Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2017. 08:40

Hahaha Pupy..ne vjerujem...preslatko. Jos nisam vidjela da se tak trbuh pomakne. 😁
    Aurora, ide vrijeme, jos malo i eto tvoje struce u rukama💖
    Violeta, lijepe su stvarcice!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dena1009
    28. Srpanj 2017. 08:50

Jutro cure! Ja sam vec drugu kavu prolijala, mozda bolje da se vratim u krevet 😥

Oko pola 6 me malac tolko lupio sa desne strane, da sam se probudila u jauku i jadna mislila da su trudovi 😅 Prvo mi je palo na pamet "ne jos, nisam generalku napravila 😅"

Treca nije se omeksao, tolko mrvicu na dodir ko svaki novi komad kad ga operes, al stoji cvrsto kad ga smotam, danas je jos cvrsci nego jucer, kad sam slikala bio je jos vlazan.

Pupy ja sam ga kupila u  kc u Pinokiu i bas ih oni rade, a vidla sam slicne u Međimurki.

url=https://lilypie.com]

violeta1
    28. Srpanj 2017. 08:54

Dena super je jastuk 😉😊
    Moj muz je otisao svirat pratnju u svatove, idu dalje pa moraju ranije ici, a ja cu iskoristit dan i sredit kucu, oprat jedan prozor koji nikako da operem i njegov ormar sredit. Sutra mi dolaze frendice a u nedelju ima trka konja i neki program i muz svira pa idemo seka, djeca, frendice i ja malo. Tako da danas je dan za ciscenje kuce 😊

28. Srpanj 2017. 09:12

Dena hahahhahahah...nisam generalku napravila😂😂😂😂
    Violeta onda uzivaj u samoci i sutra u lijepim planovima😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    28. Srpanj 2017. 09:13

Jutro curke!
    Violeta super su stvari! Ja sam isto gledala vrece al sve su bez rukava. Jel to vreca za spavanje ili za voznju vani? 

barbs
    28. Srpanj 2017. 09:28

Jutro, curkeeee!! 
    Danas je jedan od ovih dana:

Suncokretica
    28. Srpanj 2017. 09:33

Ja sam se jutros vagala nakon nekih tjedan, dva. Očekivala da će kilaža bar malo otići gore, kad ono 1 kila manje!! 
    A jedem 5 obroka dnevno i jedem zdravo. Nije mi jasno što se to događa...
    Ne kužim, trbuh srećom slikam pa vidim da raste, a osjećam da je beba sve jača po udarcima. Al ispada da ona papa mene?? Moram priznati da me to sad malo brine, znači do sada sam dobila samo 1 kilu, a na kraju smo 6-og mjeseca, za par dana idemo u sedmi mjesec 
    Nije da želim dobiti 30 kila u trudnoći ali mi se to ipak čini premalo. Nisam ja inače mršava i dosta sam visoka (180 cm), a svi mi kažu da sam smršavila svugdje pomalo osim u trbuhu, tu ipak rastemo 
    Violeta, super shopping! Moram priznat da mi vreća više izgleda kao skafander za van  pa možda posluži i za to 
    Sanjchi, nadam se da ti bolovi nisu ništa ozbiljno i da se samo nešto od organa stišće pa te boli. Javi što je rekao ginekolog...
    Pupy, baš ti je super buša, lijepa i velika 
    Dena, o čemu mi žene brinemo hahah. Dal je generalka gotova. Zato ju mi radimo u 8 mj kad će muž biti na godišnjem pa da imamo još 2 i pol mjeseca lufta 

barbs
    28. Srpanj 2017. 09:41

Suncokretice, ne brini za kile!  O kilama smo već pričale..Beba sebi uzima koliko joj je potrebno 
    Violeta, slatke stvarčice ste si kupili!  Uživaj u čišćenju... I ja odgađam tjednima prozore u sobi  Mislim da ću danas iskoristiti priliku  A kad mi se neeeeee daaa Uživaj i u samoći 
    Dena, mene bi brinulo jer nemam torbu spremnu! 
    Aurora, drago mi je što je sve u redu!  Još sitno i bebica je tu! 

barbs
    28. Srpanj 2017. 09:42

Generalka prije bebača će doslovno biti na KNAP! Turisti odlaze 10.9. Muž će uzeti dva slobodna dana da može ofarbati stan, a zamolit ću i svoje da nam dođu pomoći. Ja ću samo dirigirati i slagati robicu! 

barbs
    28. Srpanj 2017. 09:56

Violeta, ja kad sam bila pred tjedan dana u c&a nije bilo vreća za spavanje  Dobila sam poklon bon za Muller, ali mislim da ću to iskoristiti za pelene i slično ...
    Mameeeeeee, koju veličinu pelena uzeti?? Da li je potrebno uzeti jedinicu ili je bolje odmah dvojku? Svi dosta hvale pelene od Dma i Mullera i čak i one iz Lidla (pogotovo kad su tako manji) tako da ću probati s njima, a ako vidim da bebaču ne paše ću krenuti sa Pampersicama... Mada moj dragi smatra da su Pampersice najbolje  Svašta si on misli... hahahahaa
    Da li znate gdje se može kupiti košara za stvari za kolica???  Jaaaaaao, izludjet ću.... J*** mi sve ako ne kupim nova kolica kad mi sjedne stambena  O tome ni ne želim s mužem jer bi me vjerojatno zadavio  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.