu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.