Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2017. 14:17

Barbs, a boze i te frendice, ocito je pere nervoza i trema pa ne misli o tudjim stanjima, tebi svaka cast sto si se toliko dala u cijelu pricu!
    A noge... koma, drzim fige da izdrzis, znam da ti je stres sve skupa.
    I ne cudim se toliko kako okolina nema razumjevanja...bila sam danas kod svojih...stari me poceo stedit ali iako sutra slavi rockas mene je pitao da ga vozim po pecenje, seka se ni ne nudi, doci ce na gotovo.
    Jos me zvao da mu dignem novce i u ljekarnu odem, al sam otkantala (30 km bi odvozila).
    A stara...boze me oslobodi. Necu u detalje, opet financije u k..., hoce samnom na solo razg i ta da zicanja i ostalo.
    Rekla sam joj da ona i ja vise nemamo o cemu razgovarat i nek ode u bankrot.
    Sutra odradim rockas i opet necu dolazit neko vrijeme.
    Eto. S obitelji ne mozes ns zelenu granu, na frendove i kumove odavno ne racunam.

02. Rujan 2017. 14:28

Yel strasno je kako si obitelji bitan dok si im potreban..a ako samo jednom nesto ne napravis il odbijes, ili si bolestan pa nemozes, odma nevaljas😒 s mojima se isto nesto cudno desava u zadnje vrijeme😕 najbolje je ogradit se i zivjet svoj zivot, bez obzira i srama ne razmisljajuci o tome sto ce netko rec ili mislit. Imali su priliku sredit ai zivot, ako su je propustili, njihova stvar..ne znaci da jr zbog njih i mi moramo propustit..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 14:48

Ja glasam za imena David i Noel ✌🏻

Evo i nas  😄

Ova daska kvari sliku 😂
    Ova daska kvari sliku 😂

02. Rujan 2017. 14:50

McMause, daska se ni ne primjeti...a slikica je bas fora😊 slatka busica😄

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 14:53

Mala busa. Tko bi rekao da je kila i po u njoj + popratni sadržaj 😂😂😂

luce <3
    02. Rujan 2017. 14:56

Sta kazete jesam li nesto zaboravila?? Jel neceg premalo?

luce <3
    02. Rujan 2017. 14:58

Mc_mouse super slikica 👍

02. Rujan 2017. 15:01

Hehehe McMause...cak 1,5 kg😄

02. Rujan 2017. 15:04

Luce, popis mi se cini OK...😉 
    Mozda ti ne treba dva jastuka?  Ja sam planirala dva uzet al u principu to se sve opere u osusi u 1 danu pa nece joj nista bit par sati bez jastuka..mozda da nabavis navlaku za jastuk?

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 15:06

Hvala luce i Sanjchi 😊
    Luce jesi ti sebi sama sastavljala to? Ne znam kakva kolica 3 u 1 imaš, ali uz nju dolazi jaje, E sad mislim da je problem naći isofix bazu za svako jaje uz kolica. To nije univerzalno uglavnom. Provjeri. 
    Ja imam MAXI COSI cabriofix jaje i baza mi ni ne treba jer mi super sjeda sa pojasevima. Nedaje mi se bas dodatnih 500-1500kn za MAXI COSI isofix ili belted bazu kako bi si samo osigurala praktičnost. Nisam svjetski putnik pa mi to bacanje novaca 🤣
    Ja bi možda dodala onu mrežicu sto ide preko pupka. Da drži bebi sterilnu kompresu. Čini mi se da je veličina toga broj 6. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.