Jutro curke!
Mi mozgamo oko imena...slozili smo uzi izbor:
Gabriel
Domagoj
David
Mihael
Kristian
(Dragom se svidja jos Florijan i Lucian, meni nisu sjeli)
Ako koja ima jos prijedloga za decke samo pisite 🤗
Jutro curke!
Mi mozgamo oko imena…slozili smo uzi izbor:
Gabriel
Domagoj
David
Mihael
Kristian
(Dragom se svidja jos Florijan i Lucian, meni nisu sjeli)
Ako koja ima jos prijedloga za decke samo pisite 🤗
David😍😍😍 Gabriel😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure evo mi popili kavicu pa se muz sprema i ide svirat, a ja malo pospremat i odmor pa popodne do grada.
Yel ni mi jos ne znamo ime djeteta 😕 Koma
Belle,stvarno si vau! Ja zinula kad sam te vidjela
Sanjchy, bome da, skupi se tih troskova, kolica su kao najskuplja, ali najvise ode na sitnice, ali nije mi zao
Moja muska su favorit Leon i Ivano ali imamo ta imena u familiji s moje strane pa ne bih, a muz je zapeo za Leon.
A ostalo u izbor nam ne Teo, Lovro, Dominik, Noa.
A na kraju ne znam stvarno hehe...mozda nam jos neko ime dode.
Ali Gabriel mi je lijepo ime 😊
Belle, super izgledas!
Dragom je palo na pamet i Božo, i meni je to kjut, 'mali Božo bebach', simpaticno nam zvuci, al mislim da bi se sinek ljutio kad odraste 🤣
Imena ...mi moramo smisliti i musko i zensko, a nikako se usuglasit. Meni je od muskih Mihael i Daniel super, dragom uzas, on bi Dominik- meni uzas, a od zenskih je meni Ema, a njemu Dora ili Lana, nekako imam osjecaj da ce mi kad vidim bebu biti lakse odluciti. A kad god krenemo s imenima na kraju se sprdamo jer da nastavimo ozbiljno bi se porjeckali
Nesto smo uzeli malo od njegove seke a ostatak kupujemo. Iskreno..draze mi tako😊 prvo nam je..za drugo ce vec bit lakse😅
Ista stvar i kod mene, bas sam mu rekla da odma možemo i na drugo ne moramo nist kupovati 🤣
Jutro cure!
Evo ne znamo ni mi ime jos. A ni kuma. S obzirom da sam muzu rekla da da prijedloge pa cemo se usuglasit vjerojatno cemo docekat i porod u istom statusu..... Al dobro. Ime mislin da ce na kraju bit po didovima - Ivan 😏 a krstenje ne mislimo pravit prije nego bebac napuni 3 mj jer ce bit zima pa cemo tj ce (muz) po rodjenju i to odlucit a 3 mj mislim da je OK unaprid najavit kumu.
Ima nas bezimenih malo vise 😄
Jutros oko malo ulipljeno ali mi nema one sluzi da se stalno stvara preko oka pa bar nesto. Al zato mi se ukocio misic na livoj lopatici i bas mi je neugodno jako. Jesan se sredila. Al tako mi i triba kad idem lec i napravin propuv da me rashladi. Pametnica 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji