Kiki za spavanje, joj ja sam jos na jednom mjestu vidjela takvu i rukavi se mogu skidat al je 200kn.
Suncokretice i meni vise izgleda kao skafander hehe al kod nas kad je bas hladno ono zima brr onda je u sobi hladno pa aj posluzit ce 😊
I ne sekiraj se za kile, bitno da beba raste i dobro je 😊
Barbs ni meni se ne da taj jedan dvokrilni prozor oprat, a samo mi on ostao evo vec mjesec i pol hhaaha...sto se tice prozora to mi je ono boli me briga 😂🤣🤣 u c&a su vrece bas skupe a one najobicnije su, makar kod nas u portanovi je tako. E da mi smo jucer gledali pelene i pojma nemamo hahhah i citala sam na netu da pampersice 50 otrova je pronadeno u njima pa nemam pojma, muz kaze za pocetak njih a kasnije predemo na druge.
Violeta, u razgovoru sa frendicama sam shvatila da PEGLANJE i PRANJE PROZORA niti jedna žena ne voli! Ja gledam one otiske prstiju već danima, a otisci gledaju mene!
Još kad si mislim: ma čekaj?! pa mi nećemo živjeti ovdje za mjesec i pol više - još manje volje imam!
Ja sam u C&A išla kad su cure ovdje pričale da MOŽDA naiđem na akciju, ali ni s njom ni bez nje nisam našla nikakvu vreću.
Inače, dvoumim se što se PAMPERSICA tiče jer neke mi frendice govore da su odlične i da ne propuštaju ništa dok druge brzo propuste, a neke govore da im one nisu valjale... Npr. sestrična je s malom koristila babylove, a malome ne pašu i koristi pampersice... Ne znam... A čula sam samo loše komentare o pampersicama (otrovi, itd itd itd...)
Barbs, slika je fenomenalna...al osjecaj nije😌
Suncokretica mislim da se ne trebas brinut toliko zbog kila...
E cure, jel bi ti "bolovi" mogle bit BH kontrakcije? Jer kad me to tak ziga onda mi je trbuh bas tvrd. Pa ih ja mozda osjetim vise manje na tom jednom mjestu?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pelene....sto ih ima...treba redom isprobavat pa nac koje najvise odgovaraju bebacima☺
A prozori...ma zanemarite😂😂😂 moji su prljavi iznutra a ne mogu ih otvorit da ih operem, tako da je meni i na lijep suncan dan vani magla😂😂😂😂😂😂😂 dok ne stavimo novu stolariju😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs onda nemoj ni prat hehe ili sam ono preleti da bude bolje hehe 😉
Ja isto svasta sam cula a ne znam sta odluciti 😐
Jucer sam uzela stvari neke za bolnicu i danas polako pakiram torbu, fali jos stvari al ono za nedo Bog jer ovaj moj koliko mi se cini priseban mislim da ak ispadne neka frka bit ce sav van sebe. Jucer smo bas pricali dok ja budem u radaoni sta ce on, a on onak sav uplasen kaze hodat vam tam i samo pusit haha. Prosle godine sam isla na operaciju i ostala 1noc u bolnici, on nije htio izaci iz sobe i ostavit me, doslovno ga sestra oterala, pa je stajao pod prozorom i sa suzama u ocima, i onda kad je otisao ja sam se rasplakala, jer mi bas bilo tesko i jos njegovo ponasanje, ujutro je dosao ranije po mend i nije smio uci pa je jadan cekao vani dok ga ne puste unutra. Bas je istina da u zlu se vidi tko te voli i koliko.
Sanjchi mislim da nisu kontrakcije jer one ne bole tako na jednom odredenom mjestu, zapravo ne bi uopce smjele boliti nego samo stvrdnu trbuh. Jesi zvala gin?
Suncokretice ja isto mislim da kile nisu problem pogotovo jer vidis da ti trbuh raste, mozda manje dobivas bas zato jer ravnomjerno i zdravo jedes. Mislim da je Violeta pisala da je pozeljno dobivati 1kg mjesecno. A najbolje je ako se brines da odes na pregled.
Sto se pelena tice ja nemam pojma, neki dan sam ih gledala u dm-u i ima svakakvih. Pampersice su razvikane, a nisam cula za te otrove... Mislim da cemo mi njih za pocetak pa cu pratiti stanje, a onda preci na neke druge kasnije. Mislim da se prevelika fama dize oko tih pelena, sta ja znam...
Maaaaa, Sanjchi, ja iskreno slušam savjete svih frendica s djecom i to kako sada trebam iskoristiti puno toga (pogotovo spavanje kad već mogu!), tako da ... kad već nemam što raditi (pogotovo po ovim vrućinama) spavam koliko mogu! HAHAHAHHA
Što se tiče BH kontrakcija... Pa mene ne bole kad se jave... Osjećam samo neki nelagodan osjećaj...
Kiki, slažem se... Pampersice su dosta razvikane... Kao npr. AVENT... Mislim da se mora samo pratiti bebicu i što njoj paše...
Sortiraj odgovore
Najstariji