Sanjchi jos malo pa uskoci opet u more
Ja od 9am nisam provirila nosom iz stana, klimatiziram lipo i hvalim boga sta mi se potrefilo da bas ovih dana nemam obveza nikakvih. Ko naruceno!
Vicky sorry al ne znam.
Trenutno ti zavidim na klimi😌😌 e kad dodem doma radit ce 0-24😂😂😂😂
Samo obavijestila me sveki, kad je isla pobrat povrce s vrta da svekar ponese ovamo, da mi je kuca puna prasine, jel, kako majstori rjesavaju struju...pa se ne veselim povratku kuci😱😱
E da, barbs, pitala si za pregled. Redovni je i dalje 29.8. ali i sad 8.8. isto idem da gin iskontrolira situaciju.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi samo se hladi i onda kasnije opet u more. Kod nas je isto vruce ali ja ne izlazim van do 19h i umirem u kuci, vec mi ovo sve ide na zivce, dosadno, nemogu lezat nit spavat, nemam sta radit po kuci i apsolutno mi se nista ni ne da...
Vec ova vrucina izlazi na usi 😯😏🙄
Na sto lice moje noge..ne bih nista rekla da ja stojim cijeli dan. Ali do sad sam vise od 60% vremena u sjedecem polozaji s nogama na povisenom..i bole me😥
Moja radi 0-24h....jadna milo mi ju, riknut ce (nece valjda sad! Ubila bih se)
A milo mi i nas kad nam dodje razlika od struje dat cu garant cijelu jednu porodiljnu na nj.
em vrtim mashine jednu za drugom vec mjesec dana, em klimu ne gasim 24/7.
Bit ce racun mashala!
žena-majka-carica:)
Violeta, jos cca sat vremena pa cu u bestezinsko stanje, u vodu😀
Evo moj pogled na more, nije fensi kao u Sretne i Trece srece ali je pogled na more😀
Uff bash su ti naaaaatekle
ali vidim nemas vena ni kapilara! Bar nesto...ta voda ce otic (a puknute kapilare i vene ne odlaze bez operacije )
Svakako pilaj dragog da masira....meni to dosta poboljsa stanje. Ali ne 1x dnevno nego bar 2-3
žena-majka-carica:)
Moja radi 0-24h….jadna milo mi ju, riknut ce (nece valjda sad! Ubila bih se)
A milo mi i nas kad nam dodje razlika od strujedat cu garant cijelu jednu porodiljnu na nj.
em vrtim mashine jednu za drugom vec mjesec dana, em klimu ne gasim 24/7.
Bit ce racun mashala!
Hahahhaha lijepo kad racun dode ti ga nrmoj otvarat, nek ga muz otvori..da te ne sokira😜
Treca sreca, bas jesu..i koliko god da ih drzim na stolcu me bole. A kad stanem..ajme...jutros sam se ustala i stala na noge, skoro mi suze krenule😭
A dragi i masaza😂😂😂😂 neznam sta bi to trebalo bit da on to napravi..za tako neke stvari je izasno lijen. I kad kazem: pocesi me po ledima, on to napravi dva pokreta i to je to😒😒 bas je sto se toga tice ZA NISTA😥😂😂
Vene i kapilare...ona velika na nozi sad miruje, bar to. Vidi se al nije mi onak iskocila van kako zna. A kapilare....sigurno ih ima tam di ja ne vidim (pod guzovima i taj dio nogu)😂😂
Uf cure, vruće je. Ja ujutro obavila krv i sad išla do gin kad je muž s posla došao, još ujutro moram nosit urinokulturu napraviti pa ipak u ponedjeljak na redovni pregled kak je zakazano bilo, nije me danas gledala ipak.
Sanjchi- moći noge u moru! A prasina- kod mene je ima hrpa, jedva čekam kraj radova koji se ne nazire
Yel- držim fige da se što prije nešto promjeni, možda kad beba dođe malo dođu sebi!
Sortiraj odgovore
Najstariji