Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2017. 17:00

Violeta..hahhaha...svekriva ti je carica😂😂😂 kak si neki ljudi svasta dopustaju😏
    Dzeny, super za dobre vijesti, samo polako sada i brzo ce to proc..😊
    E curke..ako koja slavi... Bajram Serif Mubarek Olsun😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    02. Rujan 2017. 17:22

luce <3

Sta kazete jesam li nesto zaboravila?? Jel neceg premalo?

Luce draga ti si nabrojala sve sta ce tribat do 1. Rodjendana skoro 😂
    Ako imas rodbine prijatelja koji ce vam nesto kupovati lipo im reci da kupe vrtuljak, ljuljacku ili babyphone. Ljudima je stvarno lakse kad im kazes sta da kupe a ako su ti bliznji otprilike znas tko sto moze kupit ili pitas do koje cifre. Osim ako zelis bas sve sama odabrat i kupit. Onda OK. Iako mislim da bez svega ovoga mozes prvih mjesec dva pa da si olaksas financijski mozes to zadnje kupovat.
    Nama su kupili vrtuljak i ljuljacku a ja babyphone nisam ni tila niti sam ga kupila. Ako zivis u stanu po meni je nepotreban.
    Ne znam sta su ti pamucne dekice al ako mislis na bas male dekice za bebe 3 komada je previse. 2 su ti dovoljna, 1 tanja i 1 deblja za zimu su ti skroz OK. Ali evo mi smo dobili 3-4 dekice na dar. Kupila sam samo 1 a ostalo smo sve dobili i imam ih mislim sveukupno 5-6 sad. 
    Prekrivaci 2 komada ne znam sta ti je to. Ali prekrivac za krevetic tj poplun dovoljno 1 s tim da kupis navlake pa njih peres i mijenjas.
    Po meni trebaju 2 jastuka za nosenje jer nerijetko se desi da se uprljaju a zima je i susit ce se duze pa .... Mi smo imali 2 pa smo na kraju osposobili i 3. muzev kad je bio beba jer je micica u 2 dana 2 propisala tako da....
    Cetku za kosu za bebu stvarno ne tribas. Pitaj bilo koju iskusnu mamu pa ce ti rec da u prvih god dana vjerojatno nikad nije ni zatribala.
    Sto se tice potkosulja za dojenje mislim da ti je OK kupit samo potkosulju na spaline sa elastinom i to je to. One za dojenje su bar 30-50% skuplje od ovih a ja nisam skuzila kod njih nikakvu posebnu korist.
    Sampon za tjemenice- toplo preporucam mustelu. U 4-5 pranja daju se rjesit i najgori slucajevi. Sa uljem je to pokora ziva. Em sta jadna beba izgleda jadno, em sta sve umastis i jos se patis cesljaljuc to.... Mustela je zakon!

LadyN
    02. Rujan 2017. 17:32

Pozdrav svima  .... prekrasne ste sve i sve pupice su 😍😍😍 ... imam jedno pitanje ! Dakle ciscenje toaleta ... ja nastojim izbjegavati cesto pranje jakim sredstvima tipo domestos , ali probala sam octom sodom limunom  ali meni nije to to ako ne ocistim domestosom .... a cekati da je netko slobodan ili da se ponudi jednostavno nije neka opcija ... dakle kako izgleda vase ciscenje ?! 

luce <3
    02. Rujan 2017. 17:41

Mamuka hvala ti na savjetima, znam da vi iskusne mame uvik imate dobre savjete 😘 kupila sam sve mustelino, bila je super akcija u nas u ljekarni (za cijenu jednog dobijes 2 proizvoda)  ja obozavam njihov miris pa sam sve zivo njihovo pokupovala...
    Krevetic cu dobit od sestre i neke stvari ce nam ovi bliznji kupit tako da nije bas sve na nama, a babyphone bi tila uzet jer smo trenutno u dvoetaznom apartmanu pa da je mogu cut... 

luce <3
    02. Rujan 2017. 17:44

LadyN

Pozdrav svima …. prekrasne ste sve i sve pupice su 😍😍😍 … imam jedno pitanje ! Dakle ciscenje toaleta … ja nastojim izbjegavati cesto pranje jakim sredstvima tipo domestos , ali probala sam octom sodom limunom ali meni nije to to ako ne ocistim domestosom …. a cekati da je netko slobodan ili da se ponudi jednostavno nije neka opcija … dakle kako izgleda vase ciscenje ?!

LadyN ja cistim vise manje kao i prije trudnoce, koristim domestos i sredstvo za kamenac, naravno i gumene rukavice to mi je uvik obavezno

• Mamuka
    02. Rujan 2017. 17:53

Mc_mouse super izgledas. Bas ti je stomak mali. Ljubomorna sam 😁
    Barbs ta tvoja prijateljica bas i nije prijateljica. OK, udaje se al zaboga ne vrti se svit oko tebe zbog toga. Ja stvarno ne razumin i ne volin ljude koji su uvik sebi na 1. mistu i nemaju osjecaj za druge i njihove potrebe. Ne znam ko ti je to napisa al slazem se da kad vec toj mladi nije ni malo stalo do tebe da bar tebi bude stalo do tebe.
    I kakva je to pobogu djevojacka za nekog ko je vec 2 god u gradjanskom braku??? Kakva je to ona djevojka jel se ona ikako zapitala??? Evo ja pozdin a kamoli ti. Grrr 😈
    Cure sta vi planirate uzimat za zimu za bebaca za setnje vani? Skafanderic ili zimsku jaknu?
    Ja bas ne vidim smisao u jaknicama za bebice od 2-3 miseca. Nekako mi ce cini da je to njima malo i da su bolja opcija skafanderici. Razmisljam da uzmem 1 tanji onaj ko medo i 1 deblji pravi zimski.... Nisam pametna jer nitko od meni bliskih nije rodio tako pocetkom zime.
    I stvarno najgluplje doba za rodit. Prolice je najbolje. 😁

dzenny
    02. Rujan 2017. 18:01

Sanjchi,ja slavim Bajram i hvala puno.. 😉😉
    Bude,bude sve uredu.. 😉

LadyN
    02. Rujan 2017. 18:01

luce <3 i ja koristim rukavice i danas cak stavila i masku i svaki put si mislim dok cistim da li je ispravno da li sam mogla drukcije ... 

I_me
    02. Rujan 2017. 18:04

LadyN

luce &lt;3 i ja koristim rukavice i danas cak stavila i masku i svaki put si mislim dok cistim da li je ispravno da li sam mogla drukcije …

Ja perem ko i prije. Domestos i arf za kamenac.. al zadnjih 2 mj muz riba kupatilo jer mi je tesko. Koristim gumene rukavice i masku ( bar dok sam cistila i ribala)

I_me
    02. Rujan 2017. 18:06

kako ce pasti kisa 😍 i kako je zahladilo odjednom. Begam kuci. U sumi sam sa psom 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.