Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    03. Rujan 2017. 07:51

Babylove, javi novosti! Nek je brzo i sretno! 😊
    Dzenny, ipak je to visoka trudnoca, sve ostavljajz na promatranju tih zadnjih 4- 5 tj.
    Kako to da si dehidrirala? Pa bile su vrucine i znojile smo se ajme, a ti sad dehidrirala kad je taman temp! 😊 Bitno da je sve ok no ipak pazi sto vise!

dzenny
    03. Rujan 2017. 07:58

Cure najbitnije je da je beba dobro..a i vojela bi da ostanemo jos 2u1..
    M@lena,pa eto vidis.. dok su vrucine bile,biljezila sam sb koliko vode popijem i bas se trudila stooo vise.. no,vrucine prosle i ja se opustala.. a zadnja dva dana nezz da sam po jedan litar vode popila.. 😮 to sam se sjetila tek sinoc kad me pitala koliko sam juce pila tekucine..

barbs
    03. Rujan 2017. 08:28

Juuuutrooo!!! 
    Sretna, preeeezgodna!!  Kao uvijek!! 
    Mom, uuuulalaaaaaa, veliki trbuh!!  prava trudnica!!
    Babylove, SREEEEETNOOO!!!  Stize nam jos jedna bebaaaa
    Dzenny, uuufffff, paaaaaaziii!! Pij puno tekucine!!! Drzim fige da te puste iz bolnice!!
    I me, sve ce biti u redu s kumom i njenom benom!!!, 
    KleaIva, jaaaaaao, suosjecam sto se tipkanja tice... Citas, citas, citas... Tipkas i onda ti se sve zablokira (s moba) ili obrise... Ej grozno!!!  Kraca imena: Rea, Nia, Tia, Pia, Ema, Mina, Tea,.... Imaaaaa imena!! 
    Eeeee bome je zahladilo... Mada sam ja spavala i dalje s plahtom o potkosuljom.. hehhehe aaalii danas ce biti zeznutooo 
    Jos uvijek se izlezavam... Mada cu se sada dici i baciti pod tus... Srecom pa me frizerka i sminkerica tamo cekaju, pa se jos i time ne moram zamarati.. Uzet cu si rezervnu odjecu za tamo i nazad... Nadam se da su organizatori dovoljno pametni i da su ceremoniju odlucili prebaciti unutra... Jer bi trebala biti vani..sinoc sam zaspala u 21.30 

barbs
    03. Rujan 2017. 08:29

Malen, Peltzy nisi uspjela naci niti na odjelu za bebe u Mulleru ?

03. Rujan 2017. 09:22

Dzenny, bitno da je ave OK s vama...a nije dobro sto si zaboravila pit tekucine😖 ja si imam doma 3 male bocice po pola litre i svaki dan gledam da ih sve tri ispraznim, tako znam da najmanje litru i pol popijem😀
    Babylove, sretno i nadam se da ce proc(ilo da jr proslo) sto bezbolnije😊
    Barbs, lijep provod danas i PAZI SE!😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    03. Rujan 2017. 09:51

Babylove sretnooo! 😊❤️
    Dzenny drago mi je da je sve ok, nadam se da ce te brzo pustiti kuci! 
    Kelaiva ja sam puno puta sanjala svoju bebu a vidjet cemo hoce li biti kao u snu ☺️ 
    Barbs sretno danas i samo polako! 😊

Barkleys
    03. Rujan 2017. 10:18

Prvo pranje odjeće - pozdrav curke, imam pitanje, znam da ste već sve pisale o tome, ali ako može mali savjet, nešto smo kupili, nešto smo dobili i sad je to poveća hrpica bodića, piđamica itd., pa sam mislila ih oprati.
    Kupila sam u DM-u ono za što dobiješ popust, ariel tekući za bebe i lenor omekšivač. S čim ste vi prale prvu odjeću? Kada se smije početi koristiti omekšivač? Na koliko stupnjeva? 

Također, razmišljam da to onda kada operem, popeglam i složim stavim u jednu od onih vakum vreća, ne bi trebalo ništa biti odjeći od stajanja u tome, jel da? 

I_me
    03. Rujan 2017. 10:28

dzenny ostanite jos malo 2u1. drago mi je da je sve ok, pripazi sad malo vise te zadnje tjedne..
    babylove-ulalaaaa... neka bude brzo i sve ok i da se sto prije vidite i mazite!!
    mom-lijepa pupa! 
    pranje robice-ja sam sve prala na 60 sa Dashom. mozes stavit u te vakum vrecice,nece joj biti nista.. moja sestra zimsku robu stavlja u njih.. kaze da joj se roba nit usmrdi nit nist..

I_me
    03. Rujan 2017. 10:31

i barbs-polako danas i zabavi se .. i bez obzira sto si kuma, i sto se od tebe "ocekuje" da si glavna zabavljacica tamo, stavi sebe i bebu na prvo mjesto i polako.. nemoj se stresirat i odmaraj tj sjedi sto vise.. cim primjetis da ti previse fuckaj ih sve i odi doma! 

luce <3
    03. Rujan 2017. 10:32

Babylove sretno ti!!! Jedva cekamo jos jednu bebicu u grupi😍 samo da bude sve u redu
    Dzenny drago mi je da ste dobro i da izdrzis jos 2tjedna pa si onda u terminu
    Mom super pupica 😍
    Barbs cuvaj se danas i uzivaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.