Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2017. 21:55

Sretna, za tebe smo vec utvrdile da si ti fenomen😝 vjv ces prenjet da se stignes odmorit😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    10. Rujan 2017. 21:56

Kiki156

Ma mislim da ce tati dati da ostavi torbu za mamu, ionako su s nama u radaoni. A i da prvu noc budes bez torbe mislim da nema veze, snaci cemo se jedan dan. Mene samo zanima sto obuci za radaonu i tko ti uzme tu robu kad nas zaprime? Tamo kad dodemo se obudemo u pidzamu, svoju ili njihovu, pa valjda tati daju robu? Moram smislit nesto sto se lako skida 😂

Kad dodjes u radjaonicu, najvjerojatnije ces prvo ici na pregled, pa ce te smjestiti u predradjaonu gdje ces obuci svoju spavacicu i gdje nosis sve svoje stvari, i veliku i malu torbu. Ako nemas svoju spavacicu, dat ce ti bolnicku. Kad dodje vrijeme za box, sestre ce prenijeti opet sve tvoje stvari sa tobom u box i tako opet u sobu na odjelu babinjaca nakon poroda. Znaci, tvoje torbe su uvijek s tobom.
    U predradjaonici i u radjaonici prije poroda ne trebate uloske jer ih nemate na sto staviti, tamo je jedino sto imate na sebi spavacica, koja je opet eto reda radi na vama i veci dio vremena podignuta radi ctg uredjaja.
    Kad pukne vodenjak samo promijene nepropusnu podlogu i po potrebi plahtu. 😊
    No to vas ne treba brinuti, najvaznije je da su sestre ljubazne i brizne.

10. Rujan 2017. 22:01

Ni grudnjak ne nosimo, jelda?

• sretna
    10. Rujan 2017. 22:03

Sanjchi, za ovog nekako imam osjecaj da ce ranije van. Nadam se da se varam 😂 prvog sam prenjela 2 dana

10. Rujan 2017. 22:05

A bitno da sve bude ok, a sad, dal 5 dana prije il poslje..manje bitno😅

• M@lena
    10. Rujan 2017. 22:08

sanjchi255

Ni grudnjak ne nosimo, jelda?

Nista. Ispod spavacice "kao od majke rodjene". 😉

• M@lena
    10. Rujan 2017. 22:10

Cestitke Babylove i Aurori na curicama! Nek vam je sretno! 😊

zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 22:10

Aurora čestitke na bebici!! 
    Sanjchi lijepa ti je kuhinja! 

• M@lena
    10. Rujan 2017. 22:11

sretna

Mene uopce ne smeta ak mali nece van na vrijeme, neka ga sto duze unutra da odmorim jos malo dik mogu 😂 kolko se uz L uopce mogu odmorit 😄

Hhehhe... ovo sam i ja rekla. Jos bih se malo naspavala. 😁

10. Rujan 2017. 22:14

A progodno je, tako nam i bebice dolaze😅
    Tnx Zelimobebu😊
    Malena, imat cemo 3 Lucije😁 ak se ne varam, tinisto ocekujes Luciju? I sada ju Babylove ima😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.