Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    18. Kolovoz 2017. 10:31

Joj a meni je danas depra dan, iz kreveta mi se neda, sve me zivcira, osjecam se ko slon i sad se vadim sama iz toga odlucno😂😂😂😂 idem se igrat s kikicima svojim da me oraspoloze...nekako sam ih zadnjih par dana bas " zanemarila". Jakov je kurio pa sam ga stalno imala u krilu i nista nismo mogli. Sad je bolje😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

zelimobebu2701
    18. Kolovoz 2017. 10:59

Bok curke!! 
    Mi smo danas išli na ultrazvuk kod privatnika i odmah je rekao da je dečko!!! 😊 baš smo sretni jer smo htjeli oboje dečka, sad je 1800g težak. 😊 doktoru se čak čini da sam više trudna, ali samo kojih par dana. 

Starci s njima je baš teško, ponekad mislim da oni ni sami ne znaju šta žele, a mi ih imamo dosta oko sebe. Imali smo slučaj i s domom, muževa baka je morala u dom i katastrofa je to podnijela samo je ona šutila i krila to. Imamo slučajeva kolko hoćete. Najgore mi je kad počnu glumit da im nije dobro, razumijem da im zna bit loše i da su stari, ali tako znaju folirat i čim ne skačeš oko njih drama...

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:23

KleaIva, uzivaj s kikicima!! Oni poprave raspolozenje!! 
    Zelimobebu, CESTITAM NA PISONJI!!! Dobro dosla u klub svekr(i)va  Najbitnije je da je bebac zdravi.  
    Od moje none sestra je zavrsila u dom jer je bila bolesna i stara... 89g. Zivjela je sama. Obitelj se o njoj nije mogla brinuti jer svi rade, pa su je odlucili staviti u dom. Nakon tjedan dana je umrla jer su joj dijagnosticirali tumor, ali svi su tako reci odahnuli jer je zena zavrsila u bolnicu i u roku od 2d otisla... Nije patila... Svakako nije bilo lako, ali nazalost je to tako...
    Ja kad vidim SVOJE none..Ja se njima divim. One jesu bolesne, ali jedna klati uokolo od jutra do navecer i tata je rekao da je sretna sto je takva i da kad bude vidio da vise ne moze - to ce biti znak da je gotovo... Druga nona ne klati uokolo, ali ona se budi prije moje mame, cisti svoj stan, nas stan, pere, kuha, ide u trgovinu.... I poslijepodne-navecer odmara... Ali ne da se! Jedna nona (ona koja voli klatiti) ima 81g a druga ce 77g... I drze se!!! I to mi je drago jer ne padaju u depresiju (kao npr nona od muza!)... Sve su one zeljne paznje, ali brate mili, ova je bas pretjerala... Nono je otisao na more (Brigo moja prijedji na drugoga). Seronja (ako ga tako MORAM zvati!!!) Od svekra je sjeo, cita novine, a bolesna majka mu dorucak radi... Sramotno je sto cak sogor od 25g si sam dorucak radi, pa makar pisljivo jaje na oko, a ne zna kuhati ... A ovaj je k'o mali princ!! 

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 11:32

barbs

Violeta, muž te nervira radi hormona!Ja znam kako su me njegovi nonići manje nervirali kad nisam bila trudna, ali eto, sada već 3.dan za redom ne mogu ih ni gledati. Te drame oko toga da je njoj slabo, a nikoga nigdje(ja se o njoj ne planiram brinuti jer eto, malo čistim, malo perem robu i već kontrakcije hvataju!), ispitivanja: GDJE IDEŠ? S KIM? KADA? A ZAŠTO? A ŠTA ĆEŠ KUHATI?! itd…Ne mogu. Jednostavno ne mogu. Jedva čekam da prođe tih 20ak dana da smo sami i kad muž bude radio će vrata biti zaključana.

Daaaa razumijemo se potupuno hehe... i samo kljuvaj vrata. Ja danas sam stalno zakljucana i da mi netko dode pravim se da me nema haha... nemam bas neks volje s nikim pricat, odmaram. A popodne dolaze necakinje kod mene na spavanje, pa punim baterije. 

zelimobebu2701
    18. Kolovoz 2017. 11:33

barbs hvala!! 😊 baš si me nasmijala s ovim o klubu 😂😂

violeta1
    18. Kolovoz 2017. 11:36

Kleaiva tako je i meni, sad sam sama i malo po kuci polako spremam i odmaram dusu i mozak hehe 
    Moramo se samo trgniti, nece nitko umjesto nas 😉
    Zelimobebu cestitam na malenom bebacu i super sto je sve u redu 😊😊😊😉

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:37

Violeta, aaajmeeeeee, trebat ce ti duplo punjenje baterije!!!  Definitivno nije lako... Ja iskreno izbjegavam uopce odgovarati nonicima ahahahahaa jer se njih neke stvari ne tice kao npr kad me pitala sto cu raditi za rucak... Ako ne namjeravam raditi za njih, koj klinac imas pitati!!! I ona bi nama kuhala kad dodje beba, a jedva snage za sebe ima!! I jos da i kod njih i kod sebe imam posla oko ciscenja! Neeeeee, hvala!! 
    Zelimobebu, ahahahhA, pa kad je istina!!! I mi cemo jednoga dana biti nekome svekr(i)ve, ma kokiko god se trudile drzati na distanci... 

barbs
    18. Kolovoz 2017. 11:38

Violeta, potpisujem onaj dio da se nitko osim nas nece trgnuti... Eto primjera, jucer nosim kantu krumpira, svekar me vidi, i mislis da mi je rekao da to ne nosim, da ce on to??? Neeeee... Nego je kulturno jos i pricekao da udjem prije njega!! 

IvanaIvica
    18. Kolovoz 2017. 11:41

Cestitam na deckicu 😉😉
    Cure kak vi osjecate BH kontrakcije? Kao neko zatezanje,probadanje ili?

dzenny
    18. Kolovoz 2017. 11:46

Zelimobebu,cestitkeee 😍 samo da bude ziv i zdrav,a za sve drugo ima svoje roditelje 😉 
    Uhh mene je nono od dragog neki dan naljutio 😠 (hvala Bogu pa smo si 500km daleko i vidim ih par puta u godini 🤗) .. zove svekrva i kaze kako je on rekao da svekar treba da prica sa mojim dragim uvezi necega (uglavno nije rekla cega,ali sam sigurna da sam ja u pitanju 😂😂),na sta mu je svekar rekao da nema namjeru pricat sa nama,jer mu kod nas nista ne smeta.. aa nono nije htio nista pred nama.reci jer zna kakvi smo mi.. dragi kad je to cuo,popi*dio je i rekao im u facu:" mn ne zanima moj otac i mama sta misle o mom zivotu,aa tek da me zanima sta misli ko drugi.. imam svoj zivot u koji necu dati da mi se bilo ko mjesa.."
    Ali ja,zensko ko zensko,sad me kopka o cemu se tu ustvari radi.. (ali budem ja sveki ispitala 😉)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.