Sretna, za tebe smo vec utvrdile da si ti fenomen😝 vjv ces prenjet da se stignes odmorit😜
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma mislim da ce tati dati da ostavi torbu za mamu, ionako su s nama u radaoni. A i da prvu noc budes bez torbe mislim da nema veze, snaci cemo se jedan dan. Mene samo zanima sto obuci za radaonu i tko ti uzme tu robu kad nas zaprime? Tamo kad dodemo se obudemo u pidzamu, svoju ili njihovu, pa valjda tati daju robu? Moram smislit nesto sto se lako skida 😂
Kad dodjes u radjaonicu, najvjerojatnije ces prvo ici na pregled, pa ce te smjestiti u predradjaonu gdje ces obuci svoju spavacicu i gdje nosis sve svoje stvari, i veliku i malu torbu. Ako nemas svoju spavacicu, dat ce ti bolnicku. Kad dodje vrijeme za box, sestre ce prenijeti opet sve tvoje stvari sa tobom u box i tako opet u sobu na odjelu babinjaca nakon poroda. Znaci, tvoje torbe su uvijek s tobom.
U predradjaonici i u radjaonici prije poroda ne trebate uloske jer ih nemate na sto staviti, tamo je jedino sto imate na sebi spavacica, koja je opet eto reda radi na vama i veci dio vremena podignuta radi ctg uredjaja.
Kad pukne vodenjak samo promijene nepropusnu podlogu i po potrebi plahtu. 😊
No to vas ne treba brinuti, najvaznije je da su sestre ljubazne i brizne.
Ni grudnjak ne nosimo, jelda?
Sanjchi, za ovog nekako imam osjecaj da ce ranije van. Nadam se da se varam 😂 prvog sam prenjela 2 dana
A bitno da sve bude ok, a sad, dal 5 dana prije il poslje..manje bitno😅
Ni grudnjak ne nosimo, jelda?
Nista. Ispod spavacice "kao od majke rodjene". 😉
Mene uopce ne smeta ak mali nece van na vrijeme, neka ga sto duze unutra da odmorim jos malo dik mogu 😂 kolko se uz L uopce mogu odmorit 😄
Hhehhe... ovo sam i ja rekla. Jos bih se malo naspavala. 😁
A progodno je, tako nam i bebice dolaze😅
Tnx Zelimobebu😊
Malena, imat cemo 3 Lucije😁 ak se ne varam, tinisto ocekujes Luciju? I sada ju Babylove ima😊
Sortiraj odgovore
Najstariji