Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    02. Rujan 2017. 11:15

Iss Barbs uspori malo,jadne noge😢😣ako te vec nitko ne stedi,misli sama na sebe malo 😳
    Pitanje za cure koje su vec rodile:jeste li osjetile taj dan da ce to biti dan D
    Je li nesto bilo drugacije😂

barbs
    02. Rujan 2017. 11:25

Cure drage, sutra cu stajati/sjediti i biti lijepa... Zaboravila sam spomenuti sa sam imala JAKO CESTE kontrakcije... Zato sam si i rekla da se ona moze ljutiti na mene koliko hoce, ali s druge strane mora shvatiti da bih joj se mogla poroditi na vjencanju ovim tempom... 
    Babylove, uuufffffff o tome smo bas Violeta i ja jucer pricale... Da kako to SHVATITI/PRIMJETITI?! 
    Violeta, da li te danas manje boli??

Kiki156
    02. Rujan 2017. 11:26

Jutro curke! Barbs suosjecam, meni su noge isto uzasno notekle a do sad mi nisu oupce naoticale. Mi smo jucer bili na svadbi, isli smo odmah nakon darivanja oko 1 i ja evo ne mogu doci k sebi. Noge su mi i dalje naotecene i uzasno bolne! Uz to sam jako zabrinuta i molim vas za savjet...
    Moze li bebi nastetiti glasna muzika? Do sad se u trudnoci nisam nasla u tako glasnom okruzenju kao na svadbi i bojim se jer ne znam moze li to bebu uznemiriti ili ostetiti sluh? Mozda je ovo glupo i ja sam paranoicna ali jako se brinem... 

I_me
    02. Rujan 2017. 11:26

jutro cure!
    ajme dok sam sad procitala sve..
    dena-bas si buhtlica okrugla 
    luce-lijepo rastete
    pupy- pupak ko prist-oplakala sam 
    belle- ko da si iz casopisa ispala, manekenka 
    mamuka-kako oko? bolje malo?
    yel- od imena koji si nabrojala david mi je naj! 
    barbs- izdrzi jos sutra!!! i onda sve 4 u zrak..jadne nogice 
    babylove- i mene zanima sto ce mame koje su rodile reci.. dal su osjetile sto drugacije taj dan..

I_me
    02. Rujan 2017. 11:32

Kiki156

Jutro curke! Barbs suosjecam, meni su noge isto uzasno notekle a do sad mi nisu oupce naoticale. Mi smo jucer bili na svadbi, isli smo odmah nakon darivanja oko 1 i ja evo ne mogu doci k sebi. Noge su mi i dalje naotecene i uzasno bolne! Uz to sam jako zabrinuta i molim vas za savjet…
    Moze li bebi nastetiti glasna muzika? Do sad se u trudnoci nisam nasla u tako glasnom okruzenju kao na svadbi i bojim se jer ne znam moze li to bebu uznemiriti ili ostetiti sluh? Mozda je ovo glupo i ja sam paranoicna ali jako se brinem…

mislim da nece biti nista ako si jedan dan bila tamo gdje je glasna glazba... bebe su dobro zasticene u trbuhu..
    drugo je da je svaki dan izlozena glasnim vibracijama ili necemu.. ne brini..
    osjetis bebu? 

violeta1
    02. Rujan 2017. 11:33

Barbs uff koja frikusa od frendice...ok i nervoza radi svoje ali briga tebe za sve pa nisi joj ti organizatorica ok ako jesi onda nek izvoli i plati te 😊 Noge stavi u mlaku i hladniju vodu da se malo opuste. 
    Nisam vise osjetila onaku jaku bol ali me leda bole svako malo, kao kad se naradis pa bole..i mali zna se namjestit tako da me stomak boli i lupa po rebrima. 

• sretna
    02. Rujan 2017. 11:35

Mi smo na putu za split 😊
    Ne moze bebi u trbuhi nastetit glasna muzika, pa.ona.je u vodi i jos okruzena vasim trbuhom. Sa L sam isto bila i na svadbi i u kinu i na koncertima, ima sluh na mene i najmanji zvuk cuje.
    Barbs, samo ti polako, a ona nek se dere. Jadne noge :(
    Yel i meni je od nabrojanih David naj!
    Cure iz splita, koji soping centar je najbolji? 😁
    I da , nis nisam drugacije isjecala taj dan kad sam rodila 😄

Kiki156
    02. Rujan 2017. 11:44

I me osjetim bebu, a i jucer se bas jako micao, kao da mu je smetalo. A mozda i nije jer je on i inace aktivna beba. 
    Sretna hvala, znam da puno trudnica ide na svadbe i na koncerte i evo nije mi ni palo napamet da bi to moglo stetiti dok nismo dosli tamo. Bili smo u prvom redu do podija i bas je bilo glasno. Inace, i pjevacica je bila trudna, 6 mj cini mi se. Svaka joj cast, ja to ne bi mogla. 
    Jos imam jednu svadbu 9 dana pred termin, bratovu... 

Barkleys
    02. Rujan 2017. 11:45

Barbs - ja sam već napisala da ti se divim što se toliko trudiš oko svega...

Razumjela bi da je mlada nervozna itd., ali pa već su u brakuuuu! Ovo je samo fešta, oke ceremonija i fešta, ali ovo bi trebalo biti opuštenijeeeee, zar ne? Samo ti polako i bit će sve u redu!

Mislim da ne smeta glasna glazba (beba dobro zaštićena itd.) jedino će možda ako imaš više svadba već sad razviti glazbeni ukus

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 11:46

Ajme Barbs.... da se to meni događa ja bi to po kratkom postupku. Svaka tebi čast na konjskim živcima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.