Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2017. 09:42

Lijepa je haljina Barbs...i cini mi se da je lijepo rastezljiv materijal i da ce lijepo pratit linije, ajmeee bas ce se lijepo trbuscic isticat👏👏👏 
    Cek, pa to je 3 tjedna pred termin ti😱 ajme kako vrijeme letiii

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    27. Srpanj 2017. 09:48

barbs

Natasha, neka si se ti odmorika i naspavala! Samo pomalo s kucanskim poslovoma..
    Aaajmeeee, kad smo kod peglanja i mene cekaTrebala bih i ja iskoristiti priliku dok se lakse dise… A to peglanje me tako odbija eeej
    Ovu sam si haljini mislila naruciti…

Nemam iskustva s njima, ali znam da su se zalili neke da su cekali duze id dogovorenog. Frendoci su obecali haljinu do odredenog datuma i nije do tada dosla, a trebala joj je. Ja sam jednom htjela narucit, jer ono,rade po narudzbi, kad ono ne sivaju xs velicine, ne kuzim zasto, i nude mi haljinu koja kao idgivara velicinama od s-l, mislim, 3 broja razlike..

Tejuska♡
    27. Srpanj 2017. 10:04

Sanjchi bas mi je zao sta ti ne pase 😕 meni je moj i u prosloj i u ovoj tr bas pomogao cjela se okacim na njega 😂
    Barbs lijepa haljina .. Sta pisr od kojeg materijala je? Nemam iskustva sa njima ali sam isto kao sretna svasta lose cula a s obzirom na godisnje sta znam da si narucis pocetkom 8mj 😕 onda da se ne bi desilo da ti ne stigne ili nes 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    27. Srpanj 2017. 10:18

Hvala na info cure... Pogledat cu ako ima h&m onu koju sam htjela..

• Dena1009
    27. Srpanj 2017. 10:21

Ja sam mislila da uzmem haljinicu, da ima pipi vise zraka, a opet me strah dal ce mi dolje sve ispadati (ulosci i to), a hlace opet, stalno svlaciti i cini mi se da je neugodnije cim vise nesta pritisce. Al nasla sam sad spavacicu u c&a koja izgleda ko haljina pa mislim da cu tu uzeti i za svaki slucaj neke hlace pa budem vidla sta mi bolje pase.

Jastuk je u masini, strpite se jos malo 😅

Sta ste kupile za rezanje noktica? Svugdje pise skarice, a meni bude muka od skara za nokte, ni sebi ne mogu sa skarama, kako cu tek bebi.😣 Sad sam nasla grickalice za bebe, jel to ok?

url=https://lilypie.com]

• sretna
    27. Srpanj 2017. 10:32

Meni je grickalica za bebe totalno neprakticna, ni jednom je nisam koristila. Ove skarice za bebe su deblje, tako da ne mozes zarezat preduboko, makar ja amlom sada rezem sa obicnim skaricama za nokte.
    A mi u bolnici moramo biti cijelo vrijeme u njihovim spavacicama, nista svoje. A hodat ionako nisam mogla pa mi tak svejedno bilo 😂

barbs
    27. Srpanj 2017. 10:49

Aaajmeeeeee... Ja mislim da ce tata rezati noktice... Kao i moja mama, ja sam PANICARKA  Salim se... Potrudit cu se da ih i ja rezem hahahahaha... Ali definitivno SKARICE... Grickalica je za mene, a za bebe mi se cini da su prakticnije skarice 
    Dena, javi onda sto je bilo s jastukom 

Tejuska♡
    27. Srpanj 2017. 10:50

Slazem se sa sretnom grickalica nekako ne sa skaricama mozes polako lijepo odrezati nisu niti tako ostre
    I naravno ni ja nisam mogla hodat tak daa.. A nemoze ti bas ispasti kroz one mrezaste gace i ja neznam kako je kod vas ali kod nas se stavlja po 3 ona velika uloska..jer to curii 😧

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    27. Srpanj 2017. 10:52

Dena, probaj uzeti i jedno i drugo za rodiliste, pa ces vidjeti... Mada po meni su haljine prakticnije jer dok se svuces itd itd... 
    Dosle su nam fotoknjigeeeee!!! 

ZA NONICE
    ZA NONICE

• sretna
    27. Srpanj 2017. 10:55

Tea2803

Slazem se sa sretnom grickalica nekako ne sa skaricama mozes polako lijepo odrezati nisu niti tako ostre
    I naravno ni ja nisam mogla hodat tak daa.. A nemoze ti bas ispasti kroz one mrezaste gace i ja neznam kako je kod vas ali kod nas se stavlja po 3 ona velika uloska..jer to curii 😧

Koja 3 uloska stavis? Ja sam stavljala 1 chicco
    Barbs, super su fotoknjige 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.