Mene uopce ne smeta ak mali nece van na vrijeme, neka ga sto duze unutra da odmorim jos malo dik mogu 😂 kolko se uz L uopce mogu odmorit 😄
Hhehhe… ovo sam i ja rekla. Jos bih se malo naspavala. 😁
Razumijemo se 😄
Aurora,cestitke.. malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo.. ❤
Sanjchi,kuhinja je extra 😉
Pupy,jadan dragi.. ali neka izdrzi jos koji dan.. 😉
Ja eto tih problema nemam,moj bi svaki dan,i u trudnoci smo bas bili aktivni,samo eto ja poslije svakog sexa oshetim stomak gdje me boli,danas menisto bas bolio poslije sexa,nakon 1-2h je skroz prestao.. sta mislite,kad je najbolje krenuti raditi sa tom metodom??
Tnx Dzenny😊
Meni je ginic rekao da se do 37. tjedna suzdrzavamo, a onda lagano mozemo..can't wait😌😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
BabyLove i Aurora iskrene cestitke, me pustajte te male anđele iz ruku, uzivajte u svakom trenutku❤
Sex uzivajte dok mozete, ja trenutno imam osjevaj ko da vise nikad necu noge rasirit, a kamoli sta drugo😣
Malena ja sam imala mrezaste gace i uloske do pred samu zavrsnicu, a vodenjak mi je puko dok sam bila u predrađaoni i jos se setala okolo, da nisam imala ulozaka smocila bih cijelu fotelju
KleaIva jedva cekam ovaj dan kad ce nam dati otpusno pismo..zivim za to ❤
url=https://lilypie.com]
Dena kako se osjecas? Kako je Viktor?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo jedan dugi post o tome kako nam je proceduru na Merkuru opisala primalja:
radnim danom od 7 do 15 se javljamo u TA gdje kažemo o čemu se radi pa nas prime na pregled preko reda, izvan tih sati i vikendom idemo ravno u rodilište i pozvonimo.
tamo svih pitaju zašto ste došli (pa da se ne šokiramo jer se ne podrazumijeva valjda ), i idemo na pregled i CTG, ako smo za ostat vade nam krv i postavljaju venski put za možebitne intervencije (infuzije, antibiotike...), dobijemo njihovu spavaćicu (koja ide na golo) i šlape i idemo na klistir koji možeš odbit, nakon klistira se još šetamo po hodniku sat do sat i po da se sve isprazni i možemo se istuširati ako želimo (ponijeti ručnik), onda idemo u box, di nas prikopčaju na CTG, ali takav da ne moraš ležat s njim, dapače preporučuju gibanje i svaki box ima pilates loptu.
e da, možemo doć autom do ulaza, muž može s nama do rodilišta i ako smo za ostat preuzme vrećicu s robom koju skinemo i ide se preparkirat jer nam priprema za box traje 1-1,5 h, tako da stigne i kavu popit, treba imat sa sobom odjelu, ako ga ipak nema kaže da se uvijek nekako snađu...
ako nismo za doma ni za box, koliko sam skužila, nemaju baš predrađaonu nego sobe 1 i 2 gdje su žene na čekanju.
inače, boxevi su dosta mali i uski, ko komad hodnika, malo mjesta sa svake strane i od "vrata" do kraja kreveta nema ni metar, unutra su dvi male okrugle stoličice i nisam vidila nikakvu površinu za odložit stvari, vrlo spartanski, tako da ću ja imat ipak neku posebnu torbu/vrećicu za stvari u boxu...
na žalost imaju samo krevete, ali kao kod poroda se možemo namjestiti u pozu koja nam bude najviše odgovarala i krevet se može podignut tako da dobiješ čak neki polučučeći položaj. na kraju je najvažnije surađivat s primaljom koja ti je među nogama jer ona ima najbolji pregled nad situacijom.
nakon poroda još dva sata nema jest ni pit za slučaj da se nešto zakomplicira i svako malo će nam dolazit pipat trbuh da vide kako ide krvarenje i jel se maternica uredno steže. beba bude kod nas minimalno sat, max dva sata i onda beba ide na kupanje, dobije vitam K i po kap torbexa u svako oko, a mi na odjel
u sobama nisam vidila ormare, nego samo one ormariće s kojih se jede i još jedan ormarić je ispod kreveta u to bi nam trebala stat torba, po dvi sobe dijele tuš i wc.
imaju izdajalice i šeširiće za dojenje pa to ne treba nositi, dapače, za šeširiće su rekle da bolje da ih ne kupujemo unaprijed jer će nam one savjetovat veličinu i oblik po potrebi i jako su preporučili MULTI MAM KOMPRESE za bradavice (brutalno skupo, 100 kn 12 komada), ali navodno čuda rade za bradavice.
ne znam jesam li pretjerala s informacijama....? sorry ljudi
Ja eto tih problema nemam,moj bi svaki dan,i u trudnoci smo bas bili aktivni,samo eto ja poslije svakog sexa oshetim stomak gdje me boli,danas menisto bas bolio poslije sexa,nakon 1-2h je skroz prestao.. sta mislite,kad je najbolje krenuti raditi sa tom metodom??
I ja imam istu situaciju... moj veli da mu je bas super u trudnoci i da je skroz drugi osjecaj. Ali naravno sexamo se s oprezom i to nekih 1-2 tjedno, ne pretjerujemo, i ja odem odmah na wc da ne izazovem vraga... bolje je ipak jos malo pricekati termin nego prije vremena roditi, ipak prijevremeni porod moguce nosi sa sobom neke neocekivane situacije.
I mene pobolijeva gotovo uvijek donji dio trbuha ali ubrzo prestane.
Sex uzivajte dok mozete, ja trenutno imam osjevaj ko da vise nikad necu noge rasirit, a kamoli sta drugo😣
Marijana,da ja obavezno idem piskiti prije odnosa i poslije odnosa,jer mi je tako savjetovala patronozna.... hmm eto i ja cu ovu sedmicu drzati se neke normale,aa onda kad udjem u 39tt lipo se baciti u akciju.. jer jedva cekamo da nam dodje ta mala struca.. tata je postao nervozniji nego mama,uvijek je pita pa kad ces da dodjes da te tata mazi,koliko ces jos dugo ostat kod mame..
Sortiraj odgovore
Najstariji