Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    10. Rujan 2017. 21:15

Pupy jadan muz 😂😂😂
    Aurora cestitke na Uni,uzivajte 😍
    Sanjchi super za kuhinju 😍

10. Rujan 2017. 21:17

Pupy vjerujem ti...i ja jedva cekam, al nek Lucija priceka bar jos mjesec dana da stignemo sve radove zavrsit i kupit sve sta nam treba😂 
    Sretna, hvala😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    10. Rujan 2017. 21:24

Pupy aaa caricee hahah kazi muzu dogy ajmo 🤣🤣
    Sanjchi kuhinja je super bit ce to sve vau kad bude gotovo 😊😊

10. Rujan 2017. 21:27

Hahahhaha dogy😂😂😂😂 ajme jesmo lude sve skupa...da, jos malo😁

10. Rujan 2017. 21:32

Hahahhaha dogy😂😂😂😂 ajme jesmo lude sve skupa...da, jos malo😁

kleaiva
    10. Rujan 2017. 21:37

Babylove i Aurora čestitaaaaaam :) :)
    Sanjchi super je kuhinja! Bit će gušt kuhati u njoj, i imaš puuuuno prostora i za kuhanje i za spremanje.
    Sto se tiče sexa već sam vam napisala da je to najbolja metoda :) čak i sestre i doktori u bolnici su mi rekli da se družim s mužem :) oba puta prije...a i sad ćemo pred kraj :) to je najbolja masaža medice :)

Torba! Idem u Merkur roditi i ono sa slika je točno, ja sam imala veću torbu sa osobnim stvarima i vodom i labellom i mobacem u rađaoni, a veću torbu za rodilište obavezno potpisati i tamo stoji u prostoru rađaone, kad rodiš sestre jeprenesu u sobu i to je to. Muž donese kad dolazi po vas odjeću i daje sestrama i onda u jednoj prostoriji sestra oblači bebu a mama sam asebe i onda onak zriktani dodemo pred muza :) i svi skupa lijepo pokupimo otpusne papire i doma :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

10. Rujan 2017. 21:47

Kleaiva, nasprem onoga sto sam imala do sad, u ovoj cu se izgubit😂😂 ali sve u svemu, zadovoljna sam. Kaze sogi da je to sad skroz druga kuhinja..

Marijana12345
    10. Rujan 2017. 21:50

kleaiva

Sto se tiče sexa već sam vam napisala da je to najbolja metoda :) čak i sestre i doktori u bolnici su mi rekli da se družim s mužem :) oba puta prije…a i sad ćemo pred kraj :) to je najbolja masaža medice :)

Daaa vjerujem u to... sam sex moze potaknuti kontrakcije, a ako jos i svrsi unutra sperma moze potaknuti otvaranje usca maternice. Rekli su nam na tecaju da ovdje u DE ako se prenese i zena je napravila sve da se otvori ali bezuspjesno (tipa setnje, stepenice, topla kupka, zacinjeno jelo...), cak i ako sex ne pomogne, prije nego sta se ide na opciju induciranog poroda moze se dobiti tableta umjetne sperme koja se ili popije ili umetne ko vaginaleta. Znaci cure trebate nagovoriti muzeve da se prestanu bojati da ce ozlijediti bebu ili sl i nek lijepo uzivaju jer narednih (vjerojatno) tjedana nece dobiti pipice 😂😂

• sretna
    10. Rujan 2017. 21:53

Mene uopce ne smeta ak mali nece van na vrijeme, neka ga sto duze unutra da odmorim jos malo dik mogu 😂 kolko se uz L uopce mogu odmorit 😄

10. Rujan 2017. 21:54

Hahahah Marijana...barem onih 6 tjedana koliko traje babinje..jer tih prvih 6 tjedana ne preporucaju...znaci, moj moze taman oko Bozica planirat😂😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.