Barbbbbbssss bas se zezaš. Kupuj mg hitno. Cijele Dane jurcas i jos si bez toga 😮
Sretna super ste 😁😁

Marijana evo ja na 1 porodu nisam primila klistir nit su me oni deplirali tj brijali. Pitali su me jesam bila na wc-u taj dan i kad i sta sam jela pa sam im rekla i s obzirom da sam na wc isla poslije rucka a nakon toga nisam nista jela rekli su da ne triba. I kad su me pregledavali sestre su zakljucile da ne triba depilacija.
Iako nije bas da su crijeva bila skroz prazna jer jelte u tim mojim trudovima koji su se razvukli jer je beba pobigla visoko i napinjanjima bilo je praznjenja (da prostite, ne znam to lipse napisat 😂) al malo i da vam pravo kazem nije da me brigalo jer tada je vec bilo na 1min razmak u trudovima pa srama nema nigdi 😄😂
A kad sam sutra nakon poroda vidila doli kako sam se ja to strucno depilirala mrak mi pa na oci. To sam ja sredjivala kad sam se spremala za u rodiliste i bila sam uvjerena da je to OK jer naravno nisam koristila ni ogledalo ni druga pomagala neko onako po osjecaju i opipu.... E bomr nit mi je valja odjecaj nit opip. To je bilo koooomaaa al njima ocito dovoljno dobro 😝
Barbs sritno sutra! 😉
Sretna odlicno izgledas! Napokon si kao trudna 😄
Fora je ta dekoracija iza tebe. Jesenska al u St ja jos jesen ne dozivljavan tj ne cuti se jos. Bar meni.

Mamuka haha mislim da nikom u tom trenu nije bitno nista kad ide porod, a poslije onda se razmislja. Tako sam i ja po opipu se brijala pa je bilo svakako samo ne dobro. Sad ogledalo i udri heeh😊

Sta kazete jesam li nesto zaboravila?? Jel neceg premalo?
Luce draga ti si nabrojala sve sta ce tribat do 1. Rodjendana skoro 😂
Ako imas rodbine prijatelja koji ce vam nesto kupovati lipo im reci da kupe vrtuljak, ljuljacku ili babyphone. Ljudima je stvarno lakse kad im kazes sta da kupe a ako su ti bliznji otprilike znas tko sto moze kupit ili pitas do koje cifre. Osim ako zelis bas sve sama odabrat i kupit. Onda OK. Iako mislim da bez svega ovoga mozes prvih mjesec dva pa da si olaksas financijski mozes to zadnje kupovat.
Nama su kupili vrtuljak i ljuljacku a ja babyphone nisam ni tila niti sam ga kupila. Ako zivis u stanu po meni je nepotreban.
Ne znam sta su ti pamucne dekice al ako mislis na bas male dekice za bebe 3 komada je previse. 2 su ti dovoljna, 1 tanja i 1 deblja za zimu su ti skroz OK. Ali evo mi smo dobili 3-4 dekice na dar. Kupila sam samo 1 a ostalo smo sve dobili i imam ih mislim sveukupno 5-6 sad.
Prekrivaci 2 komada ne znam sta ti je to. Ali prekrivac za krevetic tj poplun dovoljno 1 s tim da kupis navlake pa njih peres i mijenjas.
Po meni trebaju 2 jastuka za nosenje jer nerijetko se desi da se uprljaju a zima je i susit ce se duze pa …. Mi smo imali 2 pa smo na kraju osposobili i 3. muzev kad je bio beba jer je micica u 2 dana 2 propisala tako da….
Cetku za kosu za bebu stvarno ne tribas. Pitaj bilo koju iskusnu mamu pa ce ti rec da u prvih god dana vjerojatno nikad nije ni zatribala.
Sto se tice potkosulja za dojenje mislim da ti je OK kupit samo potkosulju na spaline sa elastinom i to je to. One za dojenje su bar 30-50% skuplje od ovih a ja nisam skuzila kod njih nikakvu posebnu korist.
Sampon za tjemenice- toplo preporucam mustelu. U 4-5 pranja daju se rjesit i najgori slucajevi. Sa uljem je to pokora ziva. Em sta jadna beba izgleda jadno, em sta sve umastis i jos se patis cesljaljuc to…. Mustela je zakon!
Potpisujem ovo za Mustela pjenu za tjemenicu! Imali smo ju i prezadovoljni! 👍

Joj cure kod mene bome zahladilo.. morala sam obuci dugacke rukave..
Sretna ti ko belle,prava manekenka ☺
Sad mi se kuma javila, porukom..u bolnici je..( 17tt. )Na infuziji.. ostavili su je da prenoci.. imala je jake bolove pa je otisla na hitnu..
Bas sam zabrinuta i nista ne znam i samo o njoj razmisljam.. 🙁🙁 siroce moje 🙁
Al bit ce sve ok, mora..

Treca_sreca evo u bubamari imaš sniženju posteljinu za svoj krevetić :)

I_me i kod mene je zahladilo, kisa stalno pada al meni je bas lijepo, obukla pidamu i pod jorgan i sad na spavanje. Zao mi je radi kume, nadam se da ce bit sve dobro.

Sretna woow...prelijepa slicica..za uokvirit😍😍
I me, nadam se da ce kuma bit dobro! 🙏🙏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hejj cure,ja ipak moram na hitnu veceras.. boli me stomak (ne bas strasni bolovi,ali boli me vec cijeli dan) a i od pola 8 mi jr pocela pomalo,ali bas pomalo curiti neka bistra voda.. (ne znam da nije mozda vodenjak).. ipak idem vidjet sta se dogadja)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji