Postporodjajna....nisam dosad (nit imam u planu) pricala o tom sa sveki. Ne da mi se objasnjavat svakome nit ne zanima njen stav o tom. Najbitnije mi je da oni koji zive sa mnom kuze (a to je muz, i djeca - koja su premala da kuze al ocekujem od muza da ce ih on hendlat ak ja poludim) i to je to...drugima ne moram polagat racune.
Inace izjava je (doduse ovak izvadjena iz konteksta) preglupa jer zeni ne treba psihic kad jubto uhvati nego podrska bliznjih i MIR dok ne uvati novu kolotecinu i dok prevlada taj vatromet hormona koji se dogada uslijed trudnoce i poroda, te neposredno nakon.
žena-majka-carica:)
Buba mara naravno da nije normalna izjava, od kud to uopce? Da se nedaj Boze takvo nesto i dogodi potrebna je pomoc okoline i psihijatra naravno, jer ne mozes to sam prolaziti niti je okolina strucna, ali nikakvi odjeli psihijatrije. Mislim sigurno ima i takvih slucajeva, ali nemoj se time opterecuvati unaprijed. Ne mozes utjecati na to. Ja sam pricala o tome s muzem kad smo nedavno tu vodite raspravu i rekao je da bi bio uz mene i da bi to zajedno prosli. Nikakve drame oko toga. Vazno je samo da zena je ostaje sama ako se to dogodi i da uvijek netko bude uz nju i bebu. Ali to je prolazno stanje.
I me bitno da je bol prosla, vjerojatno su neka istezanja u pitanju, ali prati stanje i dalje. Moguce da ti je i od stresa... prati stanje pa odi kod gin ako ti nesto bude cudno 😘
Buba mara, ajmeeeeee glupe li izjave od svoje sveki!!! GLUPA ŽENA!!!! Oprosti, ali je baš glupa!!!! Svi oko tebe ti trebaju biti potpora i pomoći ti ovako ili onako (izostavimo sada postporođajnu depresiju), a kad ti krenu s tim izjavama je još gore?
Isto tako se slažem se SRETNOM... Muž bi ti bio potpora 100%. Nek' si majku pošalje na psihijatriju već danas!!!!
Sretna, mislim da tu fazu plakanja sve mame prođu! Sve su mi frendice to rekle... Kad bi mala/mali plakala/o tako bi i one plakale jer ne znaš više kako im pomoći.
Treca sreca, i ja sam dobila broj 2 pelene (neke xy marke) od žene od koje smo kupili kolica.
I me, jako mi je žao radi bolova. Meni se do sada to desilo 2 ili 3 puta i to nakon što bi se naprezala (npr nakon šetanja od sat i pol) i okrenula bih se na drugi bok i prošlo bi. Možda da ipak odeš na pregled kad ti se slijedeći put to ponovi?
Treca sreca, slažem se s tobom da o tome sa sveki ne bi sigurno pričala. Da pričam s nekime o tome bih rađe sa svojom mamom, a uostalom nit sveki nit moja majka ne žive sa mnom. Trebala bi mi podrska moga muža... najviše...
Eeee, kad smo kod glupih izjava od svekrva!!!
Moja sveki neki dan rekla kako bi bilo super da na jesen (negdje u 9. mjesecu ili 10.) krenu radovi ispred apartmana da se napravi nastašnica!
Ja sam pogledala u muža jer sam mu nekoliko dana prije toga rekla da NE DO BOG da mi uvale radove, pogotovo kad se beba tek rodi i izađe iz rodilišta... Rekao joj je: NE! Nije vrijeme...
SVA SREĆA!!!!
Ali već vidim da će biti sranja!
Zaboravih reci...ja jutros potpisala novi ugovor. I prvi put u zivotu - otkaz. I sta je najludje smijala se s direktorom dok sam ga potpisivala, totalno cudna i nesvakidasnja situacija:)
Sad cekam knjigovodstvo da mi u ponediljak izda tu potvrdu koju moram odnit na hzzo i mirna sam!
Uhh a koliko sam se bojala tog trena (i jos mi nije svejedno, dok oni na hzzo ne kazu da je okej jer uvik nesto izmisle i zakompliciraju...al evo nadajmo se da nece!!)
žena-majka-carica:)
Bubamara svekrva ti je jadna na kvadrat, da meni moja tako sta kaze mislim da bih joj rekla da ni ja nju odmah mogla odvesit 😂😂 inace nisam tip osobe da s nekim prica o takvim stvarima, za to je muz tu i glavni isto kao i ja ako se njemu nesto dogodi.
Barbs wuhu brza si od mene 🖒🖒 ja sam opeglala robu sto sam imala, drugo stavila na pranje i sad mal lezim, pa cu dalje u akciju. A i tvoja sveki ne misli o nicem, zena brine za druge stvari hehe. Moja je neki dan bila cak i ok, pitala me kako sam, jel mi sad sve teze i tak pricale smo malo u dvoristu 😊 A ono nije jakko losa zena ali bolje da ju vidam 1 godisnje neg svaki dan. Ahhahha... bas sam i mamu svoju komentirala seki kako me ne pita ni kako sam nit ista, vec sam pametuje ili glumi neku sefiku. Inace ja i mama moja nemamo odnos bas mama-kcer, ona je vise priklonjena seki, sekino je sve naj naj bolje, a moje samo komentira moras kao sestra uzet to je super(a sestra i ja smo razlicite u skoro svemu). Npr.mama ima paprike u basci i uopce mi nece dat nit nudi a ja sam pitala jel bi mi mogla nakupit da punim i sam je rekla dobro, proslo je 2tjedna od tad i nisam dobila nit jednu papriku, i onda smo muz i ja otisli u grad i kupili.
Zaboravih reci…ja jutros potpisala novi ugovor. I prvi put u zivotu - otkaz. I sta je najludje smijala se s direktorom dok sam ga potpisivala, totalno cudna i nesvakidasnja situacija:)
Sad cekam knjigovodstvo da mi u ponediljak izda tu potvrdu koju moram odnit na hzzo i mirna sam!
Uhh a koliko sam se bojala tog trena (i jos mi nije svejedno, dok oni na hzzo ne kazu da je okej jer uvik nesto izmisle i zakompliciraju…al evo nadajmo se da nece!!)
Nrki dan sam bas razmisljala sta i kako? ( u vezi posla) jesi uspjela sredit sta! 😁
Nadam se da ce biti sve ok sa hzzo.
Sortiraj odgovore
Najstariji