Babylove, javi novosti! Nek je brzo i sretno! 😊
Dzenny, ipak je to visoka trudnoca, sve ostavljajz na promatranju tih zadnjih 4- 5 tj.
Kako to da si dehidrirala? Pa bile su vrucine i znojile smo se ajme, a ti sad dehidrirala kad je taman temp! 😊 Bitno da je sve ok no ipak pazi sto vise!
Cure najbitnije je da je beba dobro..a i vojela bi da ostanemo jos 2u1..
M@lena,pa eto vidis.. dok su vrucine bile,biljezila sam sb koliko vode popijem i bas se trudila stooo vise.. no,vrucine prosle i ja se opustala.. a zadnja dva dana nezz da sam po jedan litar vode popila.. 😮 to sam se sjetila tek sinoc kad me pitala koliko sam juce pila tekucine..
Juuuutrooo!!!
Sretna, preeeezgodna!! Kao uvijek!!
Mom, uuuulalaaaaaa, veliki trbuh!! prava trudnica!!
Babylove, SREEEEETNOOO!!! Stize nam jos jedna bebaaaa
Dzenny, uuufffff, paaaaaaziii!! Pij puno tekucine!!! Drzim fige da te puste iz bolnice!!
I me, sve ce biti u redu s kumom i njenom benom!!!,
KleaIva, jaaaaaao, suosjecam sto se tipkanja tice... Citas, citas, citas... Tipkas i onda ti se sve zablokira (s moba) ili obrise... Ej grozno!!! Kraca imena: Rea, Nia, Tia, Pia, Ema, Mina, Tea,.... Imaaaaa imena!!
Eeeee bome je zahladilo... Mada sam ja spavala i dalje s plahtom o potkosuljom.. hehhehe aaalii danas ce biti zeznutooo
Jos uvijek se izlezavam... Mada cu se sada dici i baciti pod tus... Srecom pa me frizerka i sminkerica tamo cekaju, pa se jos i time ne moram zamarati.. Uzet cu si rezervnu odjecu za tamo i nazad... Nadam se da su organizatori dovoljno pametni i da su ceremoniju odlucili prebaciti unutra... Jer bi trebala biti vani..sinoc sam zaspala u 21.30
Dzenny, bitno da je ave OK s vama...a nije dobro sto si zaboravila pit tekucine😖 ja si imam doma 3 male bocice po pola litre i svaki dan gledam da ih sve tri ispraznim, tako znam da najmanje litru i pol popijem😀
Babylove, sretno i nadam se da ce proc(ilo da jr proslo) sto bezbolnije😊
Barbs, lijep provod danas i PAZI SE!😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Babylove sretnooo! 😊❤️
Dzenny drago mi je da je sve ok, nadam se da ce te brzo pustiti kuci!
Kelaiva ja sam puno puta sanjala svoju bebu a vidjet cemo hoce li biti kao u snu ☺️
Barbs sretno danas i samo polako! 😊
Prvo pranje odjeće - pozdrav curke, imam pitanje, znam da ste već sve pisale o tome, ali ako može mali savjet, nešto smo kupili, nešto smo dobili i sad je to poveća hrpica bodića, piđamica itd., pa sam mislila ih oprati.
Kupila sam u DM-u ono za što dobiješ popust, ariel tekući za bebe i lenor omekšivač. S čim ste vi prale prvu odjeću? Kada se smije početi koristiti omekšivač? Na koliko stupnjeva?
Također, razmišljam da to onda kada operem, popeglam i složim stavim u jednu od onih vakum vreća, ne bi trebalo ništa biti odjeći od stajanja u tome, jel da?
dzenny ostanite jos malo 2u1. drago mi je da je sve ok, pripazi sad malo vise te zadnje tjedne..
babylove-ulalaaaa... neka bude brzo i sve ok i da se sto prije vidite i mazite!!
mom-lijepa pupa!
pranje robice-ja sam sve prala na 60 sa Dashom. mozes stavit u te vakum vrecice,nece joj biti nista.. moja sestra zimsku robu stavlja u njih.. kaze da joj se roba nit usmrdi nit nist..
i barbs-polako danas i zabavi se .. i bez obzira sto si kuma, i sto se od tebe "ocekuje" da si glavna zabavljacica tamo, stavi sebe i bebu na prvo mjesto i polako.. nemoj se stresirat i odmaraj tj sjedi sto vise.. cim primjetis da ti previse fuckaj ih sve i odi doma!
Babylove sretno ti!!! Jedva cekamo jos jednu bebicu u grupi😍 samo da bude sve u redu
Dzenny drago mi je da ste dobro i da izdrzis jos 2tjedna pa si onda u terminu
Mom super pupica 😍
Barbs cuvaj se danas i uzivaj
Sortiraj odgovore
Najstariji