Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:42

GaLu

Sto se tice strija ja imam zemljopisnu kartu na trbuhu od druge trudnoce, za sad u ovojnisamih dobila ali sad vec u 3 trudnoci uopce se vise ne zamaram s tim, takav izgled koze mi je postao pod normalno

Potpis na ovo
    Pret T sam koristila mustelu, najskuplju, double action....ali pukla sam.
    Jbg to je neizbjezno kad imas bebu od 4ipol kg u trbuhu (a prije trudnoce sva zategnuta bez viska koze i mesa iti najmanje...) cista fizika!
    Sad mazem biooil, reda radi.

žena-majka-carica:)

Belle84
    15. Kolovoz 2017. 11:42

Natasha drzi se 😘 Nisam shvatila je li ti to bio redovan pregled ili si imala neke simptome pa otisla doktoru? 

15. Kolovoz 2017. 11:48

Bok cure! 
    Natasha, javljaj info, nadam se da ce biti sve u redu ❤️
    Nekom je maca stradala, zao mi je :/ (moj pas je prije pol godine istrcao pod auto, a uzela sam je iz azila i bila je kod mene mjesec dana, sirota..)
    Teta nam je jucer izvadila kindac tako da smo ga smontirali, cini se solidan i super mi je sto ima ladicu. Ono sto ne kuzim je kad podnicu dignemo onda se vidi dolje sta je u ladici kroz kindac, jer ostane zjapit? Nez da li ima kakav poklopac ili nesto...pitat cu jos tetu

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:50

Samjchi koja su to pp kolica od 9tis?? Neka mabrijana? Oni inace su se cijenom vrtili oko 5-6 (3uq sistemi) pa me bas sad zaintrigiralo?
    A sta se tice velicine...ja volim velika robusna, ako imas dovoljno velik gepek...a vi imate velika auta rekla si?
    Mjerenje trbuha - palo mi napamet par puta al nikad nisam...u nijednoj T. A bas bih volila da sam se sjetila to mjerit prije prve T pa vidit razliku u brojevima. Sigurno je frapantna.
    Mlijeko, dojenje, laktacija - netko je pitao....imaju osim cajeva za dojilje, razni biljni pripravci...po netu se moze nac. Ja planiram uzet od Plan T preko fejsa ili u ljekarni (nasla sam u cc1 da ih drze) tonik ili kapi za laktaciju....to i puno cajeva i masirat cicke eventualno da razradis ih da budu mekse i prohodniji kanalici. Eto to je sta ja znam, i mislm radit, i klonit se stresa....a onda je ostalo na bebi - da ima dobar hvat....i sve ce bit okej!

15. Kolovoz 2017. 11:50

Da pitam jos nesto, kindac bi trebala okrenuti kad se beba rodi? Da mogu vidjet bebu?

Dobili smo i kolica, ali su dosta rastureni kotaci. 
    Vidjet cemo jos sta cemo

Pozz svima!

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:55

Yel i meni su super s ladicom ispod....skladisnog prostora nikad dosta!! (Jedino bzvz sto ih onda nema smisla stavit paralel uz bracni....kao sto ja uvijek radim....da mi beba bude u istom smjeru kao ja....jer tako ne bi mogao proc do ladice) A to za da ce se vidit
    ..hmmm da....nezgodno. ali madrac ti na najvisljem buda cca 2-3max mjeseca jer kad krene bebs bit veca opasnije je i spustas sve nize i nize.
    A dok je na najvisocijoj razini madrac, j ja bih stvari u ladici pokrila necim ili drzala u prozirnim kesama da ne pada prasina...

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 11:56

Yel

Da pitam jos nesto, kindac bi trebala okrenuti kad se beba rodi? Da mogu vidjet bebu?

Najbitnije da joj vidis glavu...da ne prebaci u snu nesto na sebe da ne moze disat. Noge ne moras vidjet...

• Natasha555
    15. Kolovoz 2017. 12:00

Hvala cure! Nadam se da ćemo što dulje biti 2u1 
    Belle-dosta cesta stvrdnjavanja/stezanja trbuha sam imala. Trebala sam imati pregled 7.8 Al je dr bila na bolovanju pa sam jučer išla posto se vratila

treca_sreca
    15. Kolovoz 2017. 12:05

Natasha sto vishe odmaraj (plus obvezno magnezij!!!) i to je jedino kako mozes utjecat na kontrakcije od doma bez bolnickih koktela. I ne daj da te itko ljuti, ka sam primjetila da i kad se izivciram (srecom.jaako rijetko ovu T) da se onda ukruti trbuh odmah! 

• Mrvica
    15. Kolovoz 2017. 12:08

Natasha drzi se, zelim da sve bude super, pod kontrolom si i ne brini 😊 
    I ostalima zelim da sve bude dobro i da izdrze koliko treba 
    Puse svima, pratim vas ali ne pisem previse..raspisale se o nabavkama i kupovinama a ja jos nista pa samo pratim savjete. 
    Jos sam na moru.. i meni se u zadnje vrijeme trbuh zna stvrdnut pa moram odmah leci/promijenit polozaj da popusti tako da jedva cekam pregled (tek za 2 tjedna 🙄)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.