Sto se tice strija ja imam zemljopisnu kartu na trbuhu od druge trudnoce, za sad u ovojnisamih dobila ali sad vec u 3 trudnoci uopce se vise ne zamaram s tim, takav izgled koze mi je postao pod normalno
Potpis na ovo
Pret T sam koristila mustelu, najskuplju, double action....ali pukla sam.
Jbg to je neizbjezno kad imas bebu od 4ipol kg u trbuhu (a prije trudnoce sva zategnuta bez viska koze i mesa iti najmanje...) cista fizika!
Sad mazem biooil, reda radi.
žena-majka-carica:)
Natasha drzi se 😘 Nisam shvatila je li ti to bio redovan pregled ili si imala neke simptome pa otisla doktoru?
Bok cure!
Natasha, javljaj info, nadam se da ce biti sve u redu ❤️
Nekom je maca stradala, zao mi je :/ (moj pas je prije pol godine istrcao pod auto, a uzela sam je iz azila i bila je kod mene mjesec dana, sirota..)
Teta nam je jucer izvadila kindac tako da smo ga smontirali, cini se solidan i super mi je sto ima ladicu. Ono sto ne kuzim je kad podnicu dignemo onda se vidi dolje sta je u ladici kroz kindac, jer ostane zjapit? Nez da li ima kakav poklopac ili nesto...pitat cu jos tetu
Samjchi koja su to pp kolica od 9tis?? Neka mabrijana? Oni inace su se cijenom vrtili oko 5-6 (3uq sistemi) pa me bas sad zaintrigiralo?
A sta se tice velicine...ja volim velika robusna, ako imas dovoljno velik gepek...a vi imate velika auta rekla si?
Mjerenje trbuha - palo mi napamet par puta al nikad nisam...u nijednoj T. A bas bih volila da sam se sjetila to mjerit prije prve T pa vidit razliku u brojevima. Sigurno je frapantna.
Mlijeko, dojenje, laktacija - netko je pitao....imaju osim cajeva za dojilje, razni biljni pripravci...po netu se moze nac. Ja planiram uzet od Plan T preko fejsa ili u ljekarni (nasla sam u cc1 da ih drze) tonik ili kapi za laktaciju....to i puno cajeva i masirat cicke eventualno da razradis ih da budu mekse i prohodniji kanalici. Eto to je sta ja znam, i mislm radit, i klonit se stresa....a onda je ostalo na bebi - da ima dobar hvat....i sve ce bit okej!
Da pitam jos nesto, kindac bi trebala okrenuti kad se beba rodi? Da mogu vidjet bebu?
Dobili smo i kolica, ali su dosta rastureni kotaci.
Vidjet cemo jos sta cemo
Pozz svima!
Yel i meni su super s ladicom ispod....skladisnog prostora nikad dosta!! (Jedino bzvz sto ih onda nema smisla stavit paralel uz bracni....kao sto ja uvijek radim....da mi beba bude u istom smjeru kao ja....jer tako ne bi mogao proc do ladice) A to za da ce se vidit
..hmmm da....nezgodno. ali madrac ti na najvisljem buda cca 2-3max mjeseca jer kad krene bebs bit veca opasnije je i spustas sve nize i nize.
A dok je na najvisocijoj razini madrac, j ja bih stvari u ladici pokrila necim ili drzala u prozirnim kesama da ne pada prasina...
Da pitam jos nesto, kindac bi trebala okrenuti kad se beba rodi? Da mogu vidjet bebu?
Najbitnije da joj vidis glavu...da ne prebaci u snu nesto na sebe da ne moze disat. Noge ne moras vidjet...
Hvala cure! Nadam se da ćemo što dulje biti 2u1
Belle-dosta cesta stvrdnjavanja/stezanja trbuha sam imala. Trebala sam imati pregled 7.8 Al je dr bila na bolovanju pa sam jučer išla posto se vratila
Natasha sto vishe odmaraj (plus obvezno magnezij!!!) i to je jedino kako mozes utjecat na kontrakcije od doma bez bolnickih koktela. I ne daj da te itko ljuti, ka sam primjetila da i kad se izivciram (srecom.jaako rijetko ovu T) da se onda ukruti trbuh odmah!
Natasha drzi se, zelim da sve bude super, pod kontrolom si i ne brini 😊
I ostalima zelim da sve bude dobro i da izdrze koliko treba
Puse svima, pratim vas ali ne pisem previse..raspisale se o nabavkama i kupovinama a ja jos nista pa samo pratim savjete.
Jos sam na moru.. i meni se u zadnje vrijeme trbuh zna stvrdnut pa moram odmah leci/promijenit polozaj da popusti tako da jedva cekam pregled (tek za 2 tjedna 🙄)
Sortiraj odgovore
Najstariji