Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    02. Rujan 2017. 20:56

Barbbbbbssss bas se zezaš. Kupuj mg hitno. Cijele Dane jurcas i jos si bez toga 😮
    Sretna super ste 😁😁

• Mamuka
    02. Rujan 2017. 21:00

Marijana evo ja na 1 porodu nisam primila klistir nit su me oni deplirali tj brijali. Pitali su me jesam bila na wc-u taj dan i kad i sta sam jela pa sam im rekla i s obzirom da sam na wc isla poslije rucka a nakon toga nisam nista jela rekli su da ne triba. I kad su me pregledavali sestre su zakljucile da ne triba depilacija.
    Iako nije bas da su crijeva bila skroz prazna jer jelte u tim mojim trudovima koji su se razvukli jer je beba pobigla visoko i napinjanjima bilo je praznjenja (da prostite, ne znam to lipse napisat 😂) al malo i da vam pravo kazem nije da me brigalo jer tada je vec bilo na 1min razmak u trudovima pa srama nema nigdi 😄😂
    A kad sam sutra nakon poroda vidila doli kako sam se ja to strucno depilirala mrak mi pa na oci. To sam ja sredjivala kad sam se spremala za u rodiliste i bila sam uvjerena da je to OK jer naravno nisam koristila ni ogledalo ni druga pomagala neko onako po osjecaju i opipu.... E bomr nit mi je valja odjecaj nit opip. To je bilo koooomaaa al njima ocito dovoljno dobro 😝
    Barbs sritno sutra! 😉
    Sretna odlicno izgledas! Napokon si kao trudna 😄
    Fora je ta dekoracija iza tebe. Jesenska al u St ja jos jesen ne dozivljavan tj ne cuti se jos. Bar meni.

violeta1
    02. Rujan 2017. 21:05

Mamuka haha mislim da nikom u tom trenu nije bitno nista kad ide porod, a poslije onda se razmislja. Tako sam i ja po opipu se brijala pa je bilo svakako samo ne dobro. Sad ogledalo i udri heeh😊

• M@lena
    02. Rujan 2017. 21:15

Mamuka

luce <3

Sta kazete jesam li nesto zaboravila?? Jel neceg premalo?

Luce draga ti si nabrojala sve sta ce tribat do 1. Rodjendana skoro 😂
    Ako imas rodbine prijatelja koji ce vam nesto kupovati lipo im reci da kupe vrtuljak, ljuljacku ili babyphone. Ljudima je stvarno lakse kad im kazes sta da kupe a ako su ti bliznji otprilike znas tko sto moze kupit ili pitas do koje cifre. Osim ako zelis bas sve sama odabrat i kupit. Onda OK. Iako mislim da bez svega ovoga mozes prvih mjesec dva pa da si olaksas financijski mozes to zadnje kupovat.
    Nama su kupili vrtuljak i ljuljacku a ja babyphone nisam ni tila niti sam ga kupila. Ako zivis u stanu po meni je nepotreban.
    Ne znam sta su ti pamucne dekice al ako mislis na bas male dekice za bebe 3 komada je previse. 2 su ti dovoljna, 1 tanja i 1 deblja za zimu su ti skroz OK. Ali evo mi smo dobili 3-4 dekice na dar. Kupila sam samo 1 a ostalo smo sve dobili i imam ih mislim sveukupno 5-6 sad.
    Prekrivaci 2 komada ne znam sta ti je to. Ali prekrivac za krevetic tj poplun dovoljno 1 s tim da kupis navlake pa njih peres i mijenjas.
    Po meni trebaju 2 jastuka za nosenje jer nerijetko se desi da se uprljaju a zima je i susit ce se duze pa …. Mi smo imali 2 pa smo na kraju osposobili i 3. muzev kad je bio beba jer je micica u 2 dana 2 propisala tako da….
    Cetku za kosu za bebu stvarno ne tribas. Pitaj bilo koju iskusnu mamu pa ce ti rec da u prvih god dana vjerojatno nikad nije ni zatribala.
    Sto se tice potkosulja za dojenje mislim da ti je OK kupit samo potkosulju na spaline sa elastinom i to je to. One za dojenje su bar 30-50% skuplje od ovih a ja nisam skuzila kod njih nikakvu posebnu korist.
    Sampon za tjemenice- toplo preporucam mustelu. U 4-5 pranja daju se rjesit i najgori slucajevi. Sa uljem je to pokora ziva. Em sta jadna beba izgleda jadno, em sta sve umastis i jos se patis cesljaljuc to…. Mustela je zakon!

Potpisujem ovo za Mustela pjenu za tjemenicu! Imali smo ju i prezadovoljni! 👍

Kiki156
    02. Rujan 2017. 21:24

Sretna predivna si! 😊

I_me
    02. Rujan 2017. 21:35

Joj cure kod mene bome zahladilo.. morala sam obuci dugacke rukave..  
    Sretna ti ko belle,prava manekenka ☺
    Sad mi se kuma javila, porukom..u bolnici je..( 17tt. )Na infuziji.. ostavili su je da prenoci.. imala je jake bolove pa je otisla na hitnu..
    Bas sam zabrinuta i nista ne znam i samo o njoj razmisljam.. 🙁🙁 siroce moje 🙁
     Al bit ce sve ok, mora.. 

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 22:13

Treca_sreca evo u bubamari imaš sniženju posteljinu za svoj krevetić :)

violeta1
    02. Rujan 2017. 23:09

I_me i kod mene je zahladilo, kisa stalno pada al meni je bas lijepo, obukla pidamu i pod jorgan i sad na spavanje. Zao mi je radi kume, nadam se da ce bit sve dobro. 

02. Rujan 2017. 23:14

Sretna woow...prelijepa slicica..za uokvirit😍😍
    I me, nadam se da ce kuma bit dobro! 🙏🙏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    02. Rujan 2017. 23:53

Hejj cure,ja ipak moram na hitnu veceras.. boli me stomak (ne bas strasni bolovi,ali boli me vec cijeli dan) a i od pola 8 mi jr pocela pomalo,ali bas pomalo curiti neka bistra voda.. (ne znam da nije mozda vodenjak).. ipak idem vidjet sta se dogadja)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.