Yel, žao mi je radi neslaganja o nekim stvarima sa tvojom drugom obitelji... S druge strane, nažalost, ti njima nemaš što reći jer oni imaju životne navike i jednostavno je to tako... i nisu oni došli kod tebe već ti kod njih... Ponekad treba šutit i gutat g*** i strpiti se dok ne dođete na svoje i onda kad budete muž i ti sami s malime ćeš moći određivati kako ćete živjeti.
Ja sam eto, bila navikla kod svojih imati psa u stanu i pas je svugdje spavao i sjedio i ležao i bilo mi je normalno da sjedi na stolici Znam, katastrofa, ali što reći?! Tako smo živjeli 23g... I onda sam došla ovdje gdje je bilo normalno da su životinje vani, što ne znači da ih manje voliš i da im nešto fali, pogotovo ako su VELIKI psi... S nama je retriverica živjela dok je bila mala i to 2-3 mjeseca i onda smo i mi morali vani radi dolaska turista i srećom se navikla ODMAH na boks...
Oh i da, zaboravila sam prokomentirati da bih i ja poludjela da mi zas*** nove madrace... Tako je i naša Rubi imala menzis i muž ima naviku da ju natjera da skoči na krevet i da se igraju, a ja sam luuuudilaaaa, i onda sam viknula: IMA MENZIS! I kad se toga sjetio je već bilo kasno... srećom, uspjela sam sve isprati, ali poludjela sam...
Ono što sam htjela reći jest - znam da nije lako živjeti s njegovim roditeljima... znam iz iskustva, ali strpi se još malo... Ako ništa drugo, znaš da gradite svoje... mi još nismo došli u tu fazu, ali ipak ćemo i mi imati gdje živjeti i onda ćemo biti na miru i nećemo se gužvati s njegovima---
Yel joj divim se kako mozes to izdrzat. Ja obozavam pse al od ovog sta si napisala diže mi se želudac (bez uvrede). Mislim, dlake su mi vec previse u kuci, a menga po krevetu i namjestaju 😓😓
Nazalost njih promijenit neces, ocigledno je. Gledaj da sto prije skemijate nesta pa da se maknete iz te kuce. Drzim fige. 🤞🤞🤞
url=https://lilypie.com]
Yel pa to je veliki pas! 😱😱
Ja sam mislila nesto malo je to, tipa pekinezera il nest. Pa ovo nije pas za kucu, ti veliki psi bi trebali bit vani😕😕 Boze...pizdis s razlogom i s pravom...
Ja se okupala i sad sam dosla nesto skuhat, dragi je odvezao kuma u Zadar, izgleda da su kumu otisle solarne ploce ili nesto pa su otisli to vidjet sto ce s time...svekar je jos u vodi a ja uzivam u soliranju😊😀
Dobra ideja za Senoritukavu👏👏👏😀 svaka od nas moze neku sitnicu poslat. Bar ono za prvih mj dana...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, njegova mater mi se osobno obratila da joj ne 'odvodim djecu od kuce'.
Mi smo mogli na stan i oni su tog svjesni.
Neki dan je dragi gledao stanove jer vidi da ce biti sranja.
S druge strane mi se zahvaljuju na nekim idejama za koje ih pitam jel se slazu ili ne i sve otv pricamo.
Sami govore da su tri godine gljivili i tek se pokrenuli otkad sam usla u kucu a to znaci da da su doslovno bili u smecu. Sad je jos nekako kako je bilo, a da slikam druge sobe i garaze, zgrozili bi se na sta to lici! Ali necu se sprdat i slikat al to treba vidjet!
Ako sam vec dosla kod njih pod kompromisom pa nek izvole promjenit barem jedan segment navike ako su im '2' nove osobe dosle, a ne se ponasat po starom usranom obrascu? Znaci barem da je higijena na 'nekom' nivou??
Psi imaju i kutnu i oltaric u kuhinji i jos po stolcima da sjede a ja nek se guzvam u cosak? Hvala bogu da nemam velik trbuh!
Zahvalili su mi se kad sam dosla posto po njjma 'nebi bilo tko pristao zivjet sa starcima i psima'. I ok.
Al sta je previse je previse!
Znam da nisam tu da mjenjam 'tudje' navike al brate mili i ja tu zivim sad?
Teta i tetak koji zive iznad kat mi sapcu da necu izdrzat, e onda kuzis koliko je sati?
Nisu u stanju cv napisat, poslat molbu za posao? Ja sam mami i dragom pomogla nac posao jer jedino sto su znali je kukat i motat duhan, njih 4 odraslih prije dve god nije radilo a kredit sjeo na ovrhu! Pa j...led!
Ma nek se ljute ako zele, zaboli me, ja hocu ko covijek sjest, lec i jest.
Nisu me vukovi odgojili
Def sam za pomoc za Senoritakovu! I za bilo koga cure, javite i pomoci cemo koliko mozemo!
Htjela sam jos dodat da me iskreno i frka za patronaznu sta ce rec kad dodje u kucu.
Cure, hvala vam puno na podrsci i na ponidi za pomoc. Stvarno cijenim to.
Ako mi bude trebala pomoc, svakako se javim jer ste sve u tome i razumijete se.
Ja nemam jos nista od robice i tih bitnijih stvar(osim 2 kolica) jer me strah da nesto krene po zlu. Prosle godine smo uzeli kolica u 16 tt, a ja u 18 imala spontani. To me koči jer znam koju bol sam osjecala svaki put kad bi ih pogledala.. iako mi svi govore da sam na sigurnom i da je beba u ovim tjednima ima preko 90%sanse da bude sve ok, nemogu se opustiti i to je problem... ali hvala vam od srca jos jednom.
Bila sam si par dana prije nego sam zavrsila u zg rezervirala hrpu robice na hm aplikaciji i onda sve otkazala bas iz tog straha..
😘😘😘😘za sve vas
Htjela sam jos dodat da me iskreno i frka za patronaznu sta ce rec kad dodje u kucu.
Vjerujem ti. Pa jos ce se zena sokirat😕 htjedoh rec da ne kuzim takve ljude al i moji su takvi (mama i ocuh) pa tako da te potpuno razumijem. Ja dok sam bila doma, ja i seka smo svaku subotu imale mini generalku kuce..uz svakodnevno pospremanje (klasika-pomest itd) i to se kuca sjajila...jer smo dakle nas dvije klinke to odrzavale i cistile. A u zadnjih par puta kad sam znala doc k njima sam prvo brisala skoljku prije nego bi sjela da idem piskit.😒
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Yel sto se tice toga ja sam upravo zbog prljavih navika moje svekrve i svekra, jedva izdrzala 2mj s njima. Napravili smo sve sebi posebno. Moja kuca je labaratorij spram njihove. Naravno da je tesko imati pse u kuci i to sto kazes sve je bljak. Al cuj, iskreno ja se danas sutra ne bih prilagodavala nikome, ti si u njihovoj kuci ne oni u tvojoj. Dobro znam da se moji svekar i svekrva nisu meni apsolutno ni najmanje prilagodili, kupaonu i kuhinju doslovno SVAKI put kad sam koristila njihovu morala sam prvo sve detaljno ocistit. Gadilo mi se bljak bljak! Cak sam dva puta u tih 2 mj jela od svekrve rucak jer moj zeludac nije mogao podnjeti kako ona pravi i u kakvom svinjcu se to pravi. Zato najbolje bi vam bilo da se maknete ako mozete, ako ne, zao mi je, njihova kuca, njihova pravila. Tesko je prljavce promjeniti, znam iz iskustva. Ne zivim s njima u kuci, ali sad djelimo dvoriste i ja sam jednostavno cak i za dvoriste pre cista za mizeve roditelje, tako da ja sam teram muza da cisti a on popizdi i onda svojima ocita bukvicu, pa svekrva 3 puta godisnje sredi dvoriste hahahhaa... mi kosimo, cistimo, uredujemo, a njima je sve dobro. Da zive i govnima, dobro im je 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji