Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Kolovoz 2017. 11:15

Senoritakova

Cure, hvala vam puno na podrsci i na ponidi za pomoc. Stvarno cijenim to.
    Ako mi bude trebala pomoc, svakako se javim jer ste sve u tome i razumijete se.
    Ja nemam jos nista od robice i tih bitnijih stvar(osim 2 kolica) jer me strah da nesto krene po zlu. Prosle godine smo uzeli kolica u 16 tt, a ja u 18 imala spontani. To me koči jer znam koju bol sam osjecala svaki put kad bi ih pogledala.. iako mi svi govore da sam na sigurnom i da je beba u ovim tjednima ima preko 90%sanse da bude sve ok, nemogu se opustiti i to je problem… ali hvala vam od srca jos jednom.
    Bila sam si par dana prije nego sam zavrsila u zg rezervirala hrpu robice na hm aplikaciji i onda sve otkazala bas iz tog straha..
    😘😘😘😘za sve vas

Hvala Bogu pa osobno ne znam kakav je osjecaj ali gledala sam sogoricu nakon sto jr u 5. mj T rodila (naravno beba se nije razvila ali je prosla porod)) i vidjela sam nju kako psihicki propada pa znam da nije lako ni gledat to a kamoli prozivljavat😞
    Ali Rita je dobro, bit ce sve OK..mislimo na tebe i sto god ce trebat, samo javi❤😘😘😘😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 11:17

Yel javi nam za komentare od patronazne kad bude dosla, bas me zanima. Morat cu pitat svekrvu sta je njoj patronazna rekla jer je ona prije 16god rodila, i jos je 2 djece velikih imala i svi su bili skupa u doslovno 2 sobe. 

violeta1
    02. Kolovoz 2017. 11:21

Senoritakova javi ako budes trebala pomoc, sve smo uz tebe i bit ce sve dobro, ti i tvoja bebica cete izdrzati do kraja i onda cete se mazit i pazit cijelu vjecnost 😊😊 Budi jaka i samo pozitivno razmisljaj 😘😘

barbs
    02. Kolovoz 2017. 11:26

Yel, cekaj... Ja nisam na kraju shvatila... Vi niste s  njegovima radi renovacije vade kuce/stana??? Jer ja sam odavno shvatila da ste vi zapravo radi toga s njima?!.... 
    Sto se higijene tice, slazem se...  Mada, kao sto sam rekla, ja sam bila navikla da nas pas(doduse upola manji od ovih) spavaju u kuci i NARAVNO da ce biti dlaka... I NARAVNO da je meni smetalo, ali tako su ga moji navikli... Sada si ne mogu bas zamisliti da mi VELIKI pas (jer retriverica je DUPLO veca od onih koje sam imala kod svojih) spava svugdje po kuci... Dodje ona pozdraviti i onda NARAVNO sve zaprlja, al barem jedem ko covjek a ne s dlakama..

barbs
    02. Kolovoz 2017. 11:31

Senoritakova, shvacamo svi da te to koci.. ne ponovilo se vise nikada... Nasi su frendovi u 5.mj isto bebu izgubili i od kuma brat i sogirica... I nedavno se kumu rodila druga necakinja i sve je u redu... Svakako, strah ce uvijek postojati... Moj muz radi takvih pricA nije htio ranije nista kupovati, a trudnoca mi ureda...  Kum s nama o sogorici nije nikada pricao, a bome niti mene pitao kako sam... Rekao je nedavno da on to izbjegava pitati jer prosli put kad je ispitivao sogoricu se desilo nazalost sto se desilo...
    Svakako ces izdrzati i uskoro ce vasa mala Rita biti s vama i kupovat ces joj sto god pozelila..

barbs
    02. Kolovoz 2017. 11:42

Mame cija djeca idu u skolu, od sutra u Plodinama....

02. Kolovoz 2017. 11:46

Mi smo s njima sjeli i razgovarali jos prije trudnoce. Oni su se ponudili da dodjem zivjet s njima dok mi ne sredimo stan u istoj kuci.
    Dogovorili smo se da bi (ionako) sirili kucu, radili dnevni jer smo u kuhinji sad i radili bi drugom sinu extra sobu.
    Naravno da smo ko odrasli ljudi razg i o navikama i otvoreno su rekli da cemo se svi prilagodit da nam bude lakse.
    Sory, al to ne znaci da moram jest govna? I da se ponasaju kako su navikli jer su svjesni da primaju novog clana?
    Pa barem ocekujes malo kulture?
    Oni se ponasaju isto, nit peru, nit kuhaju. I briga me za to. Ocistim i nit ja ne kuham svaki dan.
    Kad sam  zatrudnila pitali me jesu da li ce mi smetat psi? Ok od njih. Rekla sam da nece ali da nisam navikla s psima i da ne zelim da ulaze u nasu spavacu (jedino tamo ne idu) i da ne volim da su u tanjuru dok jedem.
    Posto se to nije promjenilo cesto jedem u spavacoj. I vide to i boli ih k.
    Eto.
    Patronazna navodno dolazi mjesec prije poroda i nakon, citala sam negdje.
    A prpa me jer je patronaza dolazila mojoj sogici i bebi u stan gdje je veliki pas o rekla je da makne psa iz sobe

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 12:09

violeta1

ja se danas sutra ne bih prilagodavala nikome, ti si u njihovoj kuci ne oni u tvojoj. Dobro znam da se moji svekar i svekrva nisu meni apsolutno ni najmanje prilagodili
    …..Zato najbolje bi vam bilo da se maknete ako mozete, ako ne, zao mi je, njihova kuca, njihova pravila. Tesko je prljavce promjeniti, znam iz iskustva. 

Evo samo cu potpisat sve ovo.
    Ja osobno ne bih tu mogla zivjet ni 1 dan, ali onda se treba skupit i otic u "svoje" / najam....jer ne moze se ljudima diktirat u njihovom.
    Ja sam kod svoje sveki zivjela jedan kratki period iza prvog poroda, ona nije neuredna zena (daleko od tog)  ali pod istim krovom dvi generacije (koje su "na silu" stavljene da budu skupa) ne ide jednostavno nekad, svako ima svoj stil zivota i potrebni su veliki kompromisi kad se KOD NEKOG uselis.
    Zato smo mi gladovali i placali si svoj stan (najam)
    Moze se...samo treba stat i odlucit sta ti je bitnije.

žena-majka-carica:)

barbs
    02. Kolovoz 2017. 12:25

Uuuuf, Yel... Teska je tebi situacija.. 
    Kao sto je i Treca sreca napisala, malo je tesko diktirati nekome kako u svome zivjeti...
    Ja unatoc tome sto mi idu na zivce, s druge strane nemam bas takvih problema... Al isto tako sam svjesna da, unatoc tome sto smo mi kod njih, ja njima ne mogu govoriti kako da se ponasaju i zive... I meni puno toga ide na zivce ...
    Ako vidis da ti situacija nije bajna i ako se szvari ne mjenjaju, kazi muzu da idete negdje drugdje... Jer bi sjekirire mogle letjeti..

barbs
    02. Kolovoz 2017. 12:29

Treca sreca, s obzirom da znam kako ti je bilo - potpisujem sto se tice koliko je tesko zivjeti s nekime pogotovo jer su u pitanje razlicite generacije... Srecom, pa idemo slijedeci mj u "nas" stan i lakse ce se disati... I oni ce lakse disati i mi... Jer koliko god da si medjusobno ne smetamo ipak je ljepse kad je svarko na svome..
    Eto primjera, njegovi su nonici stari... Nono donekle pomaze u stanu, ali smatra da veliki dio posla kod kuce ZENA treba obaviti... Kako je njegova zena lose, onda se ocito od mene ocekuje... Sutim i napravim jer zivim tamo, a nije mi svejedno svasta raditi po kuci trudna.... 
    Al ajd, jos mj. I pol 
    Yel, ako imate priliku otici - radje otidjite... Dok vase ne bude gotovo... Jer ti ces pizdit, a oni se nece mjenjati jer tesko je mjenjati duuuugogodisnje navike...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.