Violeta..hahhaha...svekriva ti je carica😂😂😂 kak si neki ljudi svasta dopustaju😏
Dzeny, super za dobre vijesti, samo polako sada i brzo ce to proc..😊
E curke..ako koja slavi... Bajram Serif Mubarek Olsun😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sta kazete jesam li nesto zaboravila?? Jel neceg premalo?
Luce draga ti si nabrojala sve sta ce tribat do 1. Rodjendana skoro 😂
Ako imas rodbine prijatelja koji ce vam nesto kupovati lipo im reci da kupe vrtuljak, ljuljacku ili babyphone. Ljudima je stvarno lakse kad im kazes sta da kupe a ako su ti bliznji otprilike znas tko sto moze kupit ili pitas do koje cifre. Osim ako zelis bas sve sama odabrat i kupit. Onda OK. Iako mislim da bez svega ovoga mozes prvih mjesec dva pa da si olaksas financijski mozes to zadnje kupovat.
Nama su kupili vrtuljak i ljuljacku a ja babyphone nisam ni tila niti sam ga kupila. Ako zivis u stanu po meni je nepotreban.
Ne znam sta su ti pamucne dekice al ako mislis na bas male dekice za bebe 3 komada je previse. 2 su ti dovoljna, 1 tanja i 1 deblja za zimu su ti skroz OK. Ali evo mi smo dobili 3-4 dekice na dar. Kupila sam samo 1 a ostalo smo sve dobili i imam ih mislim sveukupno 5-6 sad.
Prekrivaci 2 komada ne znam sta ti je to. Ali prekrivac za krevetic tj poplun dovoljno 1 s tim da kupis navlake pa njih peres i mijenjas.
Po meni trebaju 2 jastuka za nosenje jer nerijetko se desi da se uprljaju a zima je i susit ce se duze pa .... Mi smo imali 2 pa smo na kraju osposobili i 3. muzev kad je bio beba jer je micica u 2 dana 2 propisala tako da....
Cetku za kosu za bebu stvarno ne tribas. Pitaj bilo koju iskusnu mamu pa ce ti rec da u prvih god dana vjerojatno nikad nije ni zatribala.
Sto se tice potkosulja za dojenje mislim da ti je OK kupit samo potkosulju na spaline sa elastinom i to je to. One za dojenje su bar 30-50% skuplje od ovih a ja nisam skuzila kod njih nikakvu posebnu korist.
Sampon za tjemenice- toplo preporucam mustelu. U 4-5 pranja daju se rjesit i najgori slucajevi. Sa uljem je to pokora ziva. Em sta jadna beba izgleda jadno, em sta sve umastis i jos se patis cesljaljuc to.... Mustela je zakon!
Pozdrav svima .... prekrasne ste sve i sve pupice su 😍😍😍 ... imam jedno pitanje ! Dakle ciscenje toaleta ... ja nastojim izbjegavati cesto pranje jakim sredstvima tipo domestos , ali probala sam octom sodom limunom ali meni nije to to ako ne ocistim domestosom .... a cekati da je netko slobodan ili da se ponudi jednostavno nije neka opcija ... dakle kako izgleda vase ciscenje ?!
Mamuka hvala ti na savjetima, znam da vi iskusne mame uvik imate dobre savjete 😘 kupila sam sve mustelino, bila je super akcija u nas u ljekarni (za cijenu jednog dobijes 2 proizvoda) ja obozavam njihov miris pa sam sve zivo njihovo pokupovala...
Krevetic cu dobit od sestre i neke stvari ce nam ovi bliznji kupit tako da nije bas sve na nama, a babyphone bi tila uzet jer smo trenutno u dvoetaznom apartmanu pa da je mogu cut...
Pozdrav svima …. prekrasne ste sve i sve pupice su 😍😍😍 … imam jedno pitanje ! Dakle ciscenje toaleta … ja nastojim izbjegavati cesto pranje jakim sredstvima tipo domestos , ali probala sam octom sodom limunom ali meni nije to to ako ne ocistim domestosom …. a cekati da je netko slobodan ili da se ponudi jednostavno nije neka opcija … dakle kako izgleda vase ciscenje ?!
LadyN ja cistim vise manje kao i prije trudnoce, koristim domestos i sredstvo za kamenac, naravno i gumene rukavice to mi je uvik obavezno
Mc_mouse super izgledas. Bas ti je stomak mali. Ljubomorna sam 😁
Barbs ta tvoja prijateljica bas i nije prijateljica. OK, udaje se al zaboga ne vrti se svit oko tebe zbog toga. Ja stvarno ne razumin i ne volin ljude koji su uvik sebi na 1. mistu i nemaju osjecaj za druge i njihove potrebe. Ne znam ko ti je to napisa al slazem se da kad vec toj mladi nije ni malo stalo do tebe da bar tebi bude stalo do tebe.
I kakva je to pobogu djevojacka za nekog ko je vec 2 god u gradjanskom braku??? Kakva je to ona djevojka jel se ona ikako zapitala??? Evo ja pozdin a kamoli ti. Grrr 😈
Cure sta vi planirate uzimat za zimu za bebaca za setnje vani? Skafanderic ili zimsku jaknu?
Ja bas ne vidim smisao u jaknicama za bebice od 2-3 miseca. Nekako mi ce cini da je to njima malo i da su bolja opcija skafanderici. Razmisljam da uzmem 1 tanji onaj ko medo i 1 deblji pravi zimski.... Nisam pametna jer nitko od meni bliskih nije rodio tako pocetkom zime.
I stvarno najgluplje doba za rodit. Prolice je najbolje. 😁
luce <3 i ja koristim rukavice i danas cak stavila i masku i svaki put si mislim dok cistim da li je ispravno da li sam mogla drukcije ...
luce <3 i ja koristim rukavice i danas cak stavila i masku i svaki put si mislim dok cistim da li je ispravno da li sam mogla drukcije …
Ja perem ko i prije. Domestos i arf za kamenac.. al zadnjih 2 mj muz riba kupatilo jer mi je tesko. Koristim gumene rukavice i masku ( bar dok sam cistila i ribala)
kako ce pasti kisa 😍 i kako je zahladilo odjednom. Begam kuci. U sumi sam sa psom 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji