Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    02. Rujan 2017. 15:14

Mc_mouse jesam sama sam to pisala... Imam bebetto murano 3u1 kolica... Bazu sam napisala cisto da imam na umu se raspitat za to jer u biti ne znam kako to ide sve... Moram probat jaje stavit u auto pa da vidim... 

violeta1
    02. Rujan 2017. 15:15

McMause nisam ni skuzila dasku 🤣🤣
    Slika je divna i bas si lijepa 😊
    Ja sam gledala slike svoje i izmedu 22tt i 31tt bas mi je bio lijep pupo i uzivala sam, sad mi je velik i ne mogu nista kak treba i jos ti popratni bolovi uff...

02. Rujan 2017. 15:37

Sanjchi, potpisujem vezano za obitelj 👍🏻

Mc_mouse, jako zgodna 🤗

violeta1
    02. Rujan 2017. 15:45

Jao nisam vam rekla novi biser moje divme svekrvice. Jucer mi frendica dosla i kako cijela familija je bila na ulici, sjede i prodaju zjake svaki dan na ulici 😂 tako frendica kaze kad je izasla iz auta i pozdravi i kao sta ce rec pita jesam ja doma i njoj na to svekrva moja pa naravno da je doma, nema njoj sad nikuda mora stalno bit kod kuce i nema mrdanja nikud. I ja izasla van jer su peseki lajali i naravno pred mnom svekrva sve ok. I kad mi frendica rekla sta joj ova rekla nisam znala dali da se smijem il da placem. I jutros muz i ja sjedimo u dvoristu i pijemo kavu i ja njemu pricam to uz naravno moj komentar tek svekrva na prozor proviriva 😂 a ja si mislim slusaj glupaco 🤣🤣
    Sretni ste vi koji zivite sami, ja djelim dvoriste i stvarno ne petljaju se previse, al i ti malo petljanje dode mi da ih opalim lopatom po glavi. Mozda da se i ja pocnem tako rasipat komentarima njihovim prijateljima i rodbini haha pa nek vide kako je to hha

violeta1
    02. Rujan 2017. 15:48

Ja odoh u grad s komsinicom, pomoci ce mi nosit tortu i sve za mezu pa cemo malo u trg da vidim sjedalice za stolice. Mozda da odem prije i da kazem sveki da idem u grad i to jos da cu ja vozit 😂😂 onak bilo bi fora haha (salim se, naravno da necu ici) 😉

• Dena1009
    02. Rujan 2017. 15:52

Mc Mause lijepa slikica, ima jos vremena busa da naraste.
    Luce sta su nozice za bebe?
    Mi cemo jaje vezati pojasevima, a kasnije investirati u kvalitetnu sjesalicu sa isofix bazom.

url=https://lilypie.com]

luce <3
    02. Rujan 2017. 16:03

Dena skare 😂😂 

• Bebushka
    02. Rujan 2017. 16:24

Luce a jastuk za dojenje već imaš? i ljudi šta mislite o onim mini četkicama šta se stave na prst pa su kao za čistit bebi desni, koliko je to potrebno? i treca sreca bi ti sigurno rekla da ti trebaju one silikonske zaštite za bradavice  baš sam danas pitala sestru o tome, on ih nije koristila, al je rekla da prvih par dana bradavice gadno bole...
    mislim da je to više manje to, iako si ja želim nabavit i perive blazinice za kapanje mlika, nešto protiv bolova za sebe i onaj organizator s džepovima za objesit na krevetić (morat ću imat dva krevetića pa sam prostorno ograničena), i ne vidim deterdžent i omekšivač za bebinu robu (ne znam jel to nužno al stvarno dobro mirišu)

luce <3
    02. Rujan 2017. 16:27

Bebushka

Lucea jastuk za dojenje već imaš? i ljudi šta mislite o onim mini četkicama šta se stave na prst pa su kao za čistit bebi desni, koliko je to potrebno? i treca srecabi ti sigurno rekla da ti trebaju one silikonske zaštite za bradavicebaš sam danas pitala sestru o tome, on ih nije koristila, al je rekla da prvih par dana bradavice gadno bole…
    mislim da je to više manje to, iako si ja želim nabavit i perive blazinice za kapanje mlika, nešto protiv bolova za sebe i onaj organizator s džepovima za objesit na krevetić (morat ću imat dva krevetića pa sam prostorno ograničena), i ne vidim deterdžent i omekšivač za bebinu robu (ne znam jel to nužno al stvarno dobro mirišu)

Uh imam to odavno,bez jastuka nema spavanja.
    Te male cetkice meni su mozda suvisne al ne znam, iskusne mame ce sigurno znat bolje... 

dzenny
    02. Rujan 2017. 16:47

Cure,da vas i mi pozdravimo.. bila sam u zaostanku oko 70 str,pa trebalo je to procitati.. prosli tjedan smo bili u guzvi,svekrva i mama su nam bile u posjeti (uff,ipak nam je najljepse samima)😉
    Cure,pupe su veeelike,ali i slatke..
    Barbs,jadna ti.. 😡
    U srijedu smo imali kontrolu,prvi put CTG na kojem sam bila 40 min,jer je moja mrvica spavala,vec su se na CTG-u pokazale kontrakcije,ali nista strasno.. 😊 juce i danas me pomalo stomak boli,aa i moja Alara se dosta umirila,ali doktorica je rekla da izdrzim do 38tt i od tad se racuna kao rodjeno u terminu..
    Slijedeci pregled je 06.09.. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.