Cure, jel vama normalna izjava moje sveki da ce me osobno odvesti na odjel psihijatrije ako upadnem u postporodajnu depresiju?
Nikad nisam razmisljala da je to toliko osjetljiva i bolna tema i jos da mi to izjavi jedna od osoba koja bi treala dat najvise potpore u slucaju da se to i desi? Sad se osjecam preeejadno i oprostite sto vas zamaram s tim al zanima me jesam ja previse liberalna il je ona prekonzervativna
Jeste vi sa svojim najblizima pricale o toj temi?
Nije normalna izjava!!!
Pa najlakse spremit nekog na psihijatriju, tipa muko moja predji na drugoga.. ma zajebi.. pa oni najblizi tebi bi ti trebali biti podrska najveca (AKO) dodje do toga..
Ma zamisli ti nju..jedna majka da moze tako sto reci..
Od koje ocekujes da ce ti pomoci jer je i sama prolazila porod i odgoj dijeteta..
I da,tnx cure.. pratim stanje.. ak mi bude lose pravac gin.. za sada se osjecam ok i nista ne boli..
Mislim da mi je to sve od stresa i umora u zadnjih par dana.. al sam na oprezu i idem polako. Nema zezanja
Violeta, ma riješila sam se muke! Srećom nemam za prati danas... možda sutra a možda i u subotu operem... Kad se malo skupi!
A sveki se za renovaciju mogla sjetiti i prije sezone, a ne nakon sezone kad zna da beba dolazi... Ok, bilo bi nam ljepše, ali ne želim da mi tamo rondaju dok beba spava...
I me, svakako prati situaciju... Ako vidiš da ti se opet bol javi, pravac ginekologu. Moguće da je od naprezanja i stresa.
Treca sreca, kad je danas pregled? Zar se naziv firme promijenio ili?
Bila sam ko doktora...vanjsko usce je otvoreno 1 prst a unutarnji kanal nije. Mirovat moram. I magnezij sam dobila da pijem. Reko mi je da sto manje aktiviram trbusne stjenke. Plivanja bez. Lagano penzionerski ili na luftic se okacit i plutat😞
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Bila sam ko doktora…vanjsko usce je otvoreno 1 prst a unutarnji kanal nije. Mirovat moram. I magnezij sam dobila da pijem. Reko mi je da sto manje aktiviram trbusne stjenke. Plivanja bez. Lagano penzionerski ili na luftic se okacit i plutat😞
O joj...znaci nije bezveze ti bolovi. Uff cuvaj se i slijedi savjete i sve laganooo, nemoj vise nista teze od 1kg dizat ili bilo sta
Uff sanjchi!!!
A ti nekidan ormare gurala i ljutula se na svoje bliznje sto brinu.
Cuvaj se, trudnoca je drugo stanje ipak...ima vremena kad ces bit opet super woman
žena-majka-carica:)
Ja se trudim ne nosit nista teze od 1kg. Mada opet svako malo prekrsim to jer ne mozes ti spizu obavit, niti s torbom na kotace...bez da malo "upresh"
Ali zato GDJE GOD MOGU BIRAT izbjegavam.
ne zato jer glumim invalida, nit je zabavno, nego zato jer znam da skupo mogu platit ak se iden za*ebavat
Pa ja to radije streberski, a mnogi mi se cude.....ma neka! Ja znam ZASTO to radim
Bila sam ko doktora…vanjsko usce je otvoreno 1 prst a unutarnji kanal nije. Mirovat moram. I magnezij sam dobila da pijem. Reko mi je da sto manje aktiviram trbusne stjenke. Plivanja bez. Lagano penzionerski ili na luftic se okacit i plutat😞
Ajme sanjchi... polako.. mislimo da mozemo sve al u biti ko bakice smo neke.. miruj!! ☺
Treca sreca, kad je danas pregled?Zar se naziv firme promijenio ili?
Jedna strana firma nas je otkupila (ljude, programere) kao cjelinu da sad radimo za njih. Znaci "stara" firma se gasi a 50ak ljudi prelazi u novoosnovanu firmu. S tim da smo ostali u potpuno istim uredima i sve, ali cemo promijeniti trziste rada (mada jos uvijek - radimo sortware...) i s pravne strane je to skroz nova stvar. Malo sam se bojala kako xe na hzzo oni gledat na to sto ja (usred komplikacija u trudnoci) prakticki dajem otkaz u jednoj ,plus potpisujem ugovor u novoj firmi, ali smirili su me malo ovi moji iz knjigovodstva jer su se savjetovali s hzzo da ne bi bilo greske u koracima prilikom prelaska....iduci tjedan bi sve trebalo bit rijeseno, past ce mi kamen ogroman sa srca..
Sortiraj odgovore
Najstariji