Natasha drzi nam se. Sreca pa te na vrijeme salju, pregurat ces ti to. ❤
Sad sam se sjetila sta bi moglo da bude. 😐 Prije 2 godine imala sam slicne simptome + jake glavobolje, zavrsila sam u bolnici i nakon svih mogucih pretraga zakljucili su da imam tenzijske glavobolje. Nakon bolnice i terapija nisam imala vise ozbiljnijih problema. Sad sam shvatila da je tako i prvi put pocelo, sa mucninama koje su bile otprilike u isto vrijeme i iz dana u dan se pogorsavalo. ☹
url=https://lilypie.com]
Natasha, jaaaaooo, javljaj nam novosti!!! Bit ce sve u redu!!!
Mijerenje trbuha - do sada samo jednom
Galu, WUHUUUU... Zivjela tehnologijaaaa!!!
Strije - u pubertetu - cice, guzica i prepone... Nadam se da necu jos na trbuhu dobiti, al' sto bude bit ce... Jedna vise maaaanjeeeee... A i bitni da smo beba i ja dobro!
Isla mi je nona pogledati spavacice. Devic u Puli iz nema... obisla je drugu trgovinu ali po 100 kn su... A to mi je skupo ako mi trebaju 3 komada... Probat cu skociti sutra ujutro u grad nakon vadjenja krvi.... Mozda MTC ima... Ako ne, na placu i ciao!!
Barbs a kad vec trg rade zasto da se ne ide..ja inace volim nedeljom popodne ici u trg centar u kupnju, to mi je bas gust.
Zelimo bebu moje stare se nisu nimalo povukle, samo budu bijele poslije.
Natasha jao drzi se, nadam se da ces sto duze ostat u komadu
Barbs vec mi se kosa dize na glavi od pokusavanja ulogiranja preko mob-a, pokusam na dan barem 2 puta i do sad mi je uspjelo samo 2 puta s tim da me baci van nakon par sati. Kad procitam ovu recenicu "error 500, radimo na uklanjanju problema" dodje mi da poludim
Ja sam sad zvala labaratorij da pitam ako mi je urinokutura gotova veli mi ona preko tel da nije, pitam ju kad bude, veli ona mozda danas mozda sutra, i sad znaj.
Sto se tice strija ja imam zemljopisnu kartu na trbuhu od druge trudnoce, za sad u ovoj nisam ih dobila ali sad vec u 3 trudnoci uopce se vise ne zamaram s tim, takav izgled koze mi je postao pod normalno
I meni su strije bijele... Nisu se povukle... Ali bolje vidjeti bijele nego ljubicaste... Trauma iz djetinjstva ahahah
Violeta, ma znam, ali kao praznik je... Ali sto je tu je... Sjecam se kako su se neke mame zalile na grupama kako one moraju raditi u trgovine bla bla bla... Kako bi bilo u redu da ljudi ne dolaze pa da zabrane rad za praznike i onda su se tu pozalile mame koje rade u ugostiteljstvu... U turizmu... I onda su one rekle da sta bi one trebale reci kad im mame koje su doma za praznike dolaze na rucak, na pice, itd... Da bi i one voljele biti kod kuce sa svojom familijom.... I onda su bome zasutile...
Nije lako raditi samo svako gleda svoje dupe
Mislite da bi Mana i Kik mogle imati spavacice???
Sjetila sam se c&a.... Mogla bih i tamo otici pogledat.
Barbs ma obavezno cu joj reci. Problem je sto im je uzrok stres, a jedini adekvatan lijek odmor, pa se bojim kako ce kad dođe bebica i u toj fazi prilagodbe biti ako vec sada pocelo da zeza.
Spavacice vec sam jednom spomenula, da kod nas (ck/kc) sam iste vidjela na placu i u ducanima u gradu, samo sta su na placu bile 50-60kn, a u ducanima 100-120kn.
Meni imaju lijepe, kvalitetne i jeftine u c&a, samo sto npr. u Kc uopce c&a ne drzi spavacica ni pidzama.
GaLu meni se zna pojavit ta eror 500 al proradi za 15min normalno.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji