Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Srpanj 2017. 10:51

Postporodjajna....nisam dosad (nit imam u planu) pricala o tom sa sveki. Ne da mi se objasnjavat svakome nit ne zanima njen stav o tom. Najbitnije mi je da oni koji zive sa mnom kuze (a to je muz, i djeca - koja su premala da kuze al ocekujem od muza da ce ih on hendlat ak ja poludim) i to je to...drugima ne moram polagat racune.
    Inace izjava je (doduse ovak izvadjena iz konteksta) preglupa jer zeni ne treba psihic kad jubto uhvati nego podrska bliznjih i MIR dok ne uvati novu kolotecinu i dok prevlada taj vatromet hormona koji se dogada uslijed trudnoce i poroda, te neposredno nakon.

žena-majka-carica:)

Kiki156
    28. Srpanj 2017. 10:54

Buba mara naravno da nije normalna izjava, od kud to uopce? Da se nedaj Boze takvo nesto i dogodi potrebna je pomoc okoline i psihijatra naravno, jer ne mozes to sam prolaziti niti je okolina strucna, ali nikakvi odjeli psihijatrije. Mislim sigurno ima i takvih slucajeva, ali nemoj se time opterecuvati unaprijed. Ne mozes utjecati na to. Ja sam pricala o tome s muzem kad smo nedavno tu vodite raspravu i rekao je da bi bio uz mene i da bi to zajedno prosli. Nikakve drame oko toga. Vazno je samo da zena je ostaje sama ako se to dogodi i da uvijek netko bude uz nju i bebu. Ali to je prolazno stanje. 
    I me bitno da je bol prosla, vjerojatno su neka istezanja u pitanju, ali prati stanje i dalje.  Moguce da ti je i od stresa... prati stanje pa odi kod gin ako ti nesto bude cudno 😘

barbs
    28. Srpanj 2017. 11:01

Buba mara, ajmeeeeee glupe li izjave od svoje sveki!!!  GLUPA ŽENA!!!! Oprosti, ali je baš glupa!!!! Svi oko tebe ti trebaju biti potpora i pomoći ti ovako ili onako (izostavimo sada postporođajnu depresiju), a kad ti krenu s tim izjavama je još gore?
    Isto tako se slažem se SRETNOM... Muž bi ti bio potpora 100%. Nek' si majku pošalje na psihijatriju već danas!!!! 
    Sretna, mislim da tu fazu plakanja sve mame prođu!  Sve su mi frendice to rekle... Kad bi mala/mali plakala/o tako bi i one plakale jer ne znaš više kako im pomoći. 
    Treca sreca, i ja sam dobila broj 2 pelene (neke xy marke) od žene od koje smo kupili kolica. 
    I me, jako mi je žao radi bolova. Meni se do sada to desilo 2 ili 3 puta i to nakon što bi se naprezala (npr nakon šetanja od sat i pol) i okrenula bih se na drugi bok i prošlo bi. Možda da ipak odeš na pregled kad ti se slijedeći put to ponovi? 

barbs
    28. Srpanj 2017. 11:02

Treca sreca, slažem se s tobom da o tome sa sveki ne bi sigurno pričala. Da pričam s nekime o tome bih rađe sa svojom mamom, a uostalom nit sveki nit moja majka ne žive sa mnom. Trebala bi mi podrska moga muža... najviše...

barbs
    28. Srpanj 2017. 11:07

Violeta, nisam mogla izdržati... OPRALA SAM PROZORE! 

barbs
    28. Srpanj 2017. 11:09

Eeee, kad smo kod glupih izjava od svekrva!!! 
    Moja sveki neki dan rekla kako bi bilo super da na jesen (negdje u 9. mjesecu ili 10.) krenu radovi ispred apartmana da se napravi nastašnica!  
    Ja sam pogledala u muža jer sam mu nekoliko dana prije toga rekla da NE DO BOG da mi uvale radove, pogotovo kad se beba tek rodi i izađe iz rodilišta... Rekao joj je: NE! Nije vrijeme...
    SVA SREĆA!!!! 
    Ali već vidim da će biti sranja! 

treca_sreca
    28. Srpanj 2017. 11:11

Zaboravih reci...ja jutros potpisala novi ugovor. I prvi put u zivotu - otkaz. I sta je najludje smijala se s direktorom dok sam ga potpisivala, totalno cudna i nesvakidasnja situacija:)
    Sad cekam knjigovodstvo da mi u ponediljak izda tu potvrdu koju moram odnit na hzzo i mirna sam!
    Uhh a koliko sam se bojala tog trena (i jos mi nije svejedno, dok oni na hzzo ne kazu da je okej jer uvik nesto izmisle i zakompliciraju...al evo nadajmo se da nece!!)

žena-majka-carica:)

barbs
    28. Srpanj 2017. 11:13

Treca sreca... ne kužim... OTKAZZZZZZZZ???????????????????????????????

violeta1
    28. Srpanj 2017. 11:18

Bubamara svekrva ti je jadna na kvadrat, da meni moja tako sta kaze mislim da bih joj rekla da ni ja nju odmah mogla odvesit 😂😂 inace nisam tip osobe da s nekim prica o takvim stvarima, za to je muz tu i glavni isto kao i ja ako se njemu nesto dogodi. 
    Barbs wuhu brza si od mene 🖒🖒 ja sam opeglala robu sto sam imala, drugo stavila na pranje i sad mal lezim, pa cu dalje u akciju. A i tvoja sveki ne misli o nicem, zena brine za druge stvari hehe. Moja je neki dan bila cak i ok, pitala me kako sam, jel mi sad sve teze i tak pricale smo malo u dvoristu 😊 A ono nije jakko losa zena ali bolje da ju vidam 1 godisnje neg svaki dan. Ahhahha... bas sam i mamu svoju komentirala seki kako me ne pita ni kako sam nit ista, vec sam pametuje ili glumi neku sefiku. Inace ja i mama moja nemamo odnos bas mama-kcer, ona je vise priklonjena seki, sekino je sve naj naj bolje, a moje samo komentira moras kao sestra uzet to je super(a sestra i ja smo razlicite u skoro svemu). Npr.mama ima paprike u basci i uopce mi nece dat nit nudi a ja sam pitala jel bi mi mogla nakupit da punim i sam je rekla dobro, proslo je 2tjedna od tad i nisam dobila nit jednu papriku, i onda smo muz i ja otisli u grad i kupili. 

I_me
    28. Srpanj 2017. 11:18

treca_sreca

Zaboravih reci…ja jutros potpisala novi ugovor. I prvi put u zivotu - otkaz. I sta je najludje smijala se s direktorom dok sam ga potpisivala, totalno cudna i nesvakidasnja situacija:)
    Sad cekam knjigovodstvo da mi u ponediljak izda tu potvrdu koju moram odnit na hzzo i mirna sam!
    Uhh a koliko sam se bojala tog trena (i jos mi nije svejedno, dok oni na hzzo ne kazu da je okej jer uvik nesto izmisle i zakompliciraju…al evo nadajmo se da nece!!)

Nrki dan sam  bas razmisljala sta i kako? ( u vezi posla) jesi uspjela sredit sta! 😁
    Nadam se da ce biti sve ok sa hzzo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.