Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 12:58

Barbs to je "stara skola" da...kad je baka od mog dragog (sad vec pokojna) cula da ON sam pegla kosulje (redovno otkad sam se i ja zaposlila, dijelimo SVE kucanske poslove od usisavanja preko robe do obveza oko djece.....a naravno da je drugacije kad je zena full time housewife) bila je u soku, sablaznila se. Ono kao da sam ja najgora ljencuga pa muz "jadan" sam to mora....tako je njima u glavama otprije, iz doba kad 90% zena nije radilo neg su bile samo kucanice.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 13:03

Sad sam zvala info, nista od ormara ovaj tjedan. Krajem iduceg tjedna tek ce stic.....kad opet budem u crvicima i posla preko glave. Nek idu u govna 
    Al ajd onda sutra idem na more bar cu gustat kad ne mogu slagat robu 

02. Kolovoz 2017. 13:12

Violeta, da ovi bas mogu u govnima zivjet. Ko moj stari.

Treca sreca, barbs, pretpostavljala sam da od 'dogovora' nece bit puno.
    Meni se i moji cude sto sam pristala zivjet 'sa starcima', a sestra mi odbrojava, sprda se.
    Smeta me sto smo se dogovarali svi skupa kako cemo sta cemo i kad su saznali da unuce dolazi rekli su da ce ucit pse novim pravilima jer beba dolazi i da bolje odmah pocnu da psima ne bude sok kad beba stigne.
    A po ovom kako je? Ispada da cu moc bit cemo bit samo u spavacoj sobi s bebom prvih par mjeseci dok ne stekne imunitet?
    I receno je da ih uce da nema skakanja po ljudima, nista od toga.sjedim i stojim s jednom rukom na trbuhu jer se bojim iznenadnog skoka. 
    Ocito moram na tezi nacin ucit, na kraju ce ipak past podstanarstvo kako je krenulo.

Senoritakova, vidjela sam post. Necu komentirat, samo polako, zelim ti sretno do kraja trudnoce ❤️

02. Kolovoz 2017. 13:19

Sanjchi,
    Veliki je pas, a stambeni prostor mali. Jbg.
    Zivce na udicu.
    Bit ce bolje samo su zalosne neke stvari, pogotovo u trudnoci tesko padaju

barbs
    02. Kolovoz 2017. 13:20

Treca sreca, steza za ormar.. ako nista drugo gustaj sutra na moru 
    A vidis, njegova nona mene ne gleda ruzno nego mi jos i kaze da ga trebam naviknuti da mi pomaze, ali se njegov nono ponasa tako da zena treba sve raditi mada nju jako stedi sada .. i tetosi... I dvori... Samo sto ne zna sudje sraviti u masinu niti robu prati... Al eto, njegovoj je noni opet jutros bilo slabo... Otisao je na more i rekao: tetosite nonu, napravite rucak... Itd itd... Znaci, zna da joj je lose, a ide on svojim putem... Sto je ok dok smo mi tu, ali za 2 mj ja cu se o bebi brinuti, pa ne znam tko ce na kraju raditi kucanske poslove... 
    Yel, opet sjednte s njima i popricajte .. ako vidite da ne ide, ne ide! Probali ste i ciao... Tesko je zivjeti kod nekoga i ocekivati promjene..

barbs
    02. Kolovoz 2017. 13:24

I meni se moja sestra cudi sto zivim s njegovima, ali sada se uvalila mojim roditeljima na selu dok daju kucu u najam turistima... Pa cujem od MOJE frendice kako su muz i sestra NJOJ rekli da zasto ide zivjeti sa deckom kod svog tate jer njima je tesko jer nemaju svoj mir .. a ONI su dosli kod MOJIH i ocekuju da ce ih moji pustiti same..

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 13:25

Pa nije podstanarstvo najgore na ovom svijetu sta se coviku moze dogodit. Naravno ljepse je ne morat placat 2-3tis kn mjesecno "u vjetar" ali nemaju svi tu srecu da im netko obezbjedi stan i sl.
    Moje sve rodice i dosta frendica su ovako kao ja, vukljali se po podstanarstvu goodinama, dok nisu digle kredit ili dok nije doslo do smjene generacija.
    Tesko je, ali najbitnije je da je mlada obitelj na okupu, u svom miru. Zivi se skromnije ali u miru.

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 13:28

barbs

njegovoj je noni opet jutros bilo slabo… Otisao je na more i rekao: tetosite nonu, napravite rucak… Itd itd… Znaci, zna da joj je lose, a ide on svojim putem… Sto je ok dok smo mi tu…..

A dobar je  brigo moja predji na drugoga! 
    to je takav mentalni sklop jbg 

treca_sreca
    02. Kolovoz 2017. 13:32

Vidjeh na webu oglas
    Mustela proizvodi na 1+1gratis....u sdz ljekarnama i u formasana u Zg
    Imaju paletu proizvoda za bebice, al i za trudnice (super kreme al skuuuupe inace)
    ako ce tko kupovat da ne uzimate po full cijeni slucajno

barbs
    02. Kolovoz 2017. 13:34

Ja sam vidjela u Bipi 1+1gratis Mustela  Ako nekoga zanima... Ali ne sjećam se iskreno kada je to bilo  
    Treca sreca, preko njihove stranice? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.