Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    02. Rujan 2017. 12:49

Bebushka

Hedgehog

Stigli su mi nalazi urinokulture na mail. Piše mi Enterococcus sp < 10 na 4 CFU/ml.

Zna li netko što to znači?

Ja sam imala tu bakteriju u prvoj urinokulturi jos tamo u prvom tromjesecju al "samo" 10 na 3doktor je reka da nije za antibiotik nego da pijem caj od brusnice, ja sam pila one 100% sokove desetak dana i onda mi ke bila sterilna, al ne znam je li veci problem kad je visokoj trudnoci…

Da, ono što sam i ja izguglala, ni ovo ne bi trebalo biti za antibiotik. Koje si sokove pila?

• Dena1009
    02. Rujan 2017. 12:55

Kiki ma ne brini zbog muzike, nece mu nastetit 🙂
    Barbs evo ja sam danas trebala biti kuma najboljoj prijateljici. Al me potpuno razumjela kad sam rekla da ne mogu par dana prije termina prevalit preko 2000km. Ujutro mi je poslala poruku da joj je jako tesko sto nisam sa njom, al da je najvaznije da bebac bude dobro. Rasplakala sam se ko kisna godina, jedva me mm smirio. Ne shvacam kako ti frendica ima tako malo razumjevanja, al bar sad znas na cemu si. Ako njoj nije stalo do tebe i tvoje bebe nemoj se ni ti zivcirati, samo laganini, cuvaj se. 
    Violeta mozete okrenuti LEON - NOEL ☺
    Meni se od muskih sviđa jos i Dorian.

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    02. Rujan 2017. 13:05

Hedgehog

Bebushka

Hedgehog

Stigli su mi nalazi urinokulture na mail. Piše mi Enterococcus sp < 10 na 4 CFU/ml.

Zna li netko što to znači?

Ja sam imala tu bakteriju u prvoj urinokulturi jos tamo u prvom tromjesecju al "samo" 10 na 3doktor je reka da nije za antibiotik nego da pijem caj od brusnice, ja sam pila one 100% sokove desetak dana i onda mi ke bila sterilna, al ne znam je li veci problem kad je visokoj trudnoci…

Da, ono što sam i ja izguglala, ni ovo ne bi trebalo biti za antibiotik. Koje si sokove pila?

Joj, ne znam na pamet, one uz dm-a i mullera s njemackim naslovima, mislim da na ovom iz mullera pise da 100% americka brusnica i pila bi ga 0,75-1,0 dcl dnevno, nekad odjednom, nekad razvodnjeno u vise navrara jer je dosta hak, u svakom slucaju valjda treba puno pit da se to "ispere" i da se nemaju di zadrzat bakterije, imas jos fore to rijesit sigurno, a ja bi volila jednu uputnicu za urinokulturu, cisto sigurnosti radi...

Barkleys
    02. Rujan 2017. 13:19

Bebushka - hvala puno na savjetu. Ja imam biofarmin i encijanov čaj od brusnice i riotta sok od brusnice. Svi su kao 100%. Pa kombiniram. Borim se s urinarnim infekcijama već tjednima. Ali sad kad sam konačno dobila urinokulturu vidim da nije ništa tako strašno.

treca_sreca
    02. Rujan 2017. 13:32

barbs

Cure drage, sutra cu stajati/sjediti i biti lijepa…Zaboravila sam spomenuti sa sam imala JAKO CESTE kontrakcije… Zato sam si i rekla da se ona moze ljutiti na mene koliko hoce, ali s druge strane mora shvatiti da bih joj se mogla poroditi na vjencanju ovim tempom…
    Babylove, uuufffffff o tome smo bas Violeta i ja jucer pricale… Da kako to SHVATITI/PRIMJETITI?!
    Violeta, da li te danas manje boli??

Dobro kazes.....pa jel ona misli uopce na tebe....da joj se porodis na vjencanju?? 
    A noge - straaaaava! Jadna ti..
    mene "samo" vene tj kapilare izdaju...ako stojim dugo uzasno izgledaju....bas prelose. Ali mi noge ko noge - ne oticu. Bas cudno..

žena-majka-carica:)

02. Rujan 2017. 13:34

Barbs, grozna ti je prijateljica😠😠 trebala bi bit zahvalna sto si sve zo organizirala i pripremila i kad te vec pitala, zna u kakvo. Si stanju, treba imat razumijevanja..a to sto su vec u braku??? Sta je onda ovo festa za selo?? Meni to skroz bezveze kad nakon 100 godina ides nesto slavit😒😒
    Zene drage, ja danas i sutra soliram😆 dragi otisao s deckima (nasim radnicima) na Pag..skinut solarne ploce, zatvirit sve dobro, nesto pokupit i dovest doma...tako da smo nas dvije ( Luce i ja) same do sutra..veceras ce mi doc frendica prespavat..oko 8, ne moze prije (oni slave Bajram pa ide decku svom u goste sa svojima) ali eto, malo cemo se podruzit i pravit ce mi drustvo da nisam sama.. Malo psihickog odmora 😂😂😂 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    02. Rujan 2017. 13:36

sanjchi255

Yel

Jutro curke!
    Mi mozgamo oko imena…slozili smo uzi izbor:
    Gabriel
    Domagoj
    David
    Mihael
    Kristian
    (Dragom se svidja jos Florijan i Lucian, meni nisu sjeli)
    Ako koja ima jos prijedloga za decke samo pisite 🤗

David😍😍😍 Gabriel😍😍

Nama su za prvog u igri bili
    david
    Mihael
    emanuel
    gabriel
    .....i meni (a dragom ne bash) Samuel
    volim sva ta na "-el" pomalo zidovska.....fino mi zvuce.
    A za cure vam je isto lijep izbor ocito imamo slican ukus Yel (Lana - bas njezno ime...)

žena-majka-carica:)

02. Rujan 2017. 13:37

Danas sam isla u grad u banku a kako je zahladilo, moram dugacko nosit. I sad, mokre su mi hlace koje sam prekjucer ujutro nosila, sinoc ih oprala. I gledam u ormar: ajme sta cu obuc?? Al sva sreca pa sam si u 3. mj kupila hlace i to veci broj, pa su mi sad taman😝 nemaju cifa ni nista, na foru tajci su al nisu tajce..nez am kako se za to kaze..tako da mi nista ne smeta..za sad ce posluzit😅

02. Rujan 2017. 13:38

Treca sreca, prvorodenac vam ima bas prekrasno ime💓

02. Rujan 2017. 14:03

Treca sreca, i mi smo mozgali za Samuela hehe.
    Jel vas David ima nadimak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.